VFR sonrası kararsızlık..
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 15:08
Çok severek kullandığım VFR 800 motorumu maddi sıkıntılar ve iş koşulları gereği satmak zorunda kalıyorum. Kısmetse 2 Hafta sonra Baba oluyorum ve açıkcası bu kadar masraf içindeyken böyle bir motora binme lüksünü kendimde bulmuyorum. O yüzden sahibinden.com a ilan girdim.
Sattıktan sonra ayağımı yerden kesecek ve 5.000TL yi geçmeyecek bir motor bakıyorum.
- Honda CBF 150
- YBR 125
- PCX 125
- SYM GTS 250
- KYMCO Xciting 250
- Apache RTR 150
- Burgman AN 400
- Hysoung GT250 Naked
Bu motorların hiç biri beni tatmin etmeyecek bunu biliyorum. Kırmızı ile işaretlediğim motorları kullanan arkadaşlar varsa ara hızlanmalarını ve yakıt tüketimlerini yazsalar çok sevinirim. Ne bilyim fikir de verebilirsiniz, '' CBF 150 ye 5 bin vereceğine daha yüksek cc li SYM al '' gibi.
Biraz keyifsizim motoru sattığım için o yüzden ALLAH hiç kimseyi motorundan ayırmasın.
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 15:23
cüsseni bilmiyorum ama şehir içi ulaşım amaçlı kullanacaksan apache tavsiye edebilirim. ama eşimle dolaşırım, haftasonu gezeriz falan dersen xciting yada gts250 al derim.
-
13 Haziran 2013, 15:24
120 kg - 1.76 boy. Ben eşimle değil tek binerim motora ve her haftasonu mutlaka bir yerlere kaçarım.
-
13 Haziran 2013, 15:25
-
13 Haziran 2013, 15:38
250 cc den aşağı bakma sen.
-
13 Haziran 2013, 15:51
Sym Gts 250 derim hem şehir içi hem şehir dışı işinizi fazlası ile görür.
-
13 Haziran 2013, 15:52
ihakanvardal adlı üyeden alıntı
120 kg - 1.76 boy. Ben eşimle değil tek binerim motora ve her haftasonu mutlaka bir yerlere kaçarım.
abi o zaman sen apacheyi ele.. hatta 125-150liklerin hepsini ele..xciting yada gts250 al..çabuk sıkılırım dersende gt250N al bence. saygılar..
-
13 Haziran 2013, 16:08
Usta VFR yi kaca satiyosun? Bence kymco xciting hos olabilir. Yani tvs te vibrasyon var seni rahatsiz edebilir.
-
13 Haziran 2013, 16:10
PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı
Usta VFR yi kaca satiyosun? Bence kymco xciting hos olabilir. Yani tvs te vibrasyon var seni rahatsiz edebilir.
arda pehlivan. kaç kere tvs selesine oturdun kitabını seversen söyle yaa..
-
13 Haziran 2013, 16:17
Usta hayırlı olsun , geçmiş olsun.
Olan şeyde hayır vardır demek gerekir.
Bebeğiniz olacakmış çok sevindim.
Rabbim kısmetini açsın ömrünü bereketlendirsin inşaallah.
Baba olunca da haftasonu bi yerlere kaçabilek misin bilmiyorum
ama seçeneklerin arasında PCX de var ki çok kaliteli bi motor.
Şehir içi rahat kullanımı ara hızlanmaları yakıt ekonomisiyle,
size biraz nefes aldırır vfr den sonra. VFR ile gezemediğiniz yerleri
bile gidebilirsiniz yakıt düşünmezsiniz çünkü. Çocuğunuz olduktan 1 sene kadar
sonra maddi durumunuzun ne halde olduğu netleşmiş olur. Bu sürede de PCX
sizi tatmin eder. Hem şöyle düşünün o büyük cc liden sonra ne alsanız "küt" kalacak.
1 - 2 senede aldığınız motoru satmak isteyeceğinizi tahmin ediyorum.
Bu nedenle cbf ybr yerine PCX vitessiz kullanımı ile İstanbul trafiğinde yüzünüzü güldürür.
Netice olarak piyasası olan bi motor almanızı naçizane tavsiye ederim. Bunlarda seçenek
cbf ybr pcx ise kesinlikle PCX i öneririm. Umrım vereceğiniz karar sizin için en hayırlısı olur..
-
13 Haziran 2013, 16:20
sbr adlı üyeden alıntı
arda pehlivan. kaç kere tvs selesine oturdun kitabını seversen söyle yaa..
Cok oturdum kafani yorma. Benim rks dede vibrasyon var ayni duzeyde bende uzun yolda rahatsiz oluyorum. Adamin kullanidigi 800 cc lik sifir vibrasyonlu makina. Ondan buna gecince rahatsiz eder uzun yol yapiyormusta haftasonu biyerle gidiyormus. Eger sende tvs de vibrasyon yok diyorsan yalan soyluyorsun diyorum
-
13 Haziran 2013, 17:08
KYMCO Xciting 250 Akrabamda vardı kullandım çok rahat sele konforu geniş bagaj gösterge kalitesi motorun gidişi gerçekten süper bendede gariban bi kymco cup var o bile canavar gibi bence kymco adamların amacı zaten scooter üretmek hatta kymco yamahanın bir modeline bile egzos üretiomuş. Ama son söz senin
-
13 Haziran 2013, 17:22
PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı
Cok oturdum kafani yorma. Benim rks dede vibrasyon var ayni duzeyde bende uzun yolda rahatsiz oluyorum. Adamin kullanidigi 800 cc lik sifir vibrasyonlu makina. Ondan buna gecince rahatsiz eder uzun yol yapiyormusta haftasonu biyerle gidiyormus. Eger sende tvs de vibrasyon yok diyorsan yalan soyluyorsun diyorum
hayır ben vibrasyon yok demiyorum. ama hiç tvs kullanmayıp, çok titreşim var bunlarda diyen o kadar çok insan var ki.. sıkıldım ben bunlardan. seni de onlardan sandım. rks dediğin makinede balansör yokmu? nasıl rahatsız oluyorsun?
-
13 Haziran 2013, 17:35
sbr adlı üyeden alıntı
hayır ben vibrasyon yok demiyorum. ama hiç tvs kullanmayıp, çok titreşim var bunlarda diyen o kadar çok insan var ki.. sıkıldım ben bunlardan. seni de onlardan sandım. rks dediğin makinede balansör yokmu? nasıl rahatsız oluyorsun?
Sehir icinde rahatsizlik vermiyor. Sehir disinda 1.5 2 saatlik yolda rahatsiz oluyorum ama
-
13 Haziran 2013, 17:49
ihakanvardal adlı üyeden alıntı
hayırlısıyla baba olduktan sonra zor kaçarsın hocam tecrübeyle sabit
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
13 Haziran 2013, 18:32
DEISIS adlı üyeden alıntı
ama seçeneklerin arasında PCX de var ki çok kaliteli bi motor.
Şehir içi rahat kullanımı ara hızlanmaları yakıt ekonomisiyle,
size biraz nefes aldırır vfr den sonra. VFR ile gezemediğiniz yerleri
bile gidebilirsiniz yakıt düşünmezsiniz çünkü. Çocuğunuz olduktan 1 sene kadar
sonra maddi durumunuzun ne halde olduğu netleşmiş olur. Bu sürede de PCX
sizi tatmin eder. Hem şöyle düşünün o büyük cc liden sonra ne alsanız "küt" kalacak.
1 - 2 senede aldığınız motoru satmak isteyeceğinizi tahmin ediyorum.
Bu nedenle cbf ybr yerine PCX vitessiz kullanımı ile İstanbul trafiğinde yüzünüzü güldürür.
Netice olarak piyasası olan bi motor almanızı naçizane tavsiye ederim. Bunlarda seçenek
cbf ybr pcx ise kesinlikle PCX i öneririm. Umrım vereceğiniz karar sizin için en hayırlısı olur..
Çok mantıklı bir cevap.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
13 Haziran 2013, 19:00
Cevap veren arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. 250cc bir scooter işimi fazlasıyla görecek gibi. VFR mükemmel bir motor, ne alırsam alıyım aklım hep onda kalacak. İnşallah durumu toparladıktan sonra yine VFR alcam orası kesin. Bu ara ilan linki veriyim ilgilenen olursa diye http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-orijinal-tertemiz-vfr-800-121144485/detay/
-
13 Haziran 2013, 19:33
yamaha (xenter150 )sym kymco gibi dandik motorları alıcağınızada yamahanın xmax250 motorunu şiddetle tavsiye ederim
-
13 Haziran 2013, 19:38
Sym yi geçin; plastik kalitesi cok kötü..
Yamaha XMAX 250 - 9000 TL civarında.
PCX 125 - 5000 TL civarında..
Güngör motorda sıfırlarında güzel indirim var.
Değerlendir derim.. PCX kullanıyorum cc yükseltmek istesem pcx kesinlikle kenarda durur. satmaya kıyamam.
-
13 Haziran 2013, 19:51
öbcelikle merhaba listedeki motorların hiçbiri seni tatmin etmez vfr den sonra motorculuktan soğutur sonuçta vfr 250-260 kms yapıştıran bir makine 5000 tl yerine 6000 tl ye kawasaki er5 veya suzuki gs 500 bak en azından gazı çektinmi çuf çuf bu benim tercihim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)