Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Renkli Vizör sahipleri yardımınız lazım

REKLAM ALANI

merhabalar shark vision r mın vizörü kapatarıken elimde kaldı.Ne kadar sağlam inanamadım valla.http://k1306.hizliresim.com/1b/h/p5myy.jpg
    yurt dışından baktım ama şöyle bir ? oluştu kafamda.bu iridyumlar gece sürüşünde ve gündüz şehir içinde nasıl oluyor.gece sorun çıkarır mı acaba ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    benim bildiğim güneş gözlüğü mantığında çalışıyolar. uv ışınlarını kesip sadece zararsız ışık süzüyolar göze.

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Shoei xspirit2 kaskımda iridyum vizor kullanıyorum. Görme açısı aynalı ve siyah vizorden kesinlikle daha iyi.

fearless06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 A
    ben siyah güneş vizörlü kullanıyorum ve güneşli havalar için harika fakat hava karardığında vizör kapalı konumda görüş kaybı yaratıyor.

yani vizör nasıl kırılır anlamıyorum 250 tl gıdecek su lanet olası parcaya ayıptır yazıktır yahu.kaska verıyoruz 1 mılyar elımıze gelıyor vızor hay ben bu sharka da vızorune de.taaa gıdıp fransaya mesaj atıyoruz cevap yok.sorsan 5 sene garantı kartı var neyıme yarıcak kart benım.vızore de yazmıs not guaranteee.o zaman garantı dısıysa ne anladım senın garantınden ben arkadas

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Hazır başlık açılmışken bende aynalı vizör almayı düşünüyorum.şeffaf vizörle veya siyah vizörle kıyaslarsak görüntü kaybı ne kadar? cevap veren alıntı yaparsa sevinirim

kırılmamı o yerinden cıkmamı anlıyamadım. eger yerinden cıkmaysa aldıgın yere götür yapacaklardır

SHARK RACE-R PRO kullanmakta olup altın iridyum adı altında renkli vizöre sahibim.Gece yolu renkli vizörle göremiyorum o yüzden uzun yola giderken mutlaka orjinalinde gelen buğ yapan o şeffaf cam parçasınıda götürmek zorunda kalıyorum 1400 ver kaska buğ yapsın git al 250 tl ye vizör kamyondan tas gelsin çatlasın. . . ! ! !

Ama gündüz hakkını yememek lazım çok süper oluyor.Süper bir buluş kask takma sebebi olur takmayan adamın

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    araba camlarına çekilen renkli filmlerden yapmayı düşünüyorum da acaba daha öncede yapan deneyen varmı

onun yerine neden vizor almıyosun

doganmizrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Puma r6
    Dün biraz uzağa kaçalım dedik 120km git, gel 240 km yol yaptım, siyah güneş vizörüm vardı kaskın üzerinde gündüz mükemmel oluyor çok keyifli bir sürüş derken bi anda tünele girdim aman Allah'ım o da ne bir anda feleğim şaştı dünyam karardı vizörü kaldırana kadar canım çıktı. Bu da bana ders oldu dönüş yolunda tünele girmeden vizörü kaldırdım... Sonuç gün isiginda mükemmel oluyor gerçekten sürüş zevk veriyor, ana akşam kullanılmıyor o yüzden ben akşam normal vizörü takiyorum... Zaten güneş vizorlerinin üzerinde yazıyor sadece gün ışığında kullanın falan diye.

Alıntı ataberkclk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onun yerine neden vizor almıyosun
    güzel fikir ancak 235 tl fiyat var kaskı aldığımda 50euro ydu şimdi 235 tl yani 150 tl düşünüyordum şoke oldum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)