Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kanuni seyhan 125 s nasıldır?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni seyhan 125s
    merhaba abilerim(yaşım henüz 17de) aranıza yeni katıldım.kanuni seyhan 125 s motor aldım.motor hakkında bilginizi paylaşabilir misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bi arkadaşımda vardı.bi süre kullandım.frenleri pek güvenilir değil.(cok sert ve cabuk kaydırıyor)
    yüksek devirlerde titreme yapıyor.(rodajdan sonra düzelir demişler ama bir değişme olmadı)
    şanzıman oldukça iyi viteslere kolay giriyor zorlamıyor.
    son sürat olarak pek tatminkar değil ama zaten motorun yapısına aykırı.
    17 yaşında olduğuna göre öğrencisin sanırım.
    ekonomiyi sarsmayacak kadar az yakıyor bu senin için avantaj.
    başlangıç motoru olarak iyi bir seçim bence.

bu arada hayırlı olsun.kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Motosikleti
    kanuni seyhan 125s
    teşekkür ederim ;) ben motorun görünüşünü ve sesini çok beğendim.harley davidson'a benziyor peki s modeli ile t modeli arasındaki fark nedir?

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla ben kullandım baya rahatsız kaldım titreşim bol sınıfına göre biraz fazla yakıyor devamlı lamba değiştiriyorum hava filitresi kalitesiz yok desek daha iyi olur singer parçası gibi bişi fenler iyi değil hele arka kampana yağmurlu günlerde tutmuyor desek yerinde olur ayrıca surat yok diyebiliriz zaten motor zevkimin içine etti kanuni dedik aldık ama çin çıktı satışa koydum soran dahi yok.hayırlısı ile twister honda alıcam iyidir en azımdan brezilyadada üretilse honda kalitesinde üretiliyor.yinede almışsın hayırlı olsun ne diyelim keşke almadan formu açsaydın sana daha çok yardıncı olurduk.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kardeşi bak allahın adını veriyom daha iyi düşün taşın...farklı modellere göz kırp..aşırı tıtreşim ve düşük performans seni kısa bir süre sonra rahatsız edecektir...yoksa kanuniye lafım yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mesela yamaha 125 cc ybr çok daha kaliteli olurdu senin için.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler