Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

İnsan başına gelince anlıyor ... klasik bir karşılaştırma değil

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    demekki tutulmuyorki forumdada yok wolfcu fazla cbr 250 r sayfasına git bakalım ordaki yorumları oku cbr hakkındaki tüm artı ve eksileri okumaya başla ve son kararı ver.mahsten cbr 250 r ye geçmiş biri olarak yüzde %100000000 cbr 250 r sonradan çok pişman olucaksın almassan.gerisi hikaye birader benden söylemesi benim motosikleti kendim modifiye ettim al bak bu resme öyle karar ver her 3 makinanında resmini koyuyorum sen hangisini beğeniyon?
    bu benim makina cbr alttakil wolf ve sym yi google görsellerden yapıştırdım resimler küçük diye yanlış anlama sakın

Uploaded with ImageShack.us

mete_han bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Aynı kararsızlığı bende yaşıyorum. Bu konu, benim içinde önemli oldu.
    Bende aynı sizin gibi düşünüyorum denilebilir. İnazuma çok fena, çok güzel olabilir.
    Ama ben sevmedikten sonra, isterse goldwing olsun...

DERKEEEEENN, kafa karıştıran bir konu çıktı.
    İnazuma, 2014 modeli... Şekil şemal değişmiş biraz. Ama güzel Türkiyeme gelir mi bilmem.
    Bekle deriz, motor gelmez...

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    beklemem imkansız satılığa çıakrdım artık bu yola koyuldum

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    cbr250 alırsın zarasız satma imkanın var...tek eksisi ayak pegleri dengeli bir açıda değil...bel hizasının gerisinde kalıyor öne eğilmen gerekecek bu da alışkın olmadığın bir durumsa sıkıntı yaratır ama zamanla alışırsın belki...bende commuter veya nakedden şaşmam...nedeni tamamen oturuşla alakalı durumlar...sym risk diyorum...ınazuma risk demiyorum...cbr 250 bana göre değil dersen ınazuma ile suzukı kalitesini yaşa derim...

sym alacaksanda 2.elde keiepir imkanlar var...

Motosikleti
    sym de risk derken ne açıdan ?

Gurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alma Çabalarında
    CıBıR'a çanta hiç yakısmamıs
    mete_han bunu beğendi.

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demekki tutulmuyorki forumdada yok wolfcu fazla cbr 250 r sayfasına git bakalım ordaki yorumları oku cbr hakkındaki tüm artı ve eksileri okumaya başla ve son kararı ver.mahsten cbr 250 r ye geçmiş biri olarak yüzde %100000000 cbr 250 r sonradan çok pişman olucaksın almassan.gerisi hikaye birader benden söylemesi benim motosikleti kendim modifiye ettim al bak bu resme öyle karar ver her 3 makinanında resmini koyuyorum sen hangisini beğeniyon?
    bu benim makina cbr alttakil wolf ve sym yi google görsellerden yapıştırdım resimler küçük diye yanlış anlama sakın
    http://img405.imageshack.us/img405/4...0608141632.jpg

http://img841.imageshack.us/img841/6...fsb250ni31.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/8861/24721307.jpg

bence biraz marka fanatikliği yapıyorsunuz. diğerleri hikaye almazsan pişman olursun hondayı falan tarzı yorumlar yapabilmek için 3motosikleti de birer hafta falan kullanıp tecrübe etmeniz gerekir. kaldı ki aynı kulvarda motosikletler değil. benim şahsi fikrim de cbr ın yakışıklı olmadığıdır, zaten photoshopta büyük abilerinden scale edilerek küçültülmüş gibi durmaktadır. Ayrıca çanta vs de pek yakışmıyor bu motora. Ama rahat az yakan sorunsuz piyasası yüksek bir motosiklet bu konuda yorumlara katılıyorum. Yani bu işler zevk işi ben de inazuma ile cbr ve wolf arasında kararsızım ama bu derece çok pişman olunacak biri birinden hayati derecede daha üstün makineler değil ikisi de. kaldı ki wolf da kendi segmentinde çok tok şık bir makine.
    Aptallık En Büyük Günahtır !

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sym de risk derken ne açıdan ?
    yedek parça stoğu...servisdeki hizmet anlayışı..yakınındaki servisin aha wolfe piston silindirsekman atmış mı mesela...söküp toplamış mı...makina daha yeni buna fırsatları dahi olmamıştır...sana davranışları...parça fiyatlarının tuzlu olup olmadığı...yani servis hizmet standartları...hep dezavantah...benim de gözüme sym hoş gelmekle birlikte bu kararı almak da zorlanırdım...kronik sorunlar nedir...daha bunlar netleşmedi...20 binde bir sıkıntı olurda bu garanti apsamına girmez denirse sıkıntı mesela...herşeyi düşünmekte fayda var...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Uğur Bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    Arkadaşım naked motor alıp çanta takacaksan CFB150 al derim. SYM'nin scooter'ları yolda kalmadığı gibi Wolf'te yolmaz kalmaz, bi arkadaşımın var gayet memnun malzeme kalitesi işçiliği ve özellikleri çok başarılı. CBR250'ye yakından bile bakmadığım için yorum yapamayacağım. İnşallah gönlüne göre olur, bu arada "mevla" değil "mebla" olacak

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    hemserım bursa mt den bı arkadasımızda sym wolf var.aykut delıorman.0 533 544 43 60 telefon numarası.ara sor derım.o makına benımde hosuma gıdıyo ama kısısel sorunlar bu ara motor ısıne elveda dememı gerektırıo.kısısel fıkrımı soylemek gerekırse en cok yapılan hatalardan bırısıde alısma amaclı alınan 125-150 cc makınalar.kımselere guvenımız olmadıgından gıdıp sıfırını alıyoruz 7000-8000 km kullanınca bır ust segmente gecmek ıstıyoruz.bence bunun ust lımıtı yok gercı kısıye gore degısır.ımkanlar elversede herkes buyuk cc motor kullansa ama ev-ıs para-zaman denklemı bı arada cok nadır bulunan seyler oldugundan hep hobı olarak kalıyo.sahsı kanaatım ıse ısıme encok yarayacak makına alma taraftarıyım.alıpta depoda yılda 15 gun kullanmaktansa daımı olarak kullanacakgım makına her daım tercıhımdır.mete han cbf 150 ıle ıstanbul hareketle hafıf ege bıraz marmara yaptı.salcano wolf ıle demır efe 3000 km yakın yol yaptı.ben gecen yıl bır pazar gunu 17 de estı kafama karacabeyden bodruma gıttım.salcano wolf ıle.yanı amac onemlı.benım sahsı kanaatım degerlendırmenı bu yonde yap.makına kolay.125-150 cc de gıdecegım maksımum hız 85-90 250cc oyle degıl 120kmh ve uzerı.ama uzun yolda ne derece stabıl gıdebılırsın orasıda muamma.ve tabıkı yakıtta cc buyudukce artan bı durum.kıstas olarak bunu al bence.motoru kendıne mı?yoksa mıllete süs e mi alıyosun .kararı sen ver.sıkılmadan okudugun ıcınde tesekkurler....umarım bunaltmamısımdır.
    mete_han bunu beğendi.

eren1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600
    Suzuzki İnazuma. Onu sevmedim derseniz Hyosung GT 250. Gerçekten mükemmel bi motor ama burda değeri bilinmiyor.

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Sen hala İnazuma almadin mi

Motosikleti
    Hayır inazuma almaya elim varmıyor çünkü çok itici geliyor motor
    mete_han bunu beğendi.

Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Namıdeğer değil nam-ı diğer olacak o kısım. Söylemeden geçemedim. Kolaylıklar.

Motosikleti
    Doğrudur cahilliğime verin

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Arkadaşım, ben avatarımda da belli olduğu üzere Doğu'nun doğusunda yaşıyorum ve cbr 250r kullanıyorum. Motorumu şehiriçi yormuyorum sadece uzun yol yapıyorum,genelde artçısız.
    Bir kere para harcamak istiyorsan kesinlikle al(diğer motorları kalitesiz saydığımdan değil)
    Uzun yol yapacaksan kesin al
    Yakıt tüketimim 100 km 2,75 (uzun yol) ama en son gittiğim yolları görsen İstanbul trafiğinde olmak istersin.
    Hoşlanmadığım yönleri sesi cılız ve bana birazcık küçük kalıyor (boyum 1,88 m)
    Bunlar haricinde tek tavsiye edeceğim motor, eğer scooter seviyorsan yeni xticing 250 olurdu gerçekten çok güzel.

Çok karışık yazmışım acele oldu,sen anladın herhalde

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    10bin TL varsa sıfırda Suzuki inazuma ikinci elde KTM Duke 200 akla en yatan seçimler

okan kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joyraide 200
    [QUOTE=beko12345;3063011]Doğrudur cahilliğime verin [/QUOTE

yorumları baştan sona okudum.bence sen kararını çoktan vermişsin .oda SYM .sadece arkadaşların '' al,güzel motor '' demesinibekliyorsun. .ben sym nin maxiscooterını kullanıyorum ve çok memnunum.hakkında ne hayırlıysa,o olsun.

Motosikleti
    Evet birisinin çıkıpta güzel motor demesini bekliyorum duysam direkt bayiye

Gurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alma Çabalarında
    al çok güzel motor. :D

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)