motor cok güzelmiş ama adı batasıca honda tr getirmez bunu
motor cok güzelmiş ama adı batasıca honda tr getirmez bunu
siyah olanını gördüğümde direk cbf250 dedim. baya benziyo bence
Hahaha çok iyiydi 2.kısım :D.Usta akıllı falan değiller global dünyada çok satan marka prestiji değil kaliteli,iyi ve çok satan marka prestiji ekonomisi yürüyor.Bakınız dünya zengin firmalara öle içinde keko mal satan göremessiniz.Türk Honda tam bir keko yönetiminde ilerliyor.O koltukta oturan topik artık nası oraya geldiyse ve altına elemanlar aldıysa beyin yok arkadaş bunlarda vallahi yok,beğenmediğimiz kawasaki bile neredeyse her ürünü getiriyor emisyona uyan eden.O yüzden kimse Honda servisi iyi,parçası ucuz falan olayına gitmesin adamlar afedersin çocugu peydahlamış bizden bakımını da diğerlerine göre uygun yapsın.Almayın vallahi almayın ya.Yada forum olarak toplu bir yazı yazıp göndermek lazım protesto gibi gezi parkı gibi #DirenHonda yapalım :D
abi niye hedefini yüksek tutmuyorsun?
cbf150 gibi bir motosikletin maliyeti günümüzde 5bin tl yi bulurken, bu modelin sizce kaç lira olacağını tahmin ediyorsunuz?
ben hayatta güvenip almam da binmemde.. honda işi çok fasona sarmış durumda. alt sınıf için adamına göre muamele yapıyor. bizim para babası distribütörlerimiz de en dandiği nerede gidip onu bulup getiriyor niye? parça ve serviste esas para...
cbf150 gerçek ülkeye giriş parasını keşke herkes bilse..
böyle birşey gelirse tahminim bizde cbf 5000 bu gelirse en az 6000 der heralde vede satılır
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
cc olarak hiçbirinde çeşit yok, aç gözlü, daha çok kazanma sevdasında olan müdürleri yüzündendir ...
honda alacaklara küçük segmentte zorunlu bırakmak bu başka bişey değil güzel türkiye mizde nasıl birçok konuda zorunda bırakıldığımız gibi ZORUNDAMIYIIIIMMM
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
buldun tabi bi gariban eyleşiyon dimi...
Hondanın ne kadar fırsatcı olduğunu biliyoruz...işin kötü yanı rakibi yok...sıkıntı o...mesela Çinden kaliteli ürünler de istense gelir...mesela senin RKS göstergesi çok hoş...ederi kaç ola ki bu gavat Honda takmaz halen uyduruk ibrelerle uğraşır uğraştırır...maliyetleri bu kadar kasma anlayışı adamların refleksi...ve bunu yapan Hondadaki Türkler...Japon müdürlerin önüne bu maliyetleri çıkarıyorlar...bizim kekoların işi bu...
ganga aslında markaya ambargo uygulayacaksın olay budur..
cbf maliyetinin 700 ile 1000 dolar arasında olduğunu tahmin ediyorum...Sundıro fabrikasında üretiliyor...
http://www.honda-sundiro.com/pro/show.asp?ID=107&ClassID=3
hep bu bizim Türk Yöneticilerin çakallığı başka bişey değil...
cb 300 Brezilya Fabrikasında üretiliyor..Brezilya Honda kendisini hatta Japonyayı bile aşmış..mükemmel bir estetik anlayışları var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu anda kakaladığı mevcut motora ikinci elde sıfırından daha çok fiyat biçen kullanıcılar bunlara kimbilir neler yapar.Varsın gelmesin zaten.Küçük cclere bu kadar para verdirtiyor ya bizimkiler daha ne olsun.
Biz böyle küçük cc'leri özlemeye devam ederiz.
Çin, hindistan, yeni zellanda, japon hariç hepsini destekliyorum.
Uçuk fiyatlar, Pahalı parçalar ve bende olmayan para yüzünden inatla çinliye bineceğim.
Bazıları gibi dübürü sıkıp gidip japon almayacağım. Çünkü japon alırsan. Yok parçası pahalı, yok efendim şurasında şu sorun var yaptıramıyorum diyemeceğim
Salcano verelim hacuuu adam gibi düşük cc motor işte yağ yakmaz sahibine yağdanlık taşıyan adam topicleri açtırmaz titreşimde yok pisiklet gibide değil gayet heybetli ama zatı aliniz çin malı klasım sarsılacak diye alıp binmezsiniz dolayısıylada Hondanın kucağındanda inmezsiniz
Gelelim asıl konuya bizdeki bu tuhaf emisyon değerleri oldukça biz daha çookk bekleriz Hindistandaki Hondaları deveye sormuşlar neren eğri nerem doğruki demiş o hesap bizdeki ne doğruda bu emisyon değerlerini getirdilerki başımıza
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)