arkadaşlar fotoğrafta gözüken gibi değil wolf çok küçük bir motosiklet.
oran orantı güzel yapılmış o sebeple büyük gözüküyor.
listende gt250de olsun
arkadaşlar fotoğrafta gözüken gibi değil wolf çok küçük bir motosiklet.
oran orantı güzel yapılmış o sebeple büyük gözüküyor.
listende gt250de olsun
hiç birini sürmedim bu motorların ama cbr 250 sempatim var.
Bende hiçbirini sürmedim ama uzun yol dersen Sym,İnazuma derim Bu ikisi arasındada Inazuma olur,
Cbr250 de kullandim inazuma da. Sym yi sadce gordum. Cbr250 tamam biraz daha iyi hizlaniyo Ama eminim ki inazuma daha iyi duruyo. Cift silindirin ayri bir keyfi var. Cok daha rahat oturuluyo daha konforlu artci sıkıtintisi olmaz. Ve inazumanin en sevdigim yonu amortiorleri inanilmaz rahat. Tek sorunu 135 140 tan sonra ruzgar yemesi biraz. Kesinlikle inazuma
Hocam uluyolun başında sym bayisi var,en son gittiğimde 2 tane evo duruyordu,detaylıca bakabilirsin.Hemen ordan çıkıp 2 sokak yukarıdaki Duran Kardeşler'e git,cbr yi de incele.
Daha net karar verirsin.
Meraba
Cbr sahibi olarak inazumaya cok bakiyorum ama inazumada sanki bi eksik ver benim kanim pek kaynamadi o motora ayni seyi belki bir baskasi cbr icin soyler oda ayri mesele. Ama cbr la sabah 9 da eskisehirden ciktik bursa iznik orhangazi ve civarini gezdik 400 km yol yaptik ve inanin sadice basim agridi oda kaskim ruzgar aldigi icin cbf lede o yolu yaptim 3 gun kendime gelemedim. Cbr oturus olarak guzel cantada takilabiliyo gerisi tamamiyla sana kalmis. Wolfu bilmen pek ama inazuma ve cbr ayni hemdn hemen yani sikinti yasamazsin ikisindende. sen icine sineni al (mobilden yazdim hatalaricin k.bakmayin)
Yani denek istediğiniz wolf e gücen olmaz mı ? Yolda kalırmıyım uzun yol yaparken ? Wolf le uzun yol yapan yokmu ??
1 numara Inazuma, sonra diğerleri olsun.
CBR 250 r hem piyasa hem parça ucuzlugu konusunda( grenaj parçaları mesela ) tavsıye ederim sym nin parça konusunda bilgim yok .ben alacak olsam hondadan yana tercih kullanırdım ki geçen hyosungum olmasına ragmen rahatlık ve şehir içi kullanım için yenı kasa cbr 125 aldım gerçekten cok kıvrak cok rahat
wolfe bınmeyenler atıp tutmus
wolf alacaktım son anda aklıma gırdıler duke aldım
wolf on numara motordur sonuna kadar tavsıye edılır
duke sakın dusunme bakımları yedek parcaları belını buker adamın :S
İnnamuza dururken diğerlerinin yüzüne bile bakma.
inazumanın rahatlığı cbrnin keyfi symnin tipi cfbin sorunsuzluğunu bir araya topla mondial al :D cbr kullanıyorum çok yorucu değil ama inazuma için söylenenler sanırım onu bir adım öne çıkarıyor.
kafam okadar karıştıki . Diyorumki alıyım cbr 250r ı alıp, çıkıp gazlıyım hem honda kalitesi yolma kalmam kolay kolay yağını vs. eksik etmediğim sürece. Diğer yandan inazuma herkez öve öve bitiremiyor ki anlamış değilim fakat tipi hiç hoş gelmiyor çok itici onu alırsam hep içimde diğerleri kalacak gibi geliyor. Birde asıl kafamın karıştığı nokta SYM wolf 250 , şekil gayet iyi , iri , çok yakmıyor , 26 beygir iyi gidiyor, ama SYM marka ne kadar güvenilir . Sıkıntı şurda SYM ye güvenemememde , yolda kalmayacağımı bilsem ve honda kadar kaliteli olsa düşünmem hiç ama okadar kararsızımki şuan .
Hayır az daha düşünürsem kafayı yiyeceğim aklım hep SYM de :( Sırf markaya güvenemediğim için haftasonu gidicem bakmaya bayiye elllerinde varsa bi oturacağım , birde cbr ye ve inazumaya oturacağım. Bir kişi çıkıp dese SYM de fena marka değildir rahat ol yolda kalmazsın diye , az çok belli olacak ozaman .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Her motorun diğerine + ve - yanları mevcuttur...Fikirleri değerlendir ama son kararı sen ver, öncelikle hepsini bir gör, aldıktan sonra geri plan desteği çok önemli, alacağın hizmetler, motorunu çok sevmene yada nefret etmene sebep olabilir...Motoru hangi amaç için aldığında önemli...
SYM = Sean young motor Güney Kore Malı
Bir saat kadar önce honda bayii ne gittim cbr 250r yi bir sorayım bakalım ne diyecekler acaba diye. 10.500 tl nakit fiyat plaka ve ruhsat hariç dedi satıcı şahıs. Bir soru sordum bu motorun stabil gidebileceği yani sürekli motoru zorlamadan gideceği hız nedir dedim aldığım cevap çok ilginçtir;
-Bu motorla son gaz elini çekmeden istanbul a gidebilirsiniz bu motolar su soğutmalı dedi tamam sensin dedim.
Nasıl bir satıcı mantığıdır lan bu
Motor işi arzıslıkdan ibarettir.
Hep beğendiğini alırsın ama aklın hep almadığında kalır.
Bu nedenle neye karar verirsen ver aklın başka motorda olacak.
Fiyat performans değerlendirmesi sana yardımcı olacaktır.
Sana yardımcı olması bakımından birşeyler söyleyeyim.
O para sym için çok. Benim gözümde ederi 6-7 bin
Hyo dersen o da pahalı o da 8-9 bin
Honda, kawa suzi fiyatları nerdeyse yurtdışı ile aynı 1.000 tl gibi daha pahalı. Ayrıca marka preztijini riske atacak model de yapmazlar. Belirli bir kaliteleri var. sağlamlıkları tescilii.
10.300 verip de sym wolf alırsan sana gülerim.
Arkadaşım iyi niyetime güvenirsen sana benim cbf 250 mi öneririm bmv motor aldığım için satıyorum oturuş pozisyonu gayet rahat ve gösterişli ve sağlam bir motordur ayrıca arka çanta orta sehpa koruma demiri ön cam bu saydıklarım alacağın sıfır motora da takmak zorundasın bunların değeri en az 900,1000 arası eder ama yeni istersen bence ya inzuma yada cbr 250 almanı öneririm hayırlısı olsun
2. el düşünmüyorum teşekkürler . Hiçmi sym wolf kullanan yok ya forumda ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)