Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ben de yeni motorumu aldım amma...

REKLAM ALANI
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    motosikletin hayırlı olsun bence doğru seçimi yaptın. Eğitim konusuna gelince konunun tamamını okumadım, arkadaşlar ne dedi bilemiyorum ama eğitimin yaşı da olmaz süresi de.. keşke 10 saat değil de 100 saat alabilsen.. dediğin gibi bir ömür için 10 saatlik eğitim çok mu!! ehliyetin olsaydı çok daha güzel olurdu şimdi kulanırken hep tedirgin olacaksın ya polis durdurursa motoru bağlarsa diye.. polislerin sağı solu hiç belli olmuyor, gün geliyor hepsi birlik yapmışçasına her motorcuyu durduruyorlar yani İstanbul'da böyle oluyor.. başka zamansa 10 polisin yanından geçiyosun hiç biri sallamıyor bile.. zaten bir kere durdurması yeterli 600 ytl ceza kesiyolar bir de motosikleti bağlıyorlar.. umarım başına bu tip kötü bir olay gelemez..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    izmirli avukat kardeşim.. İnceden laf sokmak manasında güzel laflarını okumakla kalmadım, Zeki Müren benzetmeni de komik bulduğumu belirmek isterim. 1986 yılında agu diyecek yaşımdan biraz daha büyümüştüm.. Ayrıca motorbisiklet diye bir kelime olmadığını söylememe alınmanı yaşından daha çok başka konulara yoruyorum. Yaşla herşey olsa aaaaah ah.. Neler olurdu güzel ülkemde.. Avukat mısın nickindeki gibi bilmiyorum ama insanlara yaklaşım tarzın bu ise yazık o kuruma diyorum.. Kusura bakma ama bana ukala diyecekler yine biliyorum, ama malesef okumakla bazı şeyler değişmiyor.. Ben burada inceden bir espri yapmak istedim sadece. Anlayamayan insanların kendi anlayış şekillerine yoruyorum bunu. Sakin olalım ve çok bilmiş davranmayalım bence.

Eğitim şart değil.. Eğitim iyi birşeydir ve alınabilecek birkac yüz euro veya dollarınız varsa uygundur. Ama kıt kanaat motosiklet almıs bir arkadasımız da eğitim almak zorunda değildir. Çevresindeki motosiklet kullanan insanların yardımları ile bu işi kotarabilir. Haa, amacın yarışçı olmak ise eğitim alman sanırım erken tırmanışına yardımcı olabilir. Ama motosiklet kullanma işini öyle uçak kullanmak gibi çok abartıp dallanıp budaklandırmayın. Araba süren arkadaşlar, kaçınız sürüş eğitimi aldınız (profesyonel).. Hepimiz eşden dosttan öğrendik. Eğri oturup doğru konuşalım. Ben 2 ay sonra 1 yıllık motor sürücüsü olacağım. Hiçbir eğitim almadım. İddialı değilim ama bu aleti sürüyorum ve neticede bir yarışa katılma durumum yok. Bu yüzden bilmeden klişe laflar ile "eğitim şart!!" ibareleri ile mesaj kalabalığı yapan insanlara sadece gülüyorum. İmkani olan alır imkani olmayan ise arkadaşları ile bu işi halledebilir. Abartmayın. Bahsettiğimiz motorlar racing motorlar değil elbette. Ancak bir YBR kullanmak için eğitim almak "ŞART" değildir. ARkadaşlarının yardımı ile pekala da bu işi öğrenebilir...
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    hayırlı olsun

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmirli avukat,öncelikle motorun hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullan..
    Bu arada MT izmirin toplantılarına katılırsan seninle şahsen de tanışmış oluruz.Mutlaka bekleriz.sevgi ve saygılarımla.

izmirliavukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler

hayırlar dileyen arkadaşların tümüne teşekkür ederim.CENKMENDERES arkadaşa gelince, espirine espiriyle karşılık verdim ama anladığım kadarıyla hata yapmışım. Burada bile sohbet edeceğin, görüşüne danışacağın insanı seçmem gerektiğini hatırlattığın için teşekkürler. Kurum'a eğitime ilişkin söylemlerine cevap verirsem bu dialog atışmaya gideceğinden sana başka bir cevap vermeyeceğim. Aslında mesleğimden dolayı iki dostça laf etmem lazım ama burası atışma platformu olmadığından kendime saklıyorum.
    İzmirli motorcu kardeşlerimle tanışmayı dayanışma içinde olmayı çok isterim. Bana değil trafik motor konusunda ailem bile karşı çıkıyor. Eşek kadar adamsın oğlun var yakışıyor mu motor sana diyorlar çok gülüyorum...
    Pazar günü BARIŞ isimli bir arkadaş Çeşme otobanında eğitim veriyormuş ona katılıcam. Biraz pişirdikten sonra gezilere katılmayı çok isterim. Ama nereden takip edeceğimi halen saptayamadım. Bana bu konuda yardım edermisiniz. Duyurularda olduğu söylenmişti bulamadım.
    Herkesin istediği gibi motoruna binmesi dileğimle...

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmirli avukat,biz MT İzmir grubu olarak her cuma akşamı toplanıyoruz.sanıyorum modumuz bu haftaki toplantı topiğini açacaktır.takip edersen cuma günü akşamı sizinle tanışmak isteriz.sevgi ve saygılarımla.

izmirliavukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

akrep

topiği nereden takip edebilirim?

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Cenk hocam +1000 diyorum.Merak ediyorum,bu 30 yıllık motorcu abilerin hepsi çok mu imkanlıydılar da eğitim aldılar o dönemlerde?Herşeye rağmen kendi için doğru bulduğu birşeyi yapmış avukat dostumuz.Güle güle kullanın

1986 jawa iyiymis bende 83 te benelli den dusmustum,84 te abimin cezesini calardım.hey gidi gunler hey.
    intruder in saftlıları vardı.onlardan niye almadın.senin egitim on saat yeterdi ona.neyse,hayırlı olsun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler