Merhaba abilerim ben bursadan can 15 yaşındayım cryptonum var motorsiklet binmeyi çok seviyorum binmeden duramıyorum desem yeridir ilaç gibi geliyor ama her gezişimde polis bişey diyecek felan die korkuyorum motoru 0 aldık 2.5 ay once 2.5 ayda 4 tane yunuspolis tutmaya çalıstı 2 tanesine durdum normal mahallede gezerken evrakları istedi baktı dikattli ol bida görmiyeyim dedi saldı ama bu gün yunus çevirme yapıyordu ben karsı yonden gelıyordum sadece motorları tutuyor 7 8 tane motor tutmus dur dur dedi durmadım mahallede sıkışıklık vardı pazar filan arkamdan kosmaya basladı zor zar sağdan soldan kaçtım ama korkudan sararıp soldum arkadaşımın dedğine göre aradan 2 saat sonra 2 tane yunus daha denk geldi bunlarda beni daha once durduran yunus amcalardı hiç olmıyacak yerde motoru sürdüm araziye kaçtım sizden yardımcı olmanızı istediğim konu acaba bu motoru satıp bi cross alsam hafta sonları arazide takılsam nasıl olur daha mantklı gelıyor bana sizinde görüşlerinizi merak ettim ve bilginiz varsa benim plakayı aldıysa polis ne kadar ceza gelir ? motoru bağlatmaktansa kaçmak daha mantıklı geldi