Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Guvenliğiniz için Lütfen farınızı yakın !!!!

REKLAM ALANI
    FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    yolumuzda açık Farımızda açık olsun inşalllah
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla 6000 kelvinlik xenon + yan sinyallere monte çakarlar var 1 km öteden gösteriyorum kendimi. motorun sistemi kontakla beraber far da açtığı için zaten kapalı olmuyor asla.

çakarları da gece açınca motor da siyah arkadan polis geliyor imajı yapıyor kimse de polis olmadığımı farketmeden yol veriyor sol şeritte dümdüz uzayıp gidiyorum

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Ya herkesın cakarı var ben yok benıım motor cakamıyor nasıl halledıcez Ahmet cakarımı cagırsak neyse arkadaşlar gercekten nasıl halledıcem bılenınız yokmu?
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    Kymco Agility
    beyler, çakar dediğiniz olay kanunen yasaktır.
    yapmayın etmeyin. polis amcaları kızdırmayın. ciddi cezası var. +onlarca lira vererek taktığınız o çakarları söktürüyor o amcalar.
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    biz cbf150 kulanıcıları olarak hepimiz farlar açık gideriz. farları kapalı bitane cbf150 göremezsiniz.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Selam bence ilk önce trafik polislerini biliçlendirmeliler.Arkadaşımızın teki yukarıda bahsetmiş olayın benzerini bende yaşadım.Bağcılar tarafında ekiplerin rutin kontrollerinden birine dek geldik tabii herşey tamam birşey diyemedi tam gideceğim farlarını kapat dedi. Bende kontak açılınca farlar otomatik olarak yanıyor dedim bana uyanık illa kendinizi belli edeceksiniz .farları kontağa bağlatıyorsunuz sonra neymiş otomatik yanıyor diyorsunuz sen padişahın sol.......dedi.Velhasıl polis memuruna anlatamadık fabrika çıkışı böyle diye tam beni 15 dakika oyaladı derdimizi anlatana kadar.Benim anlamadığım polis memurları açık farlara niye böyle bir tepki veriyorlar.Yada niye bilinçlendirmiyorlar ....
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam bence ilk önce trafik polislerini biliçlendirmeliler.Arkadaşımızın teki yukarıda bahsetmiş olayın benzerini bende yaşadım.Bağcılar tarafında ekiplerin rutin kontrollerinden birine dek geldik tabii herşey tamam birşey diyemedi tam gideceğim farlarını kapat dedi. Bende kontak açılınca farlar otomatik olarak yanıyor dedim bana uyanık illa kendinizi belli edeceksiniz .farları kontağa bağlatıyorsunuz sonra neymiş otomatik yanıyor diyorsunuz sen padişahın sol.......dedi.Velhasıl polis memuruna anlatamadık fabrika çıkışı böyle diye tam beni 15 dakika oyaladı derdimizi anlatana kadar.Benim anlamadığım polis memurları açık farlara niye böyle bir tepki veriyorlar.Yada niye bilinçlendirmiyorlar ....
    o memur arızalıymış biraz ...gel kendin kapat farları deseydin böylece bizde öğrenirdik nerden kapanıyo farlar...

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    valla benim akü bitik. farları açık bırakırsam istop ediyor
    Now the world is gone. Im just one.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Artık bu sebeple başta honda olmak üzere bir çok motor üreticisi farları direk olarak kontağa bağladı kullanıcı istese bile söndüremiyor. Ayrıca far konusunda ufak bir detay daha, gündüzleri uzun hüzmeli farlarınız açık olsun daha farkedeliri oluyor gündüz vakti karşıdan gelenide önünzde gidenide rahatsız etmez ama gece aynı şeyi yapmayın çünkü bizi farkedecekler diye kimseyi kör etmeyelim Gündüz uzun gece kısa.
    Kazasız sürüşler.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o memur arızalıymış biraz ...gel kendin kapat farları deseydin böylece bizde öğrenirdik nerden kapanıyo farlar...
    Hocam zaten adama zor anlattık durumu dediğin gibi haklısın söylemek lazımdı belki ama bu seferde gıcıklığına bekletirdi beni.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    farlarım çoğu zaman açıktır.lise ye giderken öğretmenler far açık derlerdi,tam çıkcam güvenlik hüseyin! far açık derdi.tam okuldan çıkardım başka bi arkdaş farın açık kalmış derdi.eve gidene kadar trafikta yardım sever(!) arkdşlar farın açık derdi.bende bıktım bundan ama yinede açıyorum.gündüz yakıorum uzunlarıda ohh.farımda açık yolumda

Alıntı busihido_kadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya herkesın cakarı var ben yok benıım motor cakamıyor nasıl halledıcez Ahmet cakarımı cagırsak neyse arkadaşlar gercekten nasıl halledıcem bılenınız yokmu?
    benimde hiç çakarım olmadı abi(küçük emrah smileysi)sabah sabah beni güldürdün nan
    Orgazma Dudak Büktürür

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Protokol geçişlerinde kısa,uzun,tepe lambası,çakar,çakmaz ne varsa yakarak gelirler.Polis memurları her farı yanarak geleni protokol zannediyorda ondan.Adamların bilinç altına yer etmiş farı yanık birisi gelince hazır ol ve selam dur pozisyonuna geçiyorlar.Protokol olmadığınızı görünce de ister istemez sinirleniyorlar.
    Ayrıca bildiğim kadarı ile son çıkan tüm motosikletlerde kontağı açar açmaz farlar otomatik yanıyor.İstesenizde motor çalışırken farları söndüremiyorsunuz.

Motosikleti
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Protokol geçişlerinde kısa,uzun,tepe lambası,çakar,çakmaz ne varsa yakarak gelirler.Polis memurları her farı yanarak geleni protokol zannediyorda ondan.Adamların bilinç altına yer etmiş farı yanık birisi gelince hazır ol ve selam dur pozisyonuna geçiyorlar.Protokol olmadığınızı görünce de ister istemez sinirleniyorlar.
    Ayrıca bildiğim kadarı ile son çıkan tüm motosikletlerde kontağı açar açmaz farlar otomatik yanıyor.İstesenizde motor çalışırken farları söndüremiyorsunuz.

Hocam doğrudur otomatik kontak açılınca far direk yanıyor ama bazı kişilere anlatamıyoruz bu durumu yada anlamak istemiyorlar

Motosikleti
    senator 150T & BMW 1200RT
    Abiler benım motora cakar olmuyor onu nasıl hallederız ya?

arkadaşım 2 adet şeffaf sinyal alacaksın ve içine takacaksın çok basit. ama işin kötü yanı o kutucuğu nereye saklayacaksın? işte bunu bende bulamadım :(

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Bende arkadasa katiliyorum, cogu kez araba suruculerini sucluyoruz ama gercekten arabada iken motorlari gormek kolay degil, ekstra guc sarf etmeke gerekiyor. Acik kesinlikle cok kolay fark ediliyor, direk goze carpiyor. Benim uzak farim gunduzleri hep acik...

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Ya sen gerçekten komik oldunu sanıyosun yoksa banamı öle geliyo?

Senin motoruna nasıl takacağını söliyim 2 tane çakar lamba alıcaksın bide onların kopntrol ünitesinden sonra ampülleri bi şekilde park lambana uydurcaksın yada ayrı 2 tane sis lambası alıp onların içine gömüceksin ondan sonra elektirik çekiceksin ama yanlış birşey yaparsan ciddi zararlar verebilirsin istersen bir bilene çektir tesisatınıda

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler