Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yunus Dan Kaçmanın Cezası

REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı DZAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben dün dolanırken yunus polis çevirme yapıyordu benı durdurmaya kalktı hatta peşimden bile koştu ama kaçtım ehliyet yok yaş yok benim evime ne kadar ceza ggelir ?

çok feci kaşınıyorsun
    bide utanmadan burada yazıyorsun
    ozrace bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bisiklet
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200 tl. civarı bir ceza gelir.Ehliyetsiz yakalansaydın 1.500 tl yi buluyor cezalar.
    e ozaman kaçmak daha mantıklı değilmi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok feci kaşınıyorsun
    bide utanmadan burada yazıyorsun
    abi ben burda güzelce basımdan gecen bi olayı size anlattım kafamda soru isaretleri kalmasın die bana abilik yapıp yardımcı olmaya calısmak yerine öğretmen gibi neden bide utanmadan burada yazıyorsun diyorsun ? bi kerede benm acmdan bakın sonucta sendeki tutknun aynısı bendede var yaslarımız bir olmasada

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı DZAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e
    abi ben burda güzelce basımdan gecen bi olayı size anlattım kafamda soru isaretleri kalmasın die bana abilik yapıp yardımcı olmaya calısmak yerine öğretmen gibi neden bide utanmadan burada yazıyorsun diyorsun ? bi kerede benm acmdan bakın sonucta sendeki tutknun aynısı bendede var yaslarımız bir olmasada
    bundan birkaç gün öncede yazdın aynı konuda halen utanmadan bu gün yine aynısını yapmışsın
    şimdi uzaktan dur bir bak kendi kendine kaşınıyormusun kaşınmıyormusun?
    senin açından bakmam ben senden daha küçük yaşta motor sürmeye başladım
    hiç bir zaman trafiğe çıkmadım yunuslardan kaçıp pazara dalmadım
    milletten kaçmamı gerektirecek bir yere girmedim gitmedim
    bir gün ensenden vurulmazsın inşallah bizde burda sana rahmet okumayız umarım
    bak sana abiliğin kralını yapıp uyarıyoruz polislerden kaçma vurulduğun zaman devlet anandan babandan mermi parasını istiyor
    senin pis oğluna sıktık o mermi kaçpara biliyon mu diye
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Meksika da ehliyet sınavı hiç yok, sadece parasını verip alıyorsun. samanyolu ayna programında görmüştüm. oraya kaçılabilir.

Emiroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Kardeşim çekirge bir sıçrar , iki sıçrar ...

Yaptığın hiç hoş davranış değil kesinlikle polis olsam erinmez arkandan gelip cezayı yapıştırırdım...
    Senin ceza yemen binim hoşumuza gitmez , arkadaşlar bi sürü yorum yapmış bu yorumların hepsi sana kızıp senden öc almak için değil , iyiliğin için sağlığın için yazılmıştır. Allah korusun binersin düşer ölürsün yine üzülen anan baban ve burada sana kızan abilerin olur .

Bu sana ders olsun , motoruna yine bin ama bilgili birinin gözetimi altında trafik olmayan , risk yaratamayacağın yerde bin , ehliyetini al çık gel hepberaber gezelim ...

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Keske ehliyetsizlikten ceza yesen

Fazla kurcalama gerekli yorumlar fazlası ile yapıldı

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başınıza gelmemişse lütfen sallamayın.

Arkadaşım sana gelecek ceza 174TL + 335TL = 509TL

Kardeşim 16 yaşında. Temmuz'da ehliyet almaya hak kazanacak. 30 Nisan'da çevirmeye denk gelmiş, ehliyet olmadığı için kaçmıştı. 8 Mayıs'ta aynen bu ceza geldi.
    Cezayı tebliğ tarihinden sonraki 30 gün içinde ödediğim için 381.50TL olarak ödedim.

Bu arada beyler, hepinizde 125 CC ve benzeri motosiklet mi var? Hiç hız sınırı filan aşmıyor musunuz? Hepiniz %100 uyuyor musunuz kurallara? Öyleyse tebrik ederim.

Ama şöyle söyleyeyim bu iş yaş işi değil. Ben sana A2 ehliyeti olduğu halde motosiklet kullanamayan bir sürü kişi gösterebilirim. Kağıtlar kullanmıyor bu makineleri.

Toprak Razgatlıoğlu bugün 17 yaşında. Bu sene mi başladı motosiklete? Lütfen biraz mantıklı konuşun. Şahsen ben kardeşime bile kızmıyorum. Kasksız, ekipmansız motosikletin yanına bile yanaştırmıyorum ama diğer türlü veriyorum motosikleti.

Eleman bir hata yapmış, yardım istiyor. Üzerine gitmeye gerek yok bence. Trafik polislerimizin de yunusların da durumlarını biliyoruz...
    Adam hakli.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    yin mi yimen mi yin mi yimen mi yapmak gerek seni....

Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başınıza gelmemişse lütfen sallamayın.

Arkadaşım sana gelecek ceza 174TL + 335TL = 509TL

Kardeşim 16 yaşında. Temmuz'da ehliyet almaya hak kazanacak. 30 Nisan'da çevirmeye denk gelmiş, ehliyet olmadığı için kaçmıştı. 8 Mayıs'ta aynen bu ceza geldi.
    Cezayı tebliğ tarihinden sonraki 30 gün içinde ödediğim için 381.50TL olarak ödedim.

Bu arada beyler, hepinizde 125 CC ve benzeri motosiklet mi var? Hiç hız sınırı filan aşmıyor musunuz? Hepiniz %100 uyuyor musunuz kurallara? Öyleyse tebrik ederim.

Ama şöyle söyleyeyim bu iş yaş işi değil. Ben sana A2 ehliyeti olduğu halde motosiklet kullanamayan bir sürü kişi gösterebilirim. Kağıtlar kullanmıyor bu makineleri.

Toprak Razgatlıoğlu bugün 17 yaşında. Bu sene mi başladı motosiklete? Lütfen biraz mantıklı konuşun. Şahsen ben kardeşime bile kızmıyorum. Kasksız, ekipmansız motosikletin yanına bile yanaştırmıyorum ama diğer türlü veriyorum motosikleti.

Eleman bir hata yapmış, yardım istiyor. Üzerine gitmeye gerek yok bence. Trafik polislerimizin de yunusların da durumlarını biliyoruz...
    Şehir içinde illaki aşılıyor , arabanız olsada aşarsınız çünkü yollar esksi kadar dar değil ve çevre yolları heryerimizi kuşattı. Fakat uzun yolda motorlarımız 80-90 hadi 100 ü geçmediği için sıkıntımız yok. Fakat burada bu arkadaş ehliyet yok Allah bilir kask korumalık yok , hem kendine hemde kaza yapsa karşıdakini maddi manevi açıdan yoksun bırakacak. kaza yapsa karşı tarafı sigortası ödemeyecek çünkü ehliyet yok , anası babası da ödermi ödemezmi bilinmez....

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    madem bizden öğüt istiyorsun o zaman ehliyetsiz kullanma arkadaş...bencede gereksiz bir konu açmışsın,biz sizin iğiliniz için burda yorum yaptıkça bide haklı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz...

Motosikleti
    bisiklet
    tamam abilerim konuya daha fazla birşey yazmayınız hepinize teşekkür ederim kimisi beni anlayıp yardımcı olmaya çalışmış kimisi hala beni aşalıyor kimi hala beddua ediyor hepinize teşekkürler..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)