Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Türkiye'den Hollanda'ya Motorla Gitmek

REKLAM ALANI

Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım,uzun zamandır takip ettiğim bir forumdu burası,gerçekten herkes aile gibi
    Konuya gelicek olursak,henüz yeterli tecrübem yok o kadar uzun bir yol için.Ama hemen düşündüğüm bir olay değil,seneler sonraki hayalim.
    Sizden ricam tecrübelerinizle beraber ne yapmak gerekir,nasıl yol bulunur(Navigasyon,harita vs.),kalacağım yerleri öncedenmi ayarlamalıyım doğaçlamamı yapmalıyım,önerileriniz,yol boyunca motora yapılması gereken bakım olur mu,hangi motorları önerirsiniz vs.
    Bu çaylağı gelecekteki hayali için aydınlatırsanız çok sevinirim.Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı starfinder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım,uzun zamandır takip ettiğim bir forumdu burası,gerçekten herkes aile gibi
    Konuya gelicek olursak,henüz yeterli tecrübem yok o kadar uzun bir yol için.Ama hemen düşündüğüm bir olay değil,seneler sonraki hayalim.
    Sizden ricam tecrübelerinizle beraber ne yapmak gerekir,nasıl yol bulunur(Navigasyon,harita vs.),kalacağım yerleri öncedenmi ayarlamalıyım doğaçlamamı yapmalıyım,önerileriniz,yol boyunca motora yapılması gereken bakım olur mu,hangi motorları önerirsiniz vs.

hacı sen endurocuların uluslararası gezi raporlarını okursan gerekli tecrübeleri edinimş sorularına cevap bulmuş olursun...ama bhasettiğin rota gater gidielbilir bir rota...türkiyeden ne cepetown lar ne katmandular, ne hisndistanlar ne kutuplar a giden çıktı hepsinin raporları motosiklet sitelerinde mevcut...

bu şekilde tavsiyeyle hem aklın karışır hem de herkes yazmayabilir...

sen oraları oku...

enduroclub
    endurocu vs gibi..

Bi kaç dünya turu raporu okudum.Ama kimse nasıl gittiğini,yol haritası olarak ne kullandığını vs. yazmamış veya benim baktıklarımda yoktu bilemiyorum.Daha çok rehber niteliğinde bi yazı yokmu gezi yazısından ziyade

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    En onemlisi. Iyi bir motor. Surus kabiliyeti.

thb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda wave 110i
    Osman GÜRSOY dedeyi ziyaret et

Neden Hollanda merak ettim genelde Holanda Almanya hep otobandır motor ile sıkıcı olur bence başka yerleri gitsen daha zevkli olur

MeliksahMELO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Hyosung GT250 Comet (Naked)
    Ben de Hollanda'ya sürerek gitme hayalim var. Aslında arabayla düşünüyordum, bu konuyu görünce neden motosiklet olmasın dedim.
    Neden Hollanda derseniz, orada görmek istediğim biri var.

Youtube'tan bakabilirsiniz: Mastermilo82

http://www.youtube.com/user/mastermi...ew=0&flow=grid

thb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda wave 110i
    Alıntı starfinder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rideturkey'de konusunda uzman kişiler var, bakmanı tavsiye ederim.
    Saygılar.
    thb
    bizi eskiler tanır, yeniler örnek alır, görenler anlatır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)