cruser motor kullanan kişilerin çoğunda ön cam vardır.zaman içerisinde camda oluşan çizikleri kapatmak için kullanılan bir malzeme varmı yoksa normal pasta cila işe yararmı.
cruser motor kullanan kişilerin çoğunda ön cam vardır.zaman içerisinde camda oluşan çizikleri kapatmak için kullanılan bir malzeme varmı yoksa normal pasta cila işe yararmı.
sanırım arabaların camlarındaki çizikleri falan yok eden malzemeler işe yarar diye düşünüyorum. pasta cila boyayı inceltip aralara dolduruyor bildiğim ama genede daha bilgili arkadaşlar mevcut cevaplarlar inşallah
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
bende pastayı o şekilde biliyorum ve camda olacağını sanmıyorum.umarım bilen vardır.
ben bi araştırayım bakalım
http://msn.hemalhemsat.com/main/auct...rey_091925.php
bu linke bi bak istersen
saol siparişi verdim
saol siparişi verdim
saol siparişi verdim
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)