Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ehliyet sınav harcını yatıramadım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni gt170
    herkese iyi geceler

arkadaşlar istanbul da bi ehliyet kursuna a2 ehliyeti almak için başvurdum.Ayın 5 inde kendim kursa sormadan bankaya gidip yatırmayı denedim,banka daha ismim bildirilmediği için almadı parayı ben de kursu arayınca evet bildirmedik biz size haber vericez dediler.adamlar daha sonra aradı 6 sında sınav harcını yatırabilirsiniz dediler.ben de o gün işe başladım ve yatıramadım.7 sinde de aynı şekilde işten dolayı mesai saatinden sonra yatırmayı denedim olmadı çünkü 7 si sonmuş.ve kurs bana 7 sinin son gün olduğunu söylemedi.şu anda ağustostaki sınava kaldım zaten onu kabul ediyorum da şimdi kurs benden 2 dönemlik ücret mi talep edicek?yarın arayıp sorucam tabi ama gece gece içime dert oldu.bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bence mantık olarak sınavda kaldığın zaman ikinci sınava girerken kurs ayrıyetten kurs parası almıyor yani sınava girmemiş olman bir daha para bayılacağın anlamına gelmez içini ferah tut Kursu'da sıkıştırma ihtimalin varsa sıkıştır belki sınav harcı yatiralabilecek bir yol varsa ugrastir biraz sonuçta müşterisine hizmet vermek zorunda

Motosikleti
    kanuni gt170
    olayı hiç bilmediğimden oluyor bunlar.kalınca ekstra para istenmiyorsa bende de istemezler o zaman.sıkıştırma işi kolay ama sonuç alınır mı ki sonuçta kursla ilgili bi olay yok orda.eğer öyleyse ne yapar eder hallederim onu ben bu arada cevap için de teşekkür ederim.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    hayır 2 dönem değil zaten bunu yatırmamışsınız..

eğer isterlerse vermeyin çünkü bu yatırdığınız 50 lira devlete gidiyor direksiyon sınavı için aldıkları para kursta kalıyor

kaç kere sınava girerseniz o kadar yatırırsınız...

Motosikleti
    kanuni gt170
    eyvallah beyler sağolun

Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır 2 dönem değil zaten bunu yatırmamışsınız..

eğer isterlerse vermeyin çünkü bu yatırdığınız 50 lira devlete gidiyor direksiyon sınavı için aldıkları para kursta kalıyor

kaç kere sınava girerseniz o kadar yatırırsınız...
    Arkadaş bir defa alabilir ayrıyetten gidip biraz çamur yapabilir kursa bana bildirdiğinizde 1 gün süresi kalmış falan filen 5 yıl önce özel güvenlik Harcimi egitim kurumu yatırmamış tı zamanı geçmişti 2 gün gidip hakkımı aradığımda kurs yetkilileri bir sekilde isimi halletmislerdi umarım işin olur ha olmadı takma kafana vardır de bundada bir hayır
    ubozog bunu beğendi.

Motosikleti
    kanuni gt170
    arkadaşlar bugün aradım kursu.yeni bi yasa çıkmış.önceden b sınıfı ehliyetim olduğu için yazılı sınava girmeme gerek olmadığını sadece direksiyon sınavına gireceğimi söylediler.aynı durumda olan arkadaşlar da bilsin diye yazayım dedim.

Alıntı ubozog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün aradım kursu.yeni bi yasa çıkmış.önceden b sınıfı ehliyetim olduğu için yazılı sınava girmeme gerek olmadığını sadece direksiyon sınavına gireceğimi söylediler.aynı durumda olan arkadaşlar da bilsin diye yazayım dedim.
    Arkadaşım ben de aynı senin durumundayım ama benim kurs meb'in sitede yazan tarihin yanlış olduğunu kendilerine meb tarafından bildirilen tarihin 11-06-2013 salı olduğunu ve biz eski