İNAZUMAAAAAA
İNAZUMAAAAAA
Şuan bu tarif ettiklerinin hepsi inazumayı gösteriyor 10 bin tl düzeyinde para veriyorsan rahat ediyim artçılı sürüş olsun diyorsan inazuma en doğrusu olur.Macera istiyorsan diğerlerine yönelmelisin.
Hocam öncelikle bastın mı gitsin diyorsan cbf 150 yi elemekte fayda var, stabil 100 ile gidebilecek bir motor değil, hele ki 2 kişi.
Cbr 250 ye gelirsek cbr 125 ve 250 de çok güzel yol tutuş ve çok iyi frenleme var. 2 büklüm olacağın bir motor da değil. 1-2 hafta ufaktan omuzlarda ağrı olsa da (gt 250 den sonra) kısa bir alışma süresinden sonra 2 saatlik yolculuklarda hiç yormadı. Artçı konforu ararsak öyle bir şey bulamayız.
Ozaman sym wolf isteklerimi karşılıyor . Herkez inazuma diyor fakat tipini hiç beğenmiyorum çok itici geliyor. Wolf un malzeme kalitesi ve servisteki müşteri memnuniyeti nasıldır kullanan cevaplayabilirmi ?
Yaw arkdaş 10.000 canlın var ne işin var kendini ispatlamamış modellerle. marka demıyorum model dıyorum.
Sezon başındayız fiyatların en yuksek oldugu donem. sıfır almak ıstıyorsan uzun suredır piyasada varolan ve kendını ıspatlamış modellere bakardım. İnazuma yada wolf için erken.
Motorunu sadece tip icin aliyorsan haklisin sym daha iyi. Ama emin ol ki inazuma DAHA iyi duruyo DAHA iyi gidiyo DAHA kaliteli DAHA konforlu DAHA iyi lastik
Pehlivan inazumayı kullandın mı?
kesinlikle inazuma illa yok diyorsan cbr 250de olabilir.yanlız karar vermeden önce git bu 3 modelede yakından bak fikirlerin değişebilir diye düşünüyorum.wolf kötü motor değildirde honda veya suzuki aldığında keşke çekeceğini sanmıyorum..
Herkeze fikirlerinden dolayı teşekkür ederim . Yokmu wolfü test eden , gören ? Malzeme kalitesi nasıldır ? Sym kullananlar servisi nasıl bisikletçiden çevirmemi mondial gibi yoksa düzgün bir servis anlayışımı var ?
3/4 daha koy suzuki vl strom 650 al
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
dediğim gibi inazuma
wolf 250
cbr 250
ve inazuma özellikle test eden birisiyim
ve sonuç inazuma aldım 2 gün oldu daha
Önce şunu muhakkak izlemelisin. http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_ campaign=player_info_izlesene_embed
tavsiyem; inazumayı da listene ekle.
uzun yola nadir giderim dersen cbf 150 en mantıklısı bence. nedeni; aralarında en ucuzu ve satmak istediğinde en az zarar farkla elinden kolay çıkarabileceğin bir motosiklet. bu maddeyi dikkate almanı öneririm. zira sıkılıp satmak istersen elinden çıkarıp istediğin başka bir motosikleti alabilirsin.
bundan sonra satma olayı pek mümkün değil 2-3 sene benle olacak
Cbr hiç yormuyor az yakıyor o saydiğın inazuma wolf cbf den kat kat daha yakışıklı bir makina. ilk 2 hafta alışana kadar bel bilek boyun ağrısı yapar vucüt hamlıktan çıkinca 7 saat sürsende gùn icinde kesinlikle ağrı olmuyor.ağrısı olanlar doğru oturmasını bilmiyorlar.oyuzden yoruyordiyorlar. Artçı uzun yolculukta alışık olmadıgindan yorulur. Oda 2 hafta artçı olarak binerse hamlıktan sonra ağrı kalmıyor. Wolf ile cbr yi kıyaslamak yanlış olur.inazuma ya gelince fuarda yakından gördüm görüntü hic hosuma gitmedi.insan bisey alirken goruntude olsun ister.cbr gayet konforlu racingler kategorisinde cbrden daha konforlusu yok.inazuma servis yedek parca yaygınmı bilinmez bu ilerisi icin risk.cbr bu ulkede tofas sahin gibi niye satiliyor alanlar enayimi yok.ikinci eldede en hızlı satılan yaygin servis agı yedek parca ucuz olması vs.. dolayı kesinlikle cbrdiyorum.ayrıca digerlerinden daha seri daha hızlı al cbr bak keyfine honda hayat onda.
Oncelikle bir motosiklet konusuna az cevap yaziliyorsa kullanici azligi degilde motor az sorun Cikartiyor diye dusunebilirsin. İkincisi ktm duke 200 e bi bak oda istedigin tarzda olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)