Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Radar cezası lütfen bakın

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi ben o vizöre 330 tl para verdim.Taşlardan çizildi hadi onu geçtim.Tulum giyemiyorum sıcak hava ! kollarıma geliyor taşlar küçük küçük canım yanıyor.
    hırka yada kazak giysen gene korur o taşlardan seni bi vizöre 330 tl veriyosan cezayı çok görmicen kardeşim başa gelen çekilir
    Acil112 ve pistolpitt bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Kusura bakma.Kamyondan gelen taşlara katlanamadım.Bir dahakine sözünü dikkate alıp ! 10 numra yağ kullanan kamyonların arkasında siyah dumanlar içeinde gidicem belki göremezler ne dersin !

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Ben otobanda yedim bu cezayı.Şehir içinde değil.Adamların otobanlarında limit yok kardeşim ne diyorsun sen.
    Kardeş Bursa-Eskişehir arasında "ÜCRETLİ" otoban mı yapıldı? Yoksa "ÇEVRE YOLUNDA" mı yedin cezayı? Çünkü otobanda çevirme pek mantıklı gelmedi bana.

Alıntı PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Almanyadaki otobanlarin %50 sinde hiz limiti yok %50 sini zor tutuyoruz
    Siz dalga geçmeye devam edin. Kocaeli MT grubumuzdan "KURALLARA TAMAMEN UYAN" arkadaşımızda or..... çocuğunun biri çarpıp kaçtı.
    Adam kendi şeridinden kurallara uyarken gittiğini söyledi. Ölümden döndü arkadaş.

Emin ol o eleman sol şeritten yardıra yardıra gelseydi böyle bir şey olmayacaktı! Ayrıca hız sınırlarına bakar mısınız? 70 Km/S.

Bu hızla değil motosiklet, BMW 530'la yolda git, arkadan Doğanlar, Şahinler, TIRlar, Şehirlerarası Otobüsler öyle sıkıştırır ki sizi, yoldan çıkarsınız.

Siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırsam.
    xawa ve cakturkc bunu beğendiler.

Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş Bursa-Eskişehir arasında "ÜCRETLİ" otoban mı yapıldı? Yoksa "ÇEVRE YOLUNDA" mı yedin cezayı? Çünkü otobanda çevirme pek mantıklı gelmedi bana.

Siz dalga geçmeye devam edin. Kocaeli MT grubumuzdan "KURALLARA TAMAMEN UYAN" arkadaşımızda or..... çocuğunun biri çarpıp kaçtı.
    Adam kendi şeridinden kurallara uyarken gittiğini söyledi. Ölümden döndü arkadaş.

Emin ol o eleman sol şeritten yardıra yardıra gelseydi böyle bir şey olmayacaktı! Ayrıca hız sınırlarına bakar mısınız? 70 Km/S.

Bu hızla değil motosiklet, BMW 530'la yolda git, arkadan Doğanlar, Şahinler, TIRlar, Şehirlerarası Otobüsler öyle sıkıştırır ki sizi, yoldan çıkarsınız.

Siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırsam.
    Ağzınıza sağlık.İSMAİL'cim çevre yolundan gittim.OTOYOL diye geçiyor aynı hız sınırına sahip otoban ile. MOTORA 99

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    bende polisle konuşurken radar 1600 mtren hızınızı algılıyormuş o yüzden gördüğün andada düşsen genede yakalanıyorsun ama kağıtta 124 yazıyorsa 300 küsür lira haksızlık.
    ben 6 ay önce falan araba ile 127 ile girdim 154 lira idi 15 gün içinde yatırdım 115 liraya düşmüştü tabi şimdi cezalar arttı.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    bugun bende cevirmede durmadım. motoru yeni aldık plaka ruhsat yok. yapıştırdım tapa gaz arkamdan baktılar :D
    murad13 bunu beğendi.

Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende polisle konuşurken radar 1600 mtren hızınızı algılıyormuş o yüzden gördüğün andada düşsen genede yakalanıyorsun ama kağıtta 124 yazıyorsa 300 küsür lira haksızlık.
    ben 6 ay önce falan araba ile 127 ile girdim 154 lira idi 15 gün içinde yatırdım 115 liraya düşmüştü tabi şimdi cezalar arttı.
    Tam üstüne bastın telsizden öyle bir konuşmaya tanık oldum.Fakat 1.5 km den beri ortalama hızım 135 in üstünde idi.Yani yavasladığım anda 122 idi.1600 Metre kolpa bence hangi teknoloji var öyle Türkiyede.Tabela falanda yoktu bilader.İnsan radar var diye tabela koyar.

Kuralsızlık diye birşey yoktur.Almanya da otobanların hız limitinin olmaması insanların kendilerini öldürmesi anlamına gelmiyor.Hıza göre takip mesafesi,hatalı sollama diğer tehlikeli araç kullanma unsurlarının önüne geçmek için otoban polisi var.Otoban polisi'nin neden yüksek sürat yapan araçları kullandığını açıklar heralde.Kuralları uymayanları enselemek için.
    (Polise de o hareketi yaptıysan yine ucuz yırtmışsın)Karşınızdaki kim olursa olsun polis'de olsa bir mantık süzgecinden geçirip ona göre konuşacaksınız efelendin,terslendiysen adama
    burada gelip masum'ları oynuyorsan?Peki adam sana terslik yaptı hiçbir neden yokken .Neden isyanlara gelene kadar itiraz edip,şikayet etmeyi düşünmüyorsun?
    oyunageldim bunu beğendi.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Nası bi oluşum burası merak ediyorum cidden şurada yazan adamdan 10 tanesinin 9 u bakkala tulum kaskla giden tiplerden oluşuyor sanalda,reelde nerde yaşıyosunuz siz ?
    Hadi para cezasını geçtim 15 puan nedir ? Tamamen soygun bunların ki Türkiyede yaşıyoruz o hızlarda anca banketten yürürsünüz tırların tirbülansıyla şarampole yapışırsınız.
    xismailaydin bunu beğendi.

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kurallara uymayı dene. inanki başarabilirsen kimse sana ceza kesmeyecek bidaha.

Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nası bi oluşum burası merak ediyorum cidden şurada yazan adamdan 10 tanesinin 9 u bakkala tulum kaskla giden tiplerden oluşuyor sanalda,reelde nerde yaşıyosunuz siz ?
    Hadi para cezasını geçtim 15 puan nedir ? Tamamen soygun bunların ki Türkiyede yaşıyoruz o hızlarda anca banketten yürürsünüz tırların tirbülansıyla şarampole yapışırsınız.
    Çok iyi dedin bakkala çakkala yürürümde.1 2 KM lik mesafeye her zaman kask eldivenle giderim.Uzun yola tulumla çıkarım.O değil motor CBR la 600 lük değil 1000 lik değil rüzgarda motor sağa sola oynuyor dengem bozuluyor morelim bozuluyor.128 kilo motor. Hız 130 ken kilosu

0.98.Tır sollarken yemin ederim rüzgarında sallana sallana korkarak geçiyordum.Beni geçse ne olcak bilemiyorum.Rüzgarı kessin arkasında durayım diye düşünüyorum tır kesiyor rüzgarı arkasında hemen birleşiyor bana sağlı sollu vuruyor bu sefer :( çok daha berbat bir hal alıyor durum.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enduro kötü hede hüdü diyen varlık değilmiydin sen ? hani s.s oldu mu illa 4 silindir olacaktı diğerleri gariban işiydi :D
    Ta kendisi...

Hatta commuter kullanıcılarını aşağılardı bu arkadaş....
    ferad, oyunageldim ve ahmetersoz1 bunu beğendiler.

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ta kendisi...

Hatta commuter kullanıcılarını aşağılardı bu arkadaş....
    Aşağılamadım.Korumalarından dolayı yakındım.Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyiniz.10.500 e fazer vermiyorlar.600RR vermiyorlar ölü 600 lük alıp saniyeden çıkmamaktansa bunla kısa süreliğine ! İdare ederim.Asla kimseyi küçümsemedim.Hatta yolda KYMCO maxi scooter kullanan 2 kişilik ekiplede 35 40 km yol aldım çok zevkliydi.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    hız sınırına zaman zaman e5te sahilde temde otobanda edsli emniyet şeritli yerlerde (uyamadım) çünkü arkadan en sol şeritte gitmeme rağmen sıkıştırıyorlar. çok şükür hala ceza gelmedi.ilginç değilmi sizcede...biraz önce kontrol ettim trafik ceza sorgulama yaptım çok şükür cezanız yok dedi.acaba kolpa dümenmi var bazı eds radar hız kontrol çalışmıyor olabilirmi?

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sorma yaa.

Geçen eleman yazmış, 5. viteste 70'ten 100'e hemen çıkıyor CBR250 diye. O devirde motosiklet mi sürülür deyince ben suçlu oldum.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Aşağılamadım.Korumalarından dolayı yakındım.Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyiniz.10.500 e fazer vermiyorlar.600RR vermiyorlar ölü 600 lük alıp saniyeden çıkmamaktansa bunla kısa süreliğine ! İdare ederim.Asla kimseyi küçümsemedim.Hatta yolda KYMCO maxi scooter kullanan 2 kişilik ekiplede 35 40 km yol aldım çok zevkliydi.
    Peki dostum öyle diyorsan güzel. Çünkü çok fazla commuter kullanıcısı arkadaşımız var bu sitede.

Sende koruma anlamında soylediysen mesele yok.

Geçmiş olsun cezadan dolayı....
    hakanens bunu beğendi.

