Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İLK KULLANIM TAVSİYE

REKLAM ALANI

Selamın aleykum arkadaşlar , motorsikletlere ilgili tüm tecrübem: 3 kere scooter kullandım hepsi bu ama başkasının arkasında chopperın üstünde (500cc) 4-5 uzun yol gitmişliğim var. Araba kullanabiliyorum ama vitesli motor hiç kullanmamış biri olarak (sitedeki anlatımları ve bazı videoları izledim teorik bilgim var) "kawasaki en500" 'ü kullanabilir miyim yoksa düşürür müyüm ? , evet motor biraz ağır ama zapt edebilirim , ancak praitğim yok ne derseniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    500 lük sakat bırakır ailene yazık olur.

1000 lik al garanti olsun. Hem acı çekmezsin.
    sentepeli ve ihakanvardal bunu beğendiler.

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Cbr 250 ile başla bare

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    dediğin motor cruiser ve hız motoru olmadığı için 500cc ile başlanabilir fakat ona vereceğin parayla gv250 al hem yakıtı az hemde daha kullanışlı
    hemde 90 küsür model bi arıza verirse iş açar başına

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Uygun degil. S1000 rr daha iyi. Gercekten o bazi yorumlari nerenle okudun merak ettim

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    o anlattıkların tecrübe değil maalesef. senin kullandığın ve artçı olduğun kadar anneminde motor kullanmışlığı var. ama benim 150 cc motorumu versem, eminim 2 metre ilerleyemez.. 500cc sana çok fazla. düşersin parana yazık olur(sağlığından bahsetmiyorum bile) düşük cc de başla hem düşe kalka (belkide düşmeyerek)öğrenirsin, hem parçalar daha makul olur..

fearless06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 A
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o anlattıkların tecrübe değil maalesef. senin kullandığın ve artçı olduğun kadar anneminde motor kullanmışlığı var. ama benim 150 cc motorumu versem, eminim 2 metre ilerleyemez.. 500cc sana çok fazla. düşersin parana yazık olur(sağlığından bahsetmiyorum bile) düşük cc de başla hem düşe kalka (belkide düşmeyerek)öğrenirsin, hem parçalar daha makul olur..
    Katılıyorum. Başlangıç olarak 125 ya da 150 cc yeterli olur. Gerçi ben motora Yamaha Virago 250 ile başlamıştım fakat 125-150 cc daha uygun olacaktır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)