Radar cezası lütfen bakın
Reklamlar
-
09 Haziran 2013, 23:18
Merhaba arkadaşlar BURSA'DAN ESKİŞEHİR'E Gitmek üzere yola çıkmıştım bozüyükten çıkınca birazcık asıldım ve PO istasyonunda tabelaların arkasında durmuş polis aracını geç farkettim.İşte devamı
RESMİN BÜYÜK HALİ : http://t1306.hizliresim.com/1b/9/nz1kd.jpg
343 LİRA CEZA ! Asgeri ücretin 700TL olduğu bir ülkede ne kadar da mantıklı.
Ve 15 ceza puanı yedim.Normalde " 5 " olan puan tartısma üzerine 15 puana çıktı ! buna nasıl hakları olabilir.Soruyorum motosikletnet ailesi. . .
Bunun üzerine buda benden Devlete !
Reklamlar
-
09 Haziran 2013, 23:24
Sinir kacti? Sen kacla girdin ? 15 ceza puani ne ya oha
-
09 Haziran 2013, 23:24
ikinci resmi koymaydın iyiydi
-
09 Haziran 2013, 23:26
Burası Türkiye
-
09 Haziran 2013, 23:28
Kardeş ben de 2 kere radar cezası yedim. Biri EDS ile plakaya geldi.
Kocaeli'de 1000lik motosikleti olan birkaç abiyle tanıştım. Adamlar hiç plaka takmıyor. "Plaka taksak ne ehliyet kalır ne cezalara para yetiştirebiliriz." dediler.
Bana da mantıklı geldi. Şehirler arası gideceğim zaman plakayı kapatıyorum, gazı açıyorum ;)
Geçen de kardeşim radara girmiş. Tabi bölge mimli olduğu için (Kocaeli-Sakarya yolu) plaka kapalı gidiyormuş. Çevirmede filan da durmamış. Devam. Sonuçta ceza yemedi ;)
Buna zorluyorlar artık. Yapacak bişe yok.
-
09 Haziran 2013, 23:29
welcome to turkey
-
09 Haziran 2013, 23:30
Abi sormayın çok gerginim 158 den 122 ye düştüm.Ama 99 üstü yazıyormuş.
Diyalog
........................ FALAN FİSTAN
POLİS : Sizin 99 la gitmeniz lazım.
Ben : Elimle tırları gösterdim.Arkalarından mı gidicem dedim.
Polis: İsterseniz önünden gidin biz burdayız. olaya gel.
YANIMDA "TRANSPORTER" çevirilmiş idi adam 126 tl ceza yedi.Konuştum kağıdına baktım 124km/h yazıyor bende " 122km/h " ben aynı süratten 343 Yedim.ben bu devletin yasasını tasasınını . . . . . .. . . .
-
09 Haziran 2013, 23:31
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Kardeş ben de 2 kere radar cezası yedim. Biri EDS ile plakaya geldi.
Kocaeli'de 1000lik motosikleti olan birkaç abiyle tanıştım. Adamlar hiç plaka takmıyor. "Plaka taksak ne ehliyet kalır ne cezalara para yetiştirebiliriz." dediler.
Bana da mantıklı geldi. Şehirler arası gideceğim zaman plakayı kapatıyorum, gazı açıyorum ;)
Geçen de kardeşim radara girmiş. Tabi bölge mimli olduğu için (Kocaeli-Sakarya yolu) plaka kapalı gidiyormuş. Çevirmede filan da durmamış. Devam. Sonuçta ceza yemedi ;)
Buna zorluyorlar artık. Yapacak bişe yok.
Ne sacma bi dusuncedir arkadas
-
09 Haziran 2013, 23:32
hep kural ihlali yap hem de cezayı sorgula pes diyorum.
-
09 Haziran 2013, 23:35
avrupa ülkelerinde radar cezaları 21€-68€ civarı, ve buna rağmen, yani caydırıcı olmamasına rağmen, ceza sayısı ülkemizden daha az. meblağların yüksek olmasının sebebi de bu. devlete bu konuda suç atmaya gerek yok. ceza 21 lira olsa yemin ederim kimse hız sınırına uymaz.
-
09 Haziran 2013, 23:42
raven71 adlı üyeden alıntı
hep kural ihlali yap hem de cezayı sorgula pes diyorum.
Kusura bakma.Kamyondan gelen taşlara katlanamadım.Bir dahakine sözünü dikkate alıp ! 10 numra yağ kullanan kamyonların arkasında siyah dumanlar içeinde gidicem belki göremezler ne dersin !
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
imza adlı üyeden alıntı
avrupa ülkelerinde radar cezaları 21€-68€ civarı, ve buna rağmen, yani caydırıcı olmamasına rağmen, ceza sayısı ülkemizden daha az. meblağların yüksek olmasının sebebi de bu. devlete bu konuda suç atmaya gerek yok. ceza 21 lira olsa yemin ederim kimse hız sınırına uymaz.
Ben otobanda yedim bu cezayı.Şehir içinde değil.Adamların otobanlarında limit yok kardeşim ne diyorsun sen.
-
09 Haziran 2013, 23:44
Geçen almanya dan biri ile sohbet ediyorum..
Yanımdan spor egzozlu bir araç geçti.
Bunlar ne böyle buna devlet nasıl izin veriyor dedi?
Sizin orda yok mu otobanda flan makas atanlar dedim.
Asla olmaz, polis izin vermez.. polisi bırak vatandaş görse direk ihbar eder dedi..
İşde aradaki kültür farkı.
Vatandaşın altında 600 lük motor, kendi altında kısa pantalon
Ne koruma var ne birşey.
-
09 Haziran 2013, 23:46
Almanyadaki otobanlarin %50 sinde hiz limiti yok %50 sini zor tutuyoruz
-
09 Haziran 2013, 23:50
sende sadece önünde olan kamyonları geçmek için hız sınırını aş.90km hızla seyahet eden nasıl ediyor.kaskın takılı kamyondan gelen ufak taşlar sana zarar vermez .158den düştüm diyosun 158in kamyonla alakası yoktur heralde...
-
09 Haziran 2013, 23:53
MaMi_33 adlı üyeden alıntı
sende önünde olan kamyonları geçmek için hız sınırını aş.kaskın takılı kamyondan gelen ufak taşlar sana zarar vermez .158den düştüm diyosun 158in kamyonla alakası yoktur heralde...
Abi ben o vizöre 330 tl para verdim.Taşlardan çizildi hadi onu geçtim.Tulum giyemiyorum sıcak hava ! kollarıma geliyor taşlar küçük küçük canım yanıyor.
-
ben 2 yıl önce tek şerit gidiş tek şerit geliş yolda 94 le yedim, seninki bişey değil. geçmiş olsun.
-
700 lira asgarii maaşlı adam hiçbir koşulda araba sahibi olamayacağı için bir yerde mantıklı gibi.
Hadi onu geç, ödenen vergiden vergi alınmasına kadar dünnnya kadar saçmalık var ve yapılmakta.
Memleketimizde yapılan hareketlerde mantık aramak asıl mantıksızlık
-
09 Haziran 2013, 23:54
Enduro kötü hede hüdü diyen varlık değilmiydin sen ? hani s.s oldu mu illa 4 silindir olacaktı diğerleri gariban işiydi :D
-
09 Haziran 2013, 23:55
2. resimdeki hareketi ve küfürleri cahilliğine veriyorum.
Kural ihlali yapmışsın cezanı ödemeyi en kısa zamanda hazmetmeyi ve seve seve ödemeyi öğrenmelisin.
Trafik kurallarını ve hız limitlerini tekrar aç oku ve öğrendikten sonra trafiğe çık.
Ayrıca cezaların yuksek olması soygun amaçlı degıl caydırma amaçlı.
Mesela ben 1 ayda 3 kez radara girince gayet etkili oldu ) ( 2000 yılında ) Ve bu zamana kadar 1 kez daha radara gırmedim.
-
09 Haziran 2013, 23:55
PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı
Almanyadaki otobanlarin %50 sinde hiz limiti yok %50 sini zor tutuyoruz
Bir nebzede olsa tebessüm ettim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)