Türkiye'den Hollanda'ya Motorla Gitmek
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 12:55
Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım,uzun zamandır takip ettiğim bir forumdu burası,gerçekten herkes aile gibi
Konuya gelicek olursak,henüz yeterli tecrübem yok o kadar uzun bir yol için.Ama hemen düşündüğüm bir olay değil,seneler sonraki hayalim.
Sizden ricam tecrübelerinizle beraber ne yapmak gerekir,nasıl yol bulunur(Navigasyon,harita vs.),kalacağım yerleri öncedenmi ayarlamalıyım doğaçlamamı yapmalıyım,önerileriniz,yol boyunca motora yapılması gereken bakım olur mu,hangi motorları önerirsiniz vs.
Bu çaylağı gelecekteki hayali için aydınlatırsanız çok sevinirim.Teşekkürler
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 13:03
starfinder adlı üyeden alıntı
Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım,uzun zamandır takip ettiğim bir forumdu burası,gerçekten herkes aile gibi
Konuya gelicek olursak,henüz yeterli tecrübem yok o kadar uzun bir yol için.Ama hemen düşündüğüm bir olay değil,seneler sonraki hayalim.
Sizden ricam tecrübelerinizle beraber ne yapmak gerekir,nasıl yol bulunur(Navigasyon,harita vs.),kalacağım yerleri öncedenmi ayarlamalıyım doğaçlamamı yapmalıyım,önerileriniz,yol boyunca motora yapılması gereken bakım olur mu,hangi motorları önerirsiniz vs.
hacı sen endurocuların uluslararası gezi raporlarını okursan gerekli tecrübeleri edinimş sorularına cevap bulmuş olursun...ama bhasettiğin rota gater gidielbilir bir rota...türkiyeden ne cepetown lar ne katmandular, ne hisndistanlar ne kutuplar a giden çıktı hepsinin raporları motosiklet sitelerinde mevcut...
bu şekilde tavsiyeyle hem aklın karışır hem de herkes yazmayabilir...
sen oraları oku...
enduroclub
endurocu vs gibi..
-
13 Haziran 2013, 13:08
Bi kaç dünya turu raporu okudum.Ama kimse nasıl gittiğini,yol haritası olarak ne kullandığını vs. yazmamış veya benim baktıklarımda yoktu bilemiyorum.Daha çok rehber niteliğinde bi yazı yokmu gezi yazısından ziyade
-
13 Haziran 2013, 13:22
En onemlisi. Iyi bir motor. Surus kabiliyeti.
-
13 Haziran 2013, 13:30
Osman GÜRSOY dedeyi ziyaret et
-
13 Haziran 2013, 13:40
Neden Hollanda merak ettim genelde Holanda Almanya hep otobandır motor ile sıkıcı olur bence başka yerleri gitsen daha zevkli olur
-
13 Haziran 2013, 13:48
Ben de Hollanda'ya sürerek gitme hayalim var. Aslında arabayla düşünüyordum, bu konuyu görünce neden motosiklet olmasın dedim.
Neden Hollanda derseniz, orada görmek istediğim biri var.
Youtube'tan bakabilirsiniz: Mastermilo82
http://www.youtube.com/user/mastermi...ew=0&flow=grid
-
20 Haziran 2013, 16:36
starfinder adlı üyeden alıntı
rideturkey'de konusunda uzman kişiler var, bakmanı tavsiye ederim.
Saygılar.
thb
bizi eskiler tanır, yeniler örnek alır, görenler anlatır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)