E_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öfkeyle kalka zararla oturur kendine gel erkan.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bak ne diyor burada. Otomobil ve panelvan dışında hiç bir araç seni Türkiye sınırlarındaki herhangi bir yolda geçemez. Eğer sen limitlerde kullanıyorsan. 99 demiş polis emmi. Bu ne demek sen bölünmüş yolda seyrediyorsun OTOBAN'da değil. Araçlar biçiyor, öldürüyor falan demişler. Arkadaş biz başka memlekette mi kullanıyoruz? En fazla kıçıma kadar gelir ki izin vermem. Yoldan zaten çekilmiş olurum o gelene kadar. Dolayısıyla bizi biçecekler bir bahane değil. Kamyonun arkasında durma zorunluluğun yok. Biraz mesafeyi aç, öyle takip et. Eleştirini polis memuruna yapma. Ona demişler kardeşim 99'u geçen motora ceza kes. Sen de geçmişsin, cezanı da paşa paşa ödeyeceksin. Sınırlara itirazın varsa başka mercilerle kavga et. Bu arada sen hep motorun hakkını vermekten bahsediyordun geçmiş konularda, vermişsin işte. Hediyesini de almışsın, ne güzel. Sözün özü kurallara uyulduğunda hiç bir sıkıntı yok. Keyifli sürüşler.
    Arda_Karaca, Cgty, askersss ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://u1306.hizliresim.com/1b/9/nz4kv.jpg

Bak ne diyor burada. Otomobil ve panelvan dışında hiç bir araç seni Türkiye sınırlarındaki herhangi bir yolda geçemez. Eğer sen limitlerde kullanıyorsan. 99 demiş polis emmi. Bu ne demek sen bölünmüş yolda seyrediyorsun OTOBAN'da değil. Araçlar biçiyor, öldürüyor falan demişler. Arkadaş biz başka memlekette mi kullanıyoruz? En fazla kıçıma kadar gelir ki izin vermem. Yoldan zaten çekilmiş olurum o gelene kadar. Dolayısıyla bizi biçecekler bir bahane değil. Kamyonun arkasında durma zorunluluğun yok. Biraz mesafeyi aç, öyle takip et. Eleştirini polis memuruna yapma. Ona demişler kardeşim 99'u geçen motora ceza kes. Sen de geçmişsin, cezanı da paşa paşa ödeyeceksin. Sınırlara itirazın varsa başka mercilerle kavga et. Bu arada sen hep motorun hakkını vermekten bahsediyordun geçmiş konularda, vermişsin işte. Hediyesini de almışsın, ne güzel. Sözün özü kurallara uyulduğunda hiç bir sıkıntı yok. Keyifli sürüşler.
    Reşit, gel yarın akşam 18:30 - 20:00 arası İzmit-Gölcük yolunda turlayalım.
    İlçeler arası yolda o kurallara uyan 1 araba göster, bundan sonra motosiklete binmeyeceğim.

Sol şeritte tırlar, şehirler arası otobüsler, sağ şeritte duran araçlar... Tali yoldan sol şeride bağlanan süper zekalar. Sol şeritten sağdaki tali yola direkt bağlanan süper zekalar. Hızlarını hiç karıştırmıyorum bak. Trafiğin en yoğun olduğu saatte tırlar, otobüsler basa bas gidiyor. Otomobiller ayrı dünya zaten.

Trafiğin bu halde olmasına ben mi neden oluyorum sence?
    murad13 bunu beğendi.

Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reşit, gel yarın akşam 18:30 - 20:00 arası İzmit-Gölcük yolunda turlayalım.
    İlçeler arası yolda o kurallara uyan 1 araba göster, bundan sonra motosiklete binmeyeceğim.

Sol şeritte tırlar, şehirler arası otobüsler, sağ şeritte duran araçlar... Tali yoldan sol şeride bağlanan süper zekalar. Sol şeritten sağdaki tali yola direkt bağlanan süper zekalar. Hızlarını hiç karıştırmıyorum bak. Trafiğin en yoğun olduğu saatte tırlar, otobüsler basa bas gidiyor. Otomobiller ayrı dünya zaten.

Trafiğin bu halde olmasına ben mi neden oluyorum sence?
    Ağzına sağlık.Bu adamı konusturun.Aynı şeyler basıma geldi 2 saate basıma gelmeyen kalmadı.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Kocaeli'ye de geliyorum. Çok farklı yerlerde kullandım. Trafiği doğru okursan herhangi bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Ben mükemmelim de demiyorum. Tali yoldan sol şeride bağlananlar demişsin. Zaten böyle bir olayın olduğu yerde hız limitinin üstünde neden gideyim? Ya da trafiğin en yoğun olduğu saatte hayat memat meselesi değilse ve o yol çok tehlikeliyse neden o saatte orayı kullanayım? Yani iş yine sizde bitiyor. Tecrübeniz yeterli değilse tehlikeli bulduğunuz rotaları kullanmayın. Ya da tenha olduğu zaman kullanın. Bana 158 ile gitmeyi savunmayın.
    Tsubasa, MaMi_33, cakturkc ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)