Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Servis İle Yasadigim Sikinti

REKLAM ALANI
    mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Arkadaslar ilk 1000 km bakimina Kusadasi Mnr Honda Servisine gitmistim benden ucret olarak 30 tl yag filtresi parasi almislardi (cbr250r)tabi motor yeni parca fiyatlarini hic bilmiorum bende hic sorgulamadan verdim neyse 1 hafta once tekrar yag degistircem filtre yi baska yerlerede sorayim dedim Ankars Honda Servisi aradim ve dedilerki 15 tl sasirdim Hodayi arayip sordun ve bana her serviste ayni olur degismez biz sikayet dilekcenizi olusturuyoruz dendi ve bi gun sonra mnr den arandim bana yalnislik oldugu gerekirse para iadesi yapacaklarini solediler ya da yeni yag filtremi ucretsiz olarak vereceklerini bende filtreyi istedim festival icin adaya gittigimdd mnr ye gittim ve normal bi musteri olarak servise girdim ve sordum
    Ben--yag filtresi almaya gelmistim
    eleman--buyur filtre
    ben---ne kadar acab
    Eleman--25 tl
    ben---nasil ya 15 degilmi
    eleman---yoo 25 tl
    ben---abi bak gene ayni seyi yapiosunuz bana 1000 bakimindada 30 tl ye sattiniz neden pahaliya satiosunuz ki
    eleman---ne alaka ya 30 a satmadik hic
    Ben---elimde ilk bakimin belgesi var ve 30 tl yag filtresi yazio altinda kaseniz var yazik degilmi neyse ben zaten sikayet etmistim ucretsiz filtremi almays geldim
    Eleman saskjn saskin bakio bana, cok uzattim sonucta ucretsiz filtremi aldim ama bilmio olsam gene gecirecekler ve akillanmamislar
    Anlayacaginiz servislere dikkat etmek lazim dusunsenize herkese 15-20 tl gecirio demekki bu adamlar servis bile olsa 3-4 yere fiyat sorup bilgi alin bence

Simdi sole dusunen olabilir yaavvv 15 tl icin yok sikayet et ugras ne gerek vat amma ugrasmisin olay 15 tl olayi degil ben hakkimi aradim ve bu adamlarin yaptigi yalnis sonucta hakka giriliyor
    sozerten, xawa, poweranimal ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Çok iyi yapmışsınız ancak ne yazık ki aynı şeyi yapmakta devam ediyorlar.Aynı duruma düşen herkes sizin gibi yapsa,hakkını arasa belki düzelme olabilir...Bilgilendirme için teşekkürler.

Çok iyi yapmışsınız

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    başllık yanlış olmuş..

Kuşadası MNR Honda Servis sıkıntım olmalı idi.. Ki, herkez bilsin gitmesin.. Önce honda merkezi arasın , kazıklanmayarak gitsin..

bu nedir yahu.. bizim burda da öyle..Onur honda kadar bela bir servis yok. Trakyada tek. istediği gibi at koşturuyor.

onların sistemi otomatik.. yani marka model filtre yazdığın anda direk fiyat çıkar. ve faturada görünür..

ilk başta 30 yazılmış. sen şikayet etmişin 25 yapmışlar demekki. ben bunu anlarım bu olaydan..

Honda böyle yaptıkca daha çok sorun yaşarız. Çoook.

sen şikayet etmişin.. honda yetkilileri bu olaya müdahale etmiyorsa, bayinin kestiği faturaları incelemeye almıyorsa yazıklar olsun..
    birGarip..

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bodrumdaki honda servis daha kötü, daha kazıkçı. Bu hayvan gübresi beyinli adamlarla uğraşmamak için honda almıyorum, hondadan vazgeçtim.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    hani nerde o anlatıla anlatıla bitirilemeyen honda servisleri, honda parçaları??
    utkan35 bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani nerde o anlatıla anlatıla bitirilemeyen honda servisleri, honda parçaları??
    anlatıla anlatıla bitirilemeyen honda servisi söyleyin bana. alakası yok

ama honda kalitesi başkadır..bu gerçek.. servisten bende şikayetciyim
    birGarip..

ozgurs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbr 250r Tricolor
    İyi yapmışsın hocam, burda mesela 10-20 lira ...Kazıklandığını anlamak kadar kötü bir şey yok.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlatıla anlatıla bitirilemeyen honda servisi söyleyin bana. alakası yok

ama honda kalitesi başkadır..bu gerçek.. servisten bende şikayetciyim
    honda hayat onda diyenlere, neden diye sorduğumda; kurulan ilk cümlede servis ve parça kelimeleri geçiyor.
    TRANSALP XL700

Motosikleti
    PCX 125
    honda hayat onda.. 10.000 km kullandım tık demedi.

pire yüzünden de yakamam ki yorganı..
    birGarip..

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    tebrikler en iyisini yapmışsınız

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    #direnmali_181
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda servislerinden nefret ediyorum. CBF1000'in garantiden çıkarsa çıksın durumundayım.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    cukkada cukka, bu ülke bu mantıkla zor ilerler be kardeşim, herkeste bi kime ne geçirsem mantığı var peeeh

Motosikleti
    Servislerden baya bi dert yanan arkadaş var peki neden Honda takip etmiyor bu işi

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    En iyisi Honda Girne kardes. Antakyadaki

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    o ücretsiz filtreyi muhtemelen başkasından fazla ücret alarak çıkartacaklar bu tip servisleri fişlemek lazım hatta sorunlu servisler diye bölüm açılması lazımki oradan bakarak o servislere gitmemek lazım. iyi yapmışsınız olay 15 tl olayı değil 1 tl dahi olsa insanı enayi yerine koymaları

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o ücretsiz filtreyi muhtemelen başkasından fazla ücret alarak çıkartacaklar bu tip servisleri fişlemek lazım hatta sorunlu servisler diye bölüm açılması lazımki oradan bakarak o servislere gitmemek lazım. iyi yapmışsınız olay 15 tl olayı değil 1 tl dahi olsa insanı enayi yerine koymaları
    bence de böyle bir bölüm olmalı ve bu bölümde bu tip servisler açığa çıkarılmalıdır.

Motosikleti
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Guzel fikir aslinda, sadece kotu degil aslinda iyi servislerde yazilirsa onunda yarari olur die dusunuyorum

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Merhaba,

Bence de çok iyi yapmışsınız. Herkes de hakkını aramalı. Yapılan, iş ahlakına uymayan bir iş. Aslında bunun da bir cezası olmalı. Aynı malı farklı müşterilere farklı fiyatla satamamalı.

Maalesef ben de yağ için benzerini Konşuk Motor da yaşamıştım. El kitabında 3 lt yağ yazar. Zorlayarak 3,5 lt koyarlar, faturaya 4 lt yazarlar....

El kitabında 6.000 km de bir değiştirin der. Fabrika 3.000 de değiştirmeyi tavsiye eder derler. Madem fabrika 3.000 değiştirmeyi tavsiye ediyor neden el kitabına 6.000 yazar?

Kuş geldi yaklayalım hesabı. Kimseye sırtını dönmeye gelmiyor bu piyasada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servislerden baya bi dert yanan arkadaş var peki neden Honda takip etmiyor bu işi
    Belki ediyordur ama işi ciddi tutsa hiç servis kalmayacak neredeyse... Hepsi birbirinden beter...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)