- Lütfen Şuan yaşanan Polis terörüne dur diyelim,yaralanan yada zor durumda olan insanları gidip kurtaralım,güvenli yerlere taşıyalım. Korumanı tak,kaskını tak,vatandaşına sahip çık
- Lütfen Şuan yaşanan Polis terörüne dur diyelim,yaralanan yada zor durumda olan insanları gidip kurtaralım,güvenli yerlere taşıyalım. Korumanı tak,kaskını tak,vatandaşına sahip çık
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
sinirden ağladım ya kaybolan çocuklar Divan Otelde ne demektir abi ne oluyor ulan nedir bu ne demektir.
İstanbula yerleşeli 1 ay oldu yok motorum olsa koşarak gelirdim elimden hiçbirşey gelmiyor.
mitingin peşine hemen operasyon yarında bakın yendik susturduk sindirdik olay bitti diye meydanlara çıkarlar.
http://www.canli-tvizle.me/2013/04/arti-bir-tv-izle-arti-1-tv-izle.html bu insanlık mıdır allah aşkına? Polis divan oteli basıp coplayarak içeri giriyor şuan... Ben maskemi takıp yaralı kim varsa yanına gidiyorum Beşiktaştan... Geçen sefer çok etkili oldu birkaç motorcu arkadaşla müdahile edip insanları çıkarmak.
valla çok uzamıştım sıkıldık artık yat kalk gezi parkı iyi yada kötü birşekilde bitmesi gerekiyordu. Gereken mesajlar gerekli yerlere gitti bundan sonrasındaki gezi parkı ile ilgili olduğunu düşünüyorum bunların altında bence başka şeyler var gibi
Bugün eski msg ları okurken rastladım ve şöyle dönüp bi baktım olanlara, Paralar aklandı, soma da 300 can gitti,ayakkabı kutuları... Gezi den sıkılanlara selam olsun. O şiddetin sebebi yeterince açıkmış.
güzeldi o günlerden sonra hala ümitliyim , evladı ölmüş bir anneyi yuhalatabilen bir zihniyet eninde sonunda kendi sonunu hazırlayacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)