Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Abilerim yardımcı olun

REKLAM ALANI

Motosikleti
    bisiklet
    Merhaba abilerim ben bursadan can 15 yaşındayım cryptonum var motorsiklet binmeyi çok seviyorum binmeden duramıyorum desem yeridir ilaç gibi geliyor ama her gezişimde polis bişey diyecek felan die korkuyorum motoru 0 aldık 2.5 ay once 2.5 ayda 4 tane yunuspolis tutmaya çalıstı 2 tanesine durdum normal mahallede gezerken evrakları istedi baktı dikattli ol bida görmiyeyim dedi saldı ama bu gün yunus çevirme yapıyordu ben karsı yonden gelıyordum sadece motorları tutuyor 7 8 tane motor tutmus dur dur dedi durmadım mahallede sıkışıklık vardı pazar filan arkamdan kosmaya basladı zor zar sağdan soldan kaçtım ama korkudan sararıp soldum arkadaşımın dedğine göre aradan 2 saat sonra 2 tane yunus daha denk geldi bunlarda beni daha once durduran yunus amcalardı hiç olmıyacak yerde motoru sürdüm araziye kaçtım sizden yardımcı olmanızı istediğim konu acaba bu motoru satıp bi cross alsam hafta sonları arazide takılsam nasıl olur daha mantklı gelıyor bana sizinde görüşlerinizi merak ettim ve bilginiz varsa benim plakayı aldıysa polis ne kadar ceza gelir ? motoru bağlatmaktansa kaçmak daha mantıklı geldi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    O şekilde motora binme polisten kaçayım derken Allah korusun o heyecanla gider bir yere vurursun hiçbir kıymeti kalmaz. Trafiğe girme madem çok seviyorsun motosiklet binmeyi 3 sene daha sabret al ehliyetini paşalar gibi bin.

Darkfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH125 Drift
    trafikte binmemeye çalış ve kesinlikle koruma ekipmanlarını kullan (kask mont vb.)
    unutma motoru kullanan ehliyet değildir hiçbir zaman, polislerde bunu biliyor karşısında bilinçli bir motorsiklet sürücüsü gördüklerinde onlarda hoşgörü göstereceklerdir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

www.mehmetpasayigit.com @mcpasayigit

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    cross kullanmak o kadar kolay değil kardeşim. boyun uzun olacak,manuel vitesli motorda tecrüben olacak,full ekipmanın olacak... bence al bi elektrikli bisiklet gez toz ehliyet alana kadar endişelendirmeyeyim ama polisler plakanı alıp eve cezayı yollarlar gibime geliyor.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    keşke yaşın daha küçük olsaydı en azından cezai ehliyetin olmazdı.

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Umarım bir daha ki sefer Polis yakalar seni.
    otopsici bunu beğendi.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    kardeşim trafiğe çıkmamaya çalış biz burda ne kadar desekde çıkarsın trafiğe dikkatli ol kaskını takmayı sakın unutma ben kısa yerlere giderken bile takıyorum en basitinden insanın gözüne sinek kaçsa toz kaçsa o bile kazaya davetiye çıkarıyor ehliyet yaşın geldiği gibi ehliyete yazıl arkadaşlarınla takılırken dikkat et gaza gelirsin...

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Alıntı DZAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba abilerim ben bursadan can 15 yaşındayım cryptonum var motorsiklet binmeyi çok seviyorum binmeden duramıyorum desem yeridir ilaç gibi geliyor ama her gezişimde polis bişey diyecek felan die korkuyorum motoru 0 aldık 2.5 ay once 2.5 ayda 4 tane yunuspolis tutmaya çalıstı 2 tanesine durdum normal mahallede gezerken evrakları istedi baktı dikattli ol bida görmiyeyim dedi saldı ama bu gün yunus çevirme yapıyordu ben karsı yonden gelıyordum sadece motorları tutuyor 7 8 tane motor tutmus dur dur dedi durmadım mahallede sıkışıklık vardı pazar filan arkamdan kosmaya basladı zor zar sağdan soldan kaçtım ama korkudan sararıp soldum arkadaşımın dedğine göre aradan 2 saat sonra 2 tane yunus daha denk geldi bunlarda beni daha once durduran yunus amcalardı hiç olmıyacak yerde motoru sürdüm araziye kaçtım sizden yardımcı olmanızı istediğim konu acaba bu motoru satıp bi cross alsam hafta sonları arazide takılsam nasıl olur daha mantklı gelıyor bana sizinde görüşlerinizi merak ettim ve bilginiz varsa benim plakayı aldıysa polis ne kadar ceza gelir ? motoru bağlatmaktansa kaçmak daha mantıklı geldi
    Ney içtin abim sen

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı KTM07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ney içtin abim sen
    birşey içmeye gerek yok abi benim yaşda 17 1 ay önce aldım ehliyeti yaşım geldiği gibi yazıldım bizde geçtik bu yollardan daha beterleride war kasksız gezenlerde ne yapsakda trafiğe çıkacaktır bu arkadaş motor sürecektir ama hiç olmadı kaskını taksın korumasını taksın ...

