Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Özlenen Beklenen Commuter Honda CB Trigger 150

REKLAM ALANI
    KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    motor cok güzelmiş ama adı batasıca honda tr getirmez bunu
    mete_han bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    siyah olanını gördüğümde direk cbf250 dedim. baya benziyo bence
    mete_han bunu beğendi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı gazo0202 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salak değiller tam tersi çok akıllılar . Sana en maliyetsiz motoru en yüksek fiyata satıyorlar bundan daha iyi birşey olabilir mi satıcı açısından ?
    Her sene aynı boku satarak senin lüks beklememeni sağlıyorlar.
    Hea çok mu beklenti var müşterilerden farının şeklini değiştirip yeni model diye satıyorlar :D

Kendimi tutamıyorum birde şunu söyleyeceğim.
    Çinlieri beğenmiyorsunuz ya Çinliler Türk mallarına bayılıyormuş :D
    Orda Türk marka olmayan motorlara yan gözle bakıyorlarmış :D
    Biz Türk markasından başkasına binmeyiz diyorlarmış :D
    Hahaha çok iyiydi 2.kısım :D.Usta akıllı falan değiller global dünyada çok satan marka prestiji değil kaliteli,iyi ve çok satan marka prestiji ekonomisi yürüyor.Bakınız dünya zengin firmalara öle içinde keko mal satan göremessiniz.Türk Honda tam bir keko yönetiminde ilerliyor.O koltukta oturan topik artık nası oraya geldiyse ve altına elemanlar aldıysa beyin yok arkadaş bunlarda vallahi yok,beğenmediğimiz kawasaki bile neredeyse her ürünü getiriyor emisyona uyan eden.O yüzden kimse Honda servisi iyi,parçası ucuz falan olayına gitmesin adamlar afedersin çocugu peydahlamış bizden bakımını da diğerlerine göre uygun yapsın.Almayın vallahi almayın ya.Yada forum olarak toplu bir yazı yazıp göndermek lazım protesto gibi gezi parkı gibi #DirenHonda yapalım :D
    gazo0202 ve mete_han bunu beğendiler.

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ..

Bizim Aptal Honda Türkiye bu cbfleri kaktıradursun....Hindistan Fabrikasında öyle güzel modeller üretiliyor ki..

şunu merak ediyorum...bizim bu Hintli tüketicilerden neyimiz eksik...

neden Çin veya Tayland fabrikasına mahkumuz...Brezilya ve Indıa fabrikalarında bize uygun harika modeller varken neden 2007 den beri bu uyduruk cbf ve yeni gelen hilkatı-ı garip cb 125 e layığız...

Honda adına yakışan (adı batsın) modelleri biz kriterleri yüksek tüketicisine sunmuyor...

aradığım commuterdeki tüm özellikler işte Hindistan Hondanın web sitesinde...

yemin ederim bana Hindistandan ithal ettirecekler bu makinayı kaç paraysa bayılmaya razıyım...çok bişey istemiyorum...

bir dijital ekran ve biraz güc...14 hp lik 150 lik bu makina duruşuyla yeter...çok bişey istiyora benziyormuyum sizce...

linkten Indıa Honda modellerini inceleyiniz...

http://www.honda2wheelersindia.com/c...r/default.aspx

ENGINE & TRANSMISSION
    Engine Type Air Cooled, 4 Stroke, SI Engine
    Displacement (cc) 149.1
    Net Power 10.3 kw (14 bhp)@8500 rpm
    Torque 12.5 Nm @ 6500 rpm
    Air Filter Viscous Air Filter
    Carburetor / Fuel Injection Carb
    Starting System Kick / Self
    Transmission Constant Mesh, 5 Speed Gear
    Gear Shift Pattern 1 Down- 4 Up

http://o1306.hizliresim.com/1b/g/p5jwh.bmp

http://p1306.hizliresim.com/1b/g/p5jxf.bmp

http://k1306.hizliresim.com/1b/g/p5jy3.bmp

http://p1306.hizliresim.com/1b/g/p5jyn.bmp

gözüm yükseklerde değil...kahrolası bir coğrafik detay yüzünden Asya yapılanmalarında ÇİN ve Tayland fabrikası çıkışlı ürünleri dayamalarıdır bahtsızlığımız..inanın sadece bu...Honda Türkiye varlığından utanıyorum senin...

bu şabanlara 2007 den 2011 e kadar bir devir saati takıverin diye yalvardık resmen...5 yıl sonra rica minnet Çindeki orjinalinden getirmeye başladılar...

Brezilya Hondanın ürettiği modeller ise resmen efsane...

http://www.honda.com.br/motos/Paginas/default.aspx

tek isteğim dijital ekran ve 150 cc de 15 hp...
    cb 125 tam bir fiyasko ama bu türkiyeye gelse kesinlikle piyasayı darma duman eder ne tvs kalır ne ybr.. drift gene fiyatı için kalır ama onların hayalide bu olur.. çok iyi bea..
    mete_han bunu beğendi.

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    Ramzey % 100 yerli üretim galiba :D ona binsinler

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------

Salak değiller tam tersi çok akıllılar . Sana en maliyetsiz motoru en yüksek fiyata satıyorlar bundan daha iyi birşey olabilir mi satıcı açısından ?
    Her sene aynı boku satarak senin lüks beklememeni sağlıyorlar.
    Hea çok mu beklenti var müşterilerden farının şeklini değiştirip yeni model diye satıyorlar :D

Kendimi tutamıyorum birde şunu söyleyeceğim.
    Çinlieri beğenmiyorsunuz ya Çinliler Türk mallarına bayılıyormuş :D
    Orda Türk marka olmayan motorlara yan gözle bakıyorlarmış :D
    Biz Türk markasından başkasına binmeyiz diyorlarmış :D
    Ramzey % 100 yerli üretim ona binsinler :D
    mete_han bunu beğendi.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    abi niye hedefini yüksek tutmuyorsun?

cbf150 gibi bir motosikletin maliyeti günümüzde 5bin tl yi bulurken, bu modelin sizce kaç lira olacağını tahmin ediyorsunuz?

ben hayatta güvenip almam da binmemde.. honda işi çok fasona sarmış durumda. alt sınıf için adamına göre muamele yapıyor. bizim para babası distribütörlerimiz de en dandiği nerede gidip onu bulup getiriyor niye? parça ve serviste esas para...

cbf150 gerçek ülkeye giriş parasını keşke herkes bilse..
    mete_han bunu beğendi.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    250 cc en ıdealı.a
    ne az ne cok.
    mete_han bunu beğendi.

COMTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR

böyle birşey gelirse tahminim bizde cbf 5000 bu gelirse en az 6000 der heralde vede satılır
    mete_han bunu beğendi.

korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    ..

Bizim Aptal Honda Türkiye bu cbfleri kaktıradursun....Hindistan Fabrikasında öyle güzel modeller üretiliyor ki..

şunu merak ediyorum...bizim bu Hintli tüketicilerden neyimiz eksik...

neden Çin veya Tayland fabrikasına mahkumuz...Brezilya ve Indıa fabrikalarında bize uygun harika modeller varken neden 2007 den beri bu uyduruk cbf ve yeni gelen hilkatı-ı garip cb 125 e layığız...

Honda adına yakışan (adı batsın) modelleri biz kriterleri yüksek tüketicisine sunmuyor...

aradığım commuterdeki tüm özellikler işte Hindistan Hondanın web sitesinde...

yemin ederim bana Hindistandan ithal ettirecekler bu makinayı kaç paraysa bayılmaya razıyım...çok bişey istemiyorum...

bir dijital ekran ve biraz güc...14 hp lik 150 lik bu makina duruşuyla yeter...çok bişey istiyora benziyormuyum sizce...

linkten Indıa Honda modellerini inceleyiniz...

http://www.honda2wheelersindia.com/c...r/default.aspx

ENGINE & TRANSMISSION
    Engine Type Air Cooled, 4 Stroke, SI Engine
    Displacement (cc) 149.1
    Net Power 10.3 kw (14 bhp)@8500 rpm
    Torque 12.5 Nm @ 6500 rpm
    Air Filter Viscous Air Filter
    Carburetor / Fuel Injection Carb
    Starting System Kick / Self
    Transmission Constant Mesh, 5 Speed Gear
    Gear Shift Pattern 1 Down- 4 Up

http://o1306.hizliresim.com/1b/g/p5jwh.bmp

http://p1306.hizliresim.com/1b/g/p5jxf.bmp

http://k1306.hizliresim.com/1b/g/p5jy3.bmp

http://p1306.hizliresim.com/1b/g/p5jyn.bmp

gözüm yükseklerde değil...kahrolası bir coğrafik detay yüzünden Asya yapılanmalarında ÇİN ve Tayland fabrikası çıkışlı ürünleri dayamalarıdır bahtsızlığımız..inanın sadece bu...Honda Türkiye varlığından utanıyorum senin...

bu şabanlara 2007 den 2011 e kadar bir devir saati takıverin diye yalvardık resmen...5 yıl sonra rica minnet Çindeki orjinalinden getirmeye başladılar...

Brezilya Hondanın ürettiği modeller ise resmen efsane...

http://www.honda.com.br/motos/Paginas/default.aspx

tek isteğim dijital ekran ve 150 cc de 15 hp...
    şeytan diyor bulgar macırı arkadaşımla konuşup 500 cc 600 cc git bulgar plaka al gel bi büyük makine 6 ayda bi giriş çıkış o kadar
    mete_han bunu beğendi.
    1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    cc olarak hiçbirinde çeşit yok, aç gözlü, daha çok kazanma sevdasında olan müdürleri yüzündendir ...
    mete_han bunu beğendi.

korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    honda alacaklara küçük segmentte zorunlu bırakmak bu başka bişey değil güzel türkiye mizde nasıl birçok konuda zorunda bırakıldığımız gibi ZORUNDAMIYIIIIMMM
    mete_han bunu beğendi.
    1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cb 300 nası güzel birşeymiş ya öyle bu Honda türkiye hem otomobil konusunda hem motosiklet konusunda aptal,cidden kafaları çalışmıyor yahu aç youtube'u gençler hangi arabaların videolarını koyuyor s2000 ve Hondanın eski efsane tek kapı süper arabaları,motor videoları çogunlukla kimin japon markaların.Alıcı yogunluguda o yönde bakıyosun sitelere spor araba yok,motosiklette de en pahalısı geliyor satış belli yok ya cidden salak bunlar.

evet bu motor çok tanıdık. en azında üzerindeki makine CBF 250'nin geliştirilmiş versiyonu. enjeksiyon sistemi, 50 cc daha arttırılmış hacim biraz daha büyütülmüş yağ radyatörü ve arka disk fren ile ve yeni yeni imajı ile harika gerçekten.
    mete_han bunu beğendi.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://u1306.hizliresim.com/1b/h/p5wg5.jpg

evet bu motor çok tanıdık. en azında üzerindeki makine CBF 250'nin geliştirilmiş versiyonu. enjeksiyon sistemi, 50 cc daha arttırılmış hacim biraz daha büyütülmüş yağ radyatörü ve arka disk fren ile ve yeni yeni imajı ile harika gerçekten.
    cidden güzel motor olmuş

yağ yakma, contadan yağ sızdırma, klasik debriyaj problemi ve hararetli çalışma sorunları giderilmişse harika olur..
    mete_han bunu beğendi.
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sen bi honda cb al kalite onda :D boşver cbf i satak birine

buldun tabi bi gariban eyleşiyon dimi...

Böyle diyip diyip yine gidip Honda alacaksınız :D
    Adamların rakibi yok tabi getirmez YBR 4300TL Allah aşkına 1 kişi bana 4300TL o motorun neresine veriliyor açıklasın aynısı CBF içinde geçerli 5000tl
    YBR CBF ömürlükmüş basit sistemler üzerine kurulmuş bu aletler ömürlük olmayıp ne olacaktı mondial drift 10 sene sonra gitmeyecek mi
    yada motor düz yolda giderken 2 ye mi yarılacak ?
    Bizde tuhaf bir algı sorunu var . Herkesin söylediği bir laf var yedek parça aksesuar kolay bulunuyor.
    Evet yedek parça ve aksesuarı bol olduğundan dolayı artık aksesuar eksiltmeye başladılar çıplak motorlar satıyorlar.
    Tam olarak emin değilim ama CBF nin sıfırında yan sehpa yok heralde . Bir motorda nasıl yan sehpa olmaz ya .
    Büyük konuşmayayım bir gün başka bir motor alacağım zaman motorda yan sehpa olmadığını öğreneyım sessizce arkamı döner dışarı cıkarım hiç konuşmam .
    Bir motosiklette nasıl devir saati olmaz ?
    Bir motosiklette nasıl vites göstergesi olmaz ?
    Bir motosiklette nasıl elektronik gösterge olmaz ? ( klasik ve köy işi motorları saymıyorum)
    YILIMIZ 2013

Ama biz böyle bir toplumuz 2000 liralik aleti bize 5000 liraya satarlar bizde
    http://www.honda.com.tr/asimo_genel_bakis.aspx
    Bunu almış kadar sevinir hergün elimizde temizlik bezi arkasında dolanırız.

1 ürün almadan önce mutlaka youtube de araştırmış olanınız vardır .
    Sony xperia s telefonum var adam inceleme videosunda telefona köpek gibi davranıyor ben masaya bırakırken bile dikkat ediyorum.
    Geçenlerde yan çantalara bakıyordum. Adam fermuarı öyle bir açıyorki yırtılacak diye ben korktum
    Neden çünkü biz onların aldığı fiyatların 2 katı 3 katı 4 katı veriyoruz.

Bir de şu laf var PARASININ HAKKINI VERİYOR . Bu söze çok gülüyor aynı zamanda çok sinirleniyorum.
    Türkiye de ne aldınız da parasının hakkını verdi ? :D

Hondanın ne kadar fırsatcı olduğunu biliyoruz...işin kötü yanı rakibi yok...sıkıntı o...mesela Çinden kaliteli ürünler de istense gelir...mesela senin RKS göstergesi çok hoş...ederi kaç ola ki bu gavat Honda takmaz halen uyduruk ibrelerle uğraşır uğraştırır...maliyetleri bu kadar kasma anlayışı adamların refleksi...ve bunu yapan Hondadaki Türkler...Japon müdürlerin önüne bu maliyetleri çıkarıyorlar...bizim kekoların işi bu...

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi niye hedefini yüksek tutmuyorsun?

cbf150 gibi bir motosikletin maliyeti günümüzde 5bin tl yi bulurken, bu modelin sizce kaç lira olacağını tahmin ediyorsunuz?

ben hayatta güvenip almam da binmemde.. honda işi çok fasona sarmış durumda. alt sınıf için adamına göre muamele yapıyor. bizim para babası distribütörlerimiz de en dandiği nerede gidip onu bulup getiriyor niye? parça ve serviste esas para...

cbf150 gerçek ülkeye giriş parasını keşke herkes bilse..

ganga aslında markaya ambargo uygulayacaksın olay budur..

cbf maliyetinin 700 ile 1000 dolar arasında olduğunu tahmin ediyorum...Sundıro fabrikasında üretiliyor...

http://www.honda-sundiro.com/pro/show.asp?ID=107&ClassID=3

Alıntı korbygs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şeytan diyor bulgar macırı arkadaşımla konuşup 500 cc 600 cc git bulgar plaka al gel bi büyük makine 6 ayda bi giriş çıkış o kadar

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cc olarak hiçbirinde çeşit yok, aç gözlü, daha çok kazanma sevdasında olan müdürleri yüzündendir ...
    hep bu bizim Türk Yöneticilerin çakallığı başka bişey değil...

cidden güzel motor olmuş

yağ yakma, contadan yağ sızdırma, klasik debriyaj problemi ve hararetli çalışma sorunları giderilmişse harika olur..
    cb 300 Brezilya Fabrikasında üretiliyor..Brezilya Honda kendisini hatta Japonyayı bile aşmış..mükemmel bir estetik anlayışları var...
    cakturkc bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    cidden güzel motor olmuş

Nerden buluyorsunuz böyle sorunları anlamak mümkün değil.
    mete_han bunu beğendi.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Şu anda kakaladığı mevcut motora ikinci elde sıfırından daha çok fiyat biçen kullanıcılar bunlara kimbilir neler yapar.Varsın gelmesin zaten.Küçük cclere bu kadar para verdirtiyor ya bizimkiler daha ne olsun.
    mete_han bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Biz böyle küçük cc'leri özlemeye devam ederiz.
    mete_han bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu anda kakaladığı mevcut motora ikinci elde sıfırından daha çok fiyat biçen kullanıcılar bunlara kimbilir neler yapar.Varsın gelmesin zaten.Küçük cclere bu kadar para verdirtiyor ya bizimkiler daha ne olsun.
    O arkadaşlar ayrı bir mala bağlamış...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Çin, hindistan, yeni zellanda, japon hariç hepsini destekliyorum.
    Uçuk fiyatlar, Pahalı parçalar ve bende olmayan para yüzünden inatla çinliye bineceğim.
    Bazıları gibi dübürü sıkıp gidip japon almayacağım. Çünkü japon alırsan. Yok parçası pahalı, yok efendim şurasında şu sorun var yaptıramıyorum diyemeceğim
    mete_han bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Adam gibi düşük cc bir motora binemedim...TVS Apache modelinde titreşimi kesemediği için onuda alamıyorum...yoksa bir daha Hondanın kucağında oturmazdım...ybr desen bisikletten farkı yok..iki ucu .oklu değnek...
    Salcano verelim hacuuu adam gibi düşük cc motor işte yağ yakmaz sahibine yağdanlık taşıyan adam topicleri açtırmaz titreşimde yok pisiklet gibide değil gayet heybetli ama zatı aliniz çin malı klasım sarsılacak diye alıp binmezsiniz dolayısıylada Hondanın kucağındanda inmezsiniz

Gelelim asıl konuya bizdeki bu tuhaf emisyon değerleri oldukça biz daha çookk bekleriz Hindistandaki Hondaları deveye sormuşlar neren eğri nerem doğruki demiş o hesap bizdeki ne doğruda bu emisyon değerlerini getirdilerki başımıza
    mete_han bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)