Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

AMA

REKLAM ALANI

İyi akşamlar herkese. Arkadaşlarım, hayatımda birkaç kez mobilete bindim, hiç supersport motorsikletlere binmedim; ama hevesim var motorsiklet sürmek istiyorum. Uzun zamandır okuyorum forumu, sizin gibi güzel insanları tanıma fırsatını yakaladığım içinde ayrıca mutluyum. Foruma girdiğimde, her seferinde o taziye kategorisi yok mu, o kategoriyi okuyorum Rahmetli arkadaşları yâd ediyorum ve çok korkuyorum. Her seferinde almaktan vazgeçiyorum; çünkü etkileniyorum. Sonra düşünüyorum almak için mi alıyorum, yoksa heves mi bu? Araba alacak param var ve motor alıyorsam, motoru seçmem ego mu?. Hayatta kişisel olarak iki şeye çok önem veririm; Güvenlik ve temizlik. Yani motoru heves ve egodan dolayı alıyorsam bile kesinlikle güvenliği kafadan bırakmam. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bu arada, söylemeyi unutuyordum "al Mustafa kardeşim derseniz"

Honda cbr 125-250 ya da Kawasaki 250 - Yamaha 125 likler içinde, dışında hangisini önerirsiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Öncelikle hoş geldin kardeş. Başlamak için önce 125 lik idealdir saydıkların içerisinde. Lakin karenajlı bir motor kullanma ilk motor olarak. Motoru düşürürsen vs gibi şeyler olursa masrafıda çok olur. Forumda konularda araştırırsan bulursun istediğin bilgileri. İyi forumlar

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    kawasakinin 125 lik süpersportu yokki.yamaha olucak o.cbr 125 ile başla derim..

Hoşbulduk arkadaşlar. Evet yamaha yanlış yazdım.

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    kalite istiyorsan honda görüntü istiyorsan yamaha kalıp istiyorsan huysong hız istiyorsan ninja ama aralarında en güvenliğe önem verenler yamaha ve honda orjinal lastikleri değiştirmeyi ve fiyatı ona gore dusunmeni tavsiye ederim.. cbr 250 ve ninja dışındakileri kulanmadım ama genel bilgiler böğle race lerde..

Herhalde Yamaha olacak inşallah, araba ehliyetim var motor ehliyetim yok bu ay ehliyete de yazıldım, sistem değiştiği için yazılı sınavda kalktı, direksiyon sınavına girip ehliyetimi de alacağım bu ay. sonra tabii yine vazgeçmezsem kararımdan, eğitim alacağım. 2 ay içinde de motoruma kavuşmuş olacağım. Her gün 10 km yol gitmem gerekecek okulum için, yağmurda karda Altın elbiseli adam deyimiyle fıtı fıtı kullanmakta ama tam teşekküllü. Önerir misiniz?

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Nickten ve ilk mobileete bindim diyince siz bu değilsiniz demi

Aksanım uymuyor bir kez.

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nickten ve ilk mobileete bindim diyince siz bu değilsiniz demi

http://www.youtube.com/watch?v=KZ8_wNFqdVk
    şaka gibi ya.. töbe est. güleriz ağlanacak halimize..:D
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

Güldük, eğlendik arkadaşlar. Şimdi önerilerinizi alayım?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)