karşıya geçmek için araba vapuru kullanan var mı
Reklamlar
-
haremden eminönüne araba vapuruyla geçmek bana çok mantıklık geliyor, özellikle
trafik yoğun olduğunda tahminimce diğer arabalar gibi sıra beklemeden de girebiliriz. ama hiç denemedim bu yöntemi kullanan var mı içinizde? sizce bu yöntem işe yarar mı? hem arabadakiler de fene kıl olur bize direk girersek vapura de mi
Reklamlar
-
yoooooo arabalılar kıl falan olmuo saten ordaki görevliler direk öne yolluolar motorları
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
bende arabalıyla geçiyorum ve hiç bir problem olmuyor.sadece sirkeciden geçerken sıradaki araçlar abuk subuk duruyorlar buda geçişimizi engelliyor.
-
ben arabalı vapuru kapak yarım indiginde atlamak ıcın kullanıyorum
bence cok guzel ama hızlımı onu bılemem yanı kopruden daha hızlı gıdersın ama vaktın varsa hıc ugraşma bın gıt derım...
fıyatı 2 mılyon aralardan da en one gecıosun zaten
yaya yolcular ınınce yaya gırısınden daha vapur bosalmadan bınebılırsın en on herzaman sana aıttır
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
Arabalı vapurla Harem'den Sirkeci'ye daha önce cok geçtim. Kimsenin kıl olduğu falan yok merak etme. Ama arkadaşın dediği gibi bir durum var, Sirkeci'den binerken arabalar abuk sabuk durdugu icin bazen aralarından geçecek yer bırakmıyorlar o olabiliyor..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
arabalı iyi bir alternatif 2milyona işini görüyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler