Skyjet / Arora / Çelik / Yuan 150cc race motor
Reklamlar
-
10 Haziran 2013, 03:27
Reklamlar
-
10 Haziran 2013, 11:41
Ancak ikinci el bulabilirsin gibi dusunuyorum.Her sehirde bayileri olmuyo bu meretlerin
-
10 Haziran 2013, 13:48
maddox adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese selamın aleyküm inşallah bu ay sonu motoru alıyorum aklımdaki motor Skyjet f5 ve diğer markaların aynı modeli , özelliklerini, titreşimini , yedek parça parasını herşeyini biliyorum yani yok şöyle yok böyle diye yorum yapmamanızı rica ediyorum epey araştırma yaptım.
SORUM İSE ŞU : ben izmirdeyim yani tatile geldim gelmişken burdan almak istiyorum ve götürmek istiyorum kmsi düşük arıyorum ve yorgun motor olmamasını istiyorum temiz olsun.
İzmirde satan arkadaşınız bir bayii , varmıdır yani bu motordan bulmam lazım acill yardım bekliyorum
ARADIĞIM MOTOR :
http://img87.imageshack.us/img87/4500/goruntu316.jpg
BULMAK İSTİYORUM ACİL YARDIM...
Zor bir şey değil bize sorana kadar bu markaların web siteleri varsa oradan bayi numaralarını alıp tek tek arayabilirsin sonuçta burda kimse motor satmıyor sana bayiyi söylese bile içinde ne olacağını bilemez.
-
10 Haziran 2013, 14:10
arkadaşlar zaten sıfır aramıyorum , 2.el arıyorum fakat sahibinden , arabam ve diğer satış sitelerinde güncel olup temiz olanları yok
-
10 Haziran 2013, 14:17
kardeşim moralini bozmak istemem ama bu motordan vazgeç derim parçasını bulması bi dert temizini bulması bi dert sağlam bir motorda deil benim gözümde kopya cbr 125in kopyası ne kadar bütçen war ?
-
10 Haziran 2013, 15:23
utkan35 adlı üyeden alıntı
kardeşim moralini bozmak istemem ama bu motordan vazgeç derim parçasını bulması bi dert temizini bulması bi dert sağlam bir motorda deil benim gözümde kopya cbr 125in kopyası ne kadar bütçen war ?
Arkadas gozu karartmis tavsiye istemiyo illaki alacak bende bir baska model bak diyecektim ki bogazimda kaldi
-
10 Haziran 2013, 16:53
Tamamen görüntü olarak bakıyor işe ve yolda kaldığında parçasını bulamadığında bulsa bile bir arızayı çözmeden diğeri başladığında en son lanet edip satmaya kalkıp satamadığında, bu konuyu hatırlayacaktır herkesin kendi parası kendi seçimi tabi.
-
10 Haziran 2013, 18:44
bu motor seni dertli yapar saçlarını ağartır
-
10 Haziran 2013, 21:09
Arkadaşlar aynı motordan arkadaşımda vardı , o kadar düştü ama tamamen parçalanacak şekilde birşey olmadı parçasının pahalı olduğunu biliyorum , granaj seti ortalama 550 lira herşeyini biliyorum ortalama bütçem 1500-1700 arası ve o paraya zevk görünüş ve hız olarak tek alabileceğim motor bu lütfen bana yardım edin.
-
10 Haziran 2013, 21:27
bu motorun hız diye birşeyi yok titreşimi felanda biliyormuşun zaten 2. el var ama temiz 2. el malesef bucakopta var izmirdeyim bende arasıra görüyorum her ışıkda çoçuk resmen ter atıyor motoru çalıştırabilmek için 0 alcaksan sadece çelik de var diğerleri artık satmıyor..
-
11 Haziran 2013, 00:07
ak1n adlı üyeden alıntı
bu motorun hız diye birşeyi yok titreşimi felanda biliyormuşun zaten 2. el var ama temiz 2. el malesef bucakopta var izmirdeyim bende arasıra görüyorum her ışıkda çoçuk resmen ter atıyor motoru çalıştırabilmek için
0 alcaksan sadece çelik de var diğerleri artık satmıyor..
Çelik motorsikleti aradım ama bana elinde olmadıklarını ve artık getirmediklerini söyledi? İzmirde satan biryer varmı ?
-
11 Haziran 2013, 00:20
http://www.celikmotorsiklet.com/modeller.htm
burda katologlarında hala gözüküyor .. izmirde görmedim zaten izmirde çeliğin bayisi var mı onuda bılmıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-rmz-150-cc-cok-temiz-ihtiyactan-acil-satilik-123755423/detay
al bu tam senlik fiyatınıda düşürürsün..
-
11 Haziran 2013, 01:09
ben bu motoru çok araştırdım zamanında bi arkadaşım almıştı skyjet ibre görüntü herşey 10 numaraydı biraz zaman geçsin bende alcam dedim bayilere gittim (1-2 sene oluyor) üretimi yok dediler arkadaş motorun her tarafını parçaladı parça yok dediler 2.el temiz bulalım dedik onuda bulamadık kısacası bu motorun herşeyi bela bizdeki sarı siyahtı ;) arkadaştaki motorda günden güne esrarengiz şekilde kayboldu zaten motorda ne hız ne serilik nede herhangi bi unsur vardı :D
-
11 Haziran 2013, 03:31
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-rmz-150-cc-cok-temiz-ihtiyactan-acil-satilik-123755423/detay
Arkadaşlar adam temiz demiş ama 2. resimde hiçte temiz durmuyor ? ne dersiniz bunu alıyım mı ?
-
11 Haziran 2013, 03:51
isteğini hevesini çok iyi anlıyorum hepimiz aynı yollardan geçtik fakat uzak dur bu motordan çok sıkıntı çekersin üretimi olsa sıfır alsan iyi baksan uzun süre sana hizmet verir ancak 2. elindeki tüm motorların ekmeği yenmiş hayır gelmez motorlar.
-
11 Haziran 2013, 14:42
arkadaşlar tamam sağolsun.. Yine link bulan arkadaşlarımız olursa bekliyorum
-
30 Temmuz 2013, 02:26
BENDE SKYJET VAR 2006 MODEL KIRMIZI BİRAZ MASRAFI 150 CC LİK UYGUN FİYATA SATVAM
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)