al buda ispatı http://www.akdenizgazete.com/bolge/a...il-h10757.html
al buda ispatı http://www.akdenizgazete.com/bolge/a...il-h10757.html
[QUOTE=DZAN;3058674]Neden böyle diyorsun abi benim amacım mahalle aralarında apaçilik yapmak değil kendimce motorsikletime binip o tutkuyu yaşamak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
abi açık ve net beni en iyi sen anlamışsın [COLOR="Silver"]
kardeşim bende o yollardan geçtim ordan biliyorum türkiyede bizim gibi çok insan böyle motora biniyor burda önemli olan senin gibi arkadaşları bilgilendirmek bak kaskını filans sakın ihmal etme tak hem polisin dikkatini çekmessin hemde güvenliğin için çok önemli motorun egzozuyla filan oynama polisi kendine çekmessin anayola çıkmamaya çalış ve sokak aralarında yavaş sür burası Türkiye ne olcağı belli olmuyor bi anda biri atlar önüne bi araba çıkar allah korusun
Bak kardesim ben 18 yasındayım, Cok bindim kasksız aynasız ölümüne bastıgımızda oldu olmadı demiyorum, İbre denerken kaza geciren arkadaslarımı gördüm, O sekilde, Simdi ne kasksız ne aynasız,Binmem bindiremez kimse ceket yoksa evden alırım montu giyerim,ESKİDEN YAPTIGIMIZ APTALLIKMIS BİZİM.
abi manisada çok motor olduğun biliyorum arkadaşım filanda war zaten manisali zaten aynı yörenin insanı sayılırlar ama antalyada daha çok war hemde kesin verilerle 236 bin 337 motosiklet antalyanın toplamında
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------
bizde öyle abi mobilet çift pejo çiftlere farsız kasksız gitmediğimiz yer kalmadı pejonun üstüne yatan arkadaş filan kışın bildigin ocak şubat ayında o soğukta motorla gezerdik buz gibi olsakta hasta olsakta burdaki arkadaşlar bizi apache görebilir ama dünyada motorcuların %70 i %80ini bu yollardan geçmiştir...bizimkisi deli cesareti
Yanlıs yoldan gecmeyen dogruyu bulamaz, Burası yalan nedersen de buraya yazmaz öyle,gezer ama burada kazanırsan o adama yaptırırsın o dediklerini,
Evet gördüm antalyada fazla imiş sözümü geri aldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)