Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

İnsan başına gelince anlıyor ... klasik bir karşılaştırma değil

Motovento
    REKLAM ALANI
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yedek parça ucuzluğundan, işçilik ve parça kalitesinden dolayı cbr diyorum.
    gene de son karar sizin tabii ki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    sen git inazuma allllllll

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    En iyisi gidiyim cbf aliyim bu dert bitsin )

Motosikleti
    Bugün gittim hem cbr ye hem cbf ye hemde sym wolf e bindim daha doğrusu sadece oturdum izlenimlerimi anlatayım.

Cbr 250r düşündüğüm gibi değilmiş , rahat bir oturuşu var gidonu hafif dar açılı , vites pedlerine hafif yan basmak gerekiyor.

Sym wolf, tamamen fiyasko çıktı , oturuşu cbr gibi , vites pedine resmen ayağım sığmıyordu , gidonun açısı çok kötü , sürüşte zorluk çıkarır , sym wolf kesinlikle listemden silindi.

Cbf 150 , rahat , mashten sonra enduro gibi geldi , vitesi ve arka freni tam bana göre rahat basılıyor , gidonu mükemmel açıda , malzemesi güzel, rahat bir oturuş pozisyonu , istediğin yere çanta tak istediğini koy... Daha ne olsun.

Galiba tercihim cbf olacak !

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kredi çekmeyeceksen aşırı borçlanmazsın..nakit alacaksan paran cebinde kalır..gel sende bizim kervana katıl...hayırlısı olsun...

Motosikleti
    Nakit alacağım , kalan parada benzin ve YAĞ parası olsun artık ne yapalım peki son soru kırmızımı siyah mı?

Burantay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    katır
    inazuma hariç hiç biri 250 cc de bi gt 250 değil ( bana göre )

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    kırmızı
    beko12345 bunu beğendi.

Motosikleti
    Ben siyahı beğendim , kardeşim de siyahı beğendi , arkadaşlarım kırmzııyı çok karıştı kafam annemi alıp götüreceğim bayiye kadınlar daha iyi anlar görüntüden diye düşünüyorum Kırmızı veya siyah cbf 150 görenen binen duyan herkezin fikrini almak isterim hangi renk daha güzel sizce ?
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    siyah..................
    beko12345 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyah..................
    Yılların cbf çisi olarak bu yorum önemliydi Yanlış anlaşılmasın herkezin yorumu önemli .
    mete_han bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Motosikleti
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yılların cbf çisi olarak bu yorum önemliydi Yanlış anlaşılmasın herkezin yorumu önemli .
    bir ricam olacak...İstanbuldan fiyat almadan lütfen cbf 150 alma...sana en az 300-400 lirayı cebinde kalacağını taahhüt ederim...pazartesi konuşalım bir kaç bayiden plakasız fiyat alalım...plakasız bursaya nasıl gidersin yenikapıdan arabalı deniz otobüsüne binersin güzelyalıda inersin tak evindesin plakayıda kendin çıkartırsın...süper..

5 yıl siyah kullandım..2.makinayıda değişiklik olsun diye kırmızı aldım ama keşke siyah alsaydım diye düşünmüyor değilim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    :D he he bütün yorumları okudum ............. bende yorumlayayım dedim..... kararını değiştirme ama....... cbf hayırlı olsun.......
    şimdilik mondial mh kullanıyorum ve bende senin gibi kararsızım.......
    ama birdaha 125-150cc alacak olsam kesinlikle cbf ben gibi biri yağını değiştirip motor kullanamaz hale gelinceye kadar kullanır..
    gelelim benim seçeneklerime.......
    1- inazuma; yakıt olarak neredeyse benim motor kadar yakıyor,konfor olarak en başta, iki silindirin güzelliği, egsoz ve göstergeler tahrik ediyor...
    düşündüğüm tek noktası ise servis ve parçalarının-bakımının bi hondaya göre pahalı olması
    2- cbr250r; ah endamı yeter derler ya bana kalırsa öyle... yakıtı söylemeye gerek yok, servisi,kalitesi ve ucuz parça-bakımı hayat onda dedirtiyor..
    ah bide artçı için uygun olsa konforu inazuma gibi olsa(yorumlara göre söylüyorum) kesinlikle düşünmeden alırdım
    ------------------ikisinide deneypip o an içimden hangisi geçerse onu alıp burdur sokaklarına dalacağım--------------
    3-v-strom; ah ahhh işte bütün herşeyin kenara atıldığı nokta. yakıt kimin umrunda biniyorsan karnını doyuracaksın...
    servis boşver ya yağ-su yallah yoluna (arıza nedir bilmez-180.000km de olanını gördüm rutin bakımları, lastik değişimi ve benzin haricinde hiçbirşeye ihtiyacı olmadığını söyledi) yabancı siteden takip ettiğm tek motor hatta 2 aya kadar 10 v-strom türkiyede neyse.....
    tek eksiği hatta motorun değil benim eksiğim PARA-PARA-PARA

ahmettpc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla yerinde olsam düşünmeden ninja 250 r alırdım yani . ama tabi zevk meselesi

katre09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler hiç yormayalım ben böyle bırsey görmedım ya http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_ %20campaign=player_info_izlesene_embed forma bu video ekek su gibi lazım )
    Arkamdan konuşup beste yapacağına, yüzüme konus da düet yapaIım.

toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor sürmesini bilen biri neden hala 150cclik bir vitesli tercih eder anlamıyorum. Saniye başı vites değiştirmek garip gelmiyor mu artık?

Madem aradığınız şey rahatlık, 10 000 TL'ye yamaha xmax 250 veya xcity 250 alın. Aprilia scarabeo 200 de rahattır o da güzel tercih olur hem de sıfır alabilirsiniz.

125-150 cc vitesli motorlar başlangıç motoru değil mi? Olayını kaptıktan sonra ne işiniz var düşük ccde vitesle?

Motosikleti
    Alıntı toomuchcc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor sürmesini bilen biri neden hala 150cclik bir vitesli tercih eder anlamıyorum. Saniye başı vites değiştirmek garip gelmiyor mu artık?

Madem aradığınız şey rahatlık, 10 000 TL'ye yamaha xmax 250 veya xcity 250 alın. Aprilia scarabeo 200 de rahattır o da güzel tercih olur hem de sıfır alabilirsiniz.

125-150 cc vitesli motorlar başlangıç motoru değil mi? Olayını kaptıktan sonra ne işiniz var düşük ccde vitesle?
    İlk defa vitesli motor kullanacağım . cbf 100 km ile stabil gitse zaten yeter, şehir içinde 150 ile gidicek halim yokya .
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

katre09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ee o zaman 250lık nıye caktın oraya cup al bitene ona bin 5 sayfa kafa patllatı mıllet şehir içnide 150 yapmaycakmıs :D
    Arkamdan konuşup beste yapacağına, yüzüme konus da düet yapaIım.

Motosikleti
    Alıntı katre09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee o zaman 250lık nıye caktın oraya cup al bitene ona bin 5 sayfa kafa patllatı mıllet şehir içnide 150 yapmaycakmıs :D
    Sırf sizin için 1000 cc alacağım be resim koyacağım Şaka biyana 250 cc tabiki daha avantajlıdır ama genel anlamda paratiklik fiyat performans ekonomi gibi alanlarda en mantıklısını arıyorum .

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Cbf 150 kendini ispat etmiş rahat kullanımı kolay bi motor yalnız 150cc 11 küsr beygir, o cüsseye göre inanılmaz hantal, kampana fren karbüratör birleşimiyle oldukça eski teknoloji bi alet. Yağ yakma olayını bilemem sürekli kullananlar daha iyi bilir. Bir de kasası artık çok eskimedi mi Cbf150nin? Ben olsam 2500cc bakarken 150 cc almam, alıp değiştirmek dert, aradaki maddi kayıp dert. 150cc yeterli şehir içinde tabi, amacımız da 100 yapmak değil mesela, 150yle tabi gitmeyeceksiniz... Ama bir araba sıkıştırdığında, acil kaçmanız gereken bir durum olduğunda, veya ani sollama gerektiğinde 150cc ye-ter-siz kalacaktır. Elinizin altında 25 civarı beygir olması bambaşkadır. Ha bu demek değil ki o da 200 yapacak. 250lik aldığınızda da onun sağlıklı hızı 120 civarı olacak. Sİz gene 100le sürersiniz...Bence Yok bana 150cc yeter demeyin eğer bütçeniz varsa ve motor tecrübeniz varsa 2500cc bakın, uzunca bir süre size yetecek keyif verecektir.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)