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    yavrucum bu ülkede polis kendisinden kaçanları sırtından veya ensesinden vurup öldürüyor
    polis dur dediğinde dur veya motor sürmekten vazgeç

http://www.guzgulu.com/Yasamhaberler...dan-vurdu.html

http://www.etha.com.tr/Haber/2013/02...yogun-bakimda/

http://www.radikal.com.tr/turkiye/po...n_vurdu-966693

http://www.haberler.com/polis-kacan-...418897-haberi/
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birşey içmeye gerek yok abi benim yaşda 17 1 ay önce aldım ehliyeti yaşım geldiği gibi yazıldım bizde geçtik bu yollardan daha beterleride war kasksız gezenlerde ne yapsakda trafiğe çıkacaktır bu arkadaş motor sürecektir ama hiç olmadı kaskını taksın korumasını taksın ...
    ehliyet yok cocukta sanırım eğitim yok
    kask yok koruma yok binmeyecek ozmn
    Ben 3 sene sabrettim ve ilk aldigim seyler korumalardi sabredecrksin
    polisten kacmakla olmaz

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Benim arkadasında motoru vardı ne ehliyet ne sigorta ne plaka
    Carsı icine girmez polislerin olduğu yerlerde dolasmaz trafige pek cıkmam diyordu

Ama hep carsıya girer cevre yoluna cıkardık
    Sokak aralarıda trafikten sayılıyor kardes kaza felan yaparsa görürsün mahalle aralarını sokak aralarını

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    polisten kacmakla olmaz
    öyle de abi o yaşta ne yapsan yinede motosiklete biner en azından kasklarını ve korumalıklarını taksın bende bindim ehliyetsiz ama şehir içinde değil ara sokaklarda zaten oturduğum yer köy yada kasaba denebilir o yuzden sıkıntı olmadı ehliyetimi aldım kendi çapımda diyim güzel bir motor aldım ve her yere onunla gitmeye başladım çocukluğumdan beri motosiklet aşkım wardı zaten antalyalısın sanırım bende antalyalıyım baba tarafından bilirsin orda çok motosikletli wardır küçük yaşlarda binen belkide türkiyede en çok motosiklet antalyada bile olabilir bir sürü motosikletli grup war küçük cc li motorlarla ana yollarda hareketler yapan şaka makinaları filan şimdi antalyada bir sürü olmuş öyle gruplar anayolda tek teker nerdeyse 50-100 kişi anayolu kapatıyorlar filan videolarını izliyorum tamam bu hareketler çok tehlikeli bir çoğunun ehliyeti yok kaskı koruması yok bunları bu huylarından vazgeçiremiyorlar ama bare kasklarını ve korumalarını taksınlar...

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Turkiyenin en cok motoru MANİSA dadır

Motosikleti
    bisiklet
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım bir daha ki sefer Polis yakalar seni.
    Neden böyle diyorsun abi benim amacım mahalle aralarında apaçilik yapmak değil kendimce motorsikletime binip o tutkuyu yaşamak

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle de abi o yaşta ne yapsan yinede motosiklete biner en azından kasklarını ve korumalıklarını taksın bende bindim ehliyetsiz ama şehir içinde değil ara sokaklarda zaten oturduğum yer köy yada kasaba denebilir o yuzden sıkıntı olmadı ehliyetimi aldım kendi çapımda diyim güzel bir motor aldım ve her yere onunla gitmeye başladım çocukluğumdan beri motosiklet aşkım wardı zaten antalyalısın sanırım bende antalyalıyım baba tarafından bilirsin orda çok motosikletli wardır küçük yaşlarda binen belkide türkiyede en çok motosiklet antalyada bile olabilir bir sürü motosikletli grup war küçük cc li motorlarla ana yollarda hareketler yapan şaka makinaları filan şimdi antalyada bir sürü olmuş öyle gruplar anayolda tek teker nerdeyse 50-100 kişi anayolu kapatıyorlar filan videolarını izliyorum tamam bu hareketler çok tehlikeli bir çoğunun ehliyeti yok kaskı koruması yok bunları bu huylarından vazgeçiremiyorlar ama bare kasklarını ve korumalarını taksınlar...
    abi açık ve net beni en iyi sen anlamışsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

polisten kacmakla olmaz
    ehliyetim yok ama eğitim almadım ama kedimce düşe kalka öğrenmiştim bundan once daha ucuz 500 600 tl lik motorum vardı oğrenmek amaclı bu motorumda daha bi kaza yaşamadım inşallahta yaşamam polisten kaçma sebebim ise ceza değil babamdan korkum çünki ben motoru bağlatırsam babam ertersi gün motoru çıkartır daha o günde satar bende motorsiklet tutkumu o saatten sonra yaşayamam o zamanda içim içimi yer

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yavrucum bu ülkede polis kendisinden kaçanları sırtından veya ensesinden vurup öldürüyor
    polis dur dediğinde dur veya motor sürmekten vazgeç

http://www.guzgulu.com/Yasamhaberler...dan-vurdu.html

http://www.etha.com.tr/Haber/2013/02...yogun-bakimda/

http://www.radikal.com.tr/turkiye/po...n_vurdu-966693

http://www.haberler.com/polis-kacan-...418897-haberi/
    abi doğru diyorsun ama o an onu düşünmedim aklıma gelen tek şey babam bana motor aldı birde benim yüzümden cezamı ödiyecek sen bu kadar değerli değilsin deyip kaçtım ama pişmanda değilim neden dersen 200 tl polisten kaçma cezası felan galiba onu kendı paramla odeyebilirim ama motoru bağlatırsam benim gücüm yetmez o işlere :D

Motosikleti
    Kardesim bakma burdakinlere,Senin gibi biri fikirlerini baska sekilde yassaydı bu yazıyıda göremezdin yazmadzım,

Bak polislerin günlük kotası var doldurması gerekli 10-20 Her neyse, Bazıları ugrasmasın diye full takım adamları durduruyor, Bazıları ugrasıyor apacilere yazıyor buna dikkat et,

Polisten kacıcam diyorsan plakanı Cıkart,Sil birseyler yap yoksa herseyden yazar eve gönderir. Dikkatli Ol yasın kucuk daha

Motosikleti
    bisiklet
    Alıntı waeder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O şekilde motora binme polisten kaçayım derken Allah korusun o heyecanla gider bir yere vurursun hiçbir kıymeti kalmaz. Trafiğe girme madem çok seviyorsun motosiklet binmeyi 3 sene daha sabret al ehliyetini paşalar gibi bin.
    zaten tam kaçarken önüme kız atladı nerdeyse vuruyordum zor kurtardım senin dediğin gibi abi trafiğer girme dşyorsunda motor sürmedende nasıl olucak oyle böyle değil 15 yaşındayım ama 2 senedşr motor merağım var ve bu merağın gelip geçici olmadığınada eminim bi çaresinin bulamya çalısıyorum ama nafile

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardesim bakma burdakinlere,Senin gibi biri fikirlerini baska sekilde yassaydı bu yazıyıda göremezdin yazmadzım,

Bak polislerin günlük kotası var doldurması gerekli 10-20 Her neyse, Bazıları ugrasmasın diye full takım adamları durduruyor, Bazıları ugrasıyor apacilere yazıyor buna dikkat et,

Polisten kacıcam diyorsan plakanı Cıkart,Sil birseyler yap yoksa herseyden yazar eve gönderir. Dikkatli Ol yasın kucuk daha
    doğru diyorsun abi plakyı yaklasık 2 haftadır basıma boyle bisey gelır diye takmıyordum babamın kızması üzerine plakayı taktım ve basıma gelen bu

Motosikleti
    zaten tam kaçarken önüme kız atladı nerdeyse vuruyordum zor kurtardım senin dediğin gibi abi trafiğer girme dşyorsunda motor sürmedende nasıl olucak oyle böyle değil 15 yaşındayım ama 2 senedşr motor merağım var ve bu merağın gelip geçici olmadığınada eminim bi çaresinin bulamya çalısıyorum ama nafile

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

doğru diyorsun abi plakyı yaklasık 2 haftadır basıma boyle bisey gelır diye takmıyordum babamın kızması üzerine plakayı taktım ve basıma gelen bu

+ Olarak 200 Tl degil kardesim 1000 Tl ehliyetsizlikten 148 Tl Dur isaretine durmama sanırım, Kask ,Ayna Ekzoz var der yazar, 1500 Ü gecer eger yazdıysa gelir ceza 1-2 aya

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Turkiyenin en cok motoru MANİSA dadır
    abi tamam manisada da çok motor warda antalyadada çok ve sana şu kadar diyom bu küçük cc lerde idda ediyiyorum türkiyedeki en çok motor grubu antalyada war her türlüde ispatlarım...

Motosikleti
    bisiklet
    + Olarak 200 Tl degil kardesim 1000 Tl ehliyetsizlikten 148 Tl Dur isaretine durmama sanırım, Kask ,Ayna Ekzoz var der yazar, 1500 Ü gecer eger yazdıysa gelir ceza 1-2 aya
    işte onlar durursan oluyor burda kaçarsan çoğu takmıyo bile kaçtı kurtuldu diyeni bile var zaten önünde 7 8 motor vardı onlarla uğraşıyordu daha once bana denk gelmişti ama motorsuzdum yanlarında izliyordum kaçanları hiç takmıyolardı ama kimisinin koluna girip bile tutuyordu

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)