adamlar işini yapıyo hak etmişşin :D birde askeri ücretten bahsetmişsin Akeri ücret alsan o motora binmezsin o kadarda hız yapmazsın akıllı olmak lazım cezalar caydırıcı olucak ki bidaha düşünmek gerek
benim gibi rahat olacaksınız bugün gps ile hız ölçtüm motorun hakkı 92 km oldu bir de kask ile far nasibini aldı sinek içinde her tarafı
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Benim şahsi görüşümdür; Motosiklet ucuz ve pratik bir ulaşım aracıdır. Benim amacım sürat değil az masrafla çok yer görmek, keşfetmektir. Açık havada doğanın tadını çıkarta çıkarta seyir etmektir.
Bütün bunları yaşamaya devam edebilmemiz için;
Arkadaşlar kurallara uyalım
Bir garip yolcu
arkadaşlar bana ithaf ta bulunmuş bananeymiş de istediğini basarmış adamlar o zaman neden 300 basan motor satıyomuş da. 1. si 300 basan motorlar türk malı diil mesela bmw bilmiyorum almanyaya giden var mı ama 6 şeritli bir otobana ve en son şeritte hızı limiti olmayan bir ülkede üretilmiş. ikincisi elbette beni ilgilendiriyo sana bişi olması gram umurumda diil ama dğer insanlara da zarar veriyorsun bu özgürlük değil bencillik vede bir arkadaş yazmış ben buraya kopyalamayı sevmiyorum demiş neden laf edenler hep hız yapmayan motorlara sahip demiş ama motor ruhundan anlamadıklarını çok açıkca belli etmişler benim 30 bin liralık bir motorumda var o da chopper olay hız yapamayan motor değil tarz meselesi. belli kurallar koyulmuş ve buna uyulmak zorunda. uymadığın takdirde de yok efendim nedne ceza yiyiorum demeç yarış masraflarını da abartmayın 600 cc izmir birincisi benim tanıdığım. o motora harcadığın paradan çok daha ucuza denk geliyo. öyle tahminle sağdan soldan duyduklarınla caka satmak olmuo malesef. Herkese Saygılar
Allah dan dubaide girmemişsin radara motorun ağırlığınca altın parası öderdin..
bir de şu olay aklıma takıldı 343 lira ceza 700 lira asgari maaş.. ??
asgari ücretle çalışanların cebinde mavi kart var cbr anahtarı olduğunu pek sanmıyorum..
Cezaların amacı zaten caydırıcılıktır. Yoksa kimse tınlamazdı ki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)