2 ay icinde insallah ehliyet alacagim ! Bi bakarmisiniz :)
Reklamlar
-
15 Haziran 2013, 00:42
Merhaba arkadaslar yasim 17 istanbulda oturuyorum ve kucuklugumden beri motorsiklet hastasi bir insanim... Ayni sizler gibi , foruma yeni uye oldugum icin hata yaptiysam ozur dilerim bu iki ay icinde ehliyet sahibi olacagim insallah bunun oncesinde biraz motocross kullanmisligim ve simdide surucu kursunda ders aliyorum . Tabii egitim almaya devam edecegim! Size sormak istedigim sey ktm duke 200 ,crf 250l, kawasaki ninja 250 ya da cbr 250 arasinda kaldim. Boyum 175 176 falan tam hatirlamiyorum acaba ilk motorum crf olabilirmi ? Yoksa diger yazdigim motorlar dahami uygun ? Bana tecrubeli olarak bi yardim edermisiniz Tesekkurederim
Reklamlar
-
15 Haziran 2013, 01:06
eğitim, kask, koruma. Bunlar tam olunca yazdığın istediğin 250 cc modeli al. Ama çok acemiysen önce 5-6 ay 125 cc ile başla. Kolay gelsin.
-
15 Haziran 2013, 01:12
Cevap verdigin icin tesekkur ederim @adem80 , 15 yasimdan beri cross suruyorum ama trafik cok farkli gozum hep enduro tarzi modellerde napicagimi henuz belirleyemedim
-
15 Haziran 2013, 01:24
Baştan hangi tarzı sevdiğinize,motosikleti ne amaçla nerelerde kullanacağınıza karar verirseniz seçim yapmanız daha kolay olur.Saydığınız motosikletlerden KTM Duke 200 naked-supermoto karışımı,Ninja 250 racing,Honda CBR 250 racing diye geçer ama sport touring oturma pozisyonuna sahip.Honda CRF 250 ise crosstur.
-
15 Haziran 2013, 01:35
@thracian cevap verdiginiz icin tesekkur ederim ama dedigim gibi BASLANGiC icin hangisi uygun olur sonucta sehirde asfaltta pek fazla kullanmadim , bir cok kisi ktm duke baslangic icin idealdir diye onerilerde bulunuyor ama benimde aklim crf te kaldi...
-
15 Haziran 2013, 01:45
ben sana duke 125 öneririm. hacim olarak pek bi farkı yok. ilgi çekici bi makina ayrıca ktm yanlış hatırlamıyosam avustralya markası ve baya sağlamlar. 250cc makinaları boşver. bu arada boyum 190. 192-193 filan hatta. crf250 nin üstüne oturduğumda ayaklarım yere tam basıyo. senden ortalama 15-20 cm uzun olduğumu düşünürsek sakın alma. tecrübeni kazan sonra alırsın. ayrıca selenin uzunluğuna aldanma tek kişilik makinadır o
-
15 Haziran 2013, 01:54
Cevabiniz icin tesekkur ederim sulh bu arada avusturya olmali ktm, artik biraz trafigi kavrayinca gexerim enduro tarzina toprakta dustugum gibi olmuyo malum trafik
-
15 Haziran 2013, 01:58
-
15 Haziran 2013, 02:02
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Cevabiniz icin tesekkur ederim sulh
bu arada avusturya olmali ktm, artik biraz trafigi kavrayinca gexerim enduro tarzina toprakta dustugum gibi olmuyo malum trafik
doğrudur avusturyada olabilir, emin değilim ama ikisinden biri korumaları ne zaman almayı düşünüyosun
-
15 Haziran 2013, 02:10
Thracian cevap verdigin icin tesekkur ederim ,gercekten kafamda guzel bir plan oturmaya basladi cbr ve duke arasinda secim yapicam cunku kawasakinin amartisor vs biraz kotuymus ve yedek parca meseleside var ,crf de biraz daha hata affetmez gibi geliyo. Ktm duke tam bir afacan bir de simdi abisi 390 geliyo ki hakikaten harika gozukuyor. Bakalim biraz daha dusunup hesaplicam tabi egitim ve koruyucu ekipmanlar vs vs de almam gerekiyo ona gore hareket edicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
SULH adlı üyeden alıntı
doğrudur avusturyada olabilir, emin değilim ama ikisinden biri
korumaları ne zaman almayı düşünüyosun
Valla yavas yavas basladim denebilir kaskim hazir diger dizlik boyunluk ceket eldiveni vs de motorla alicam insallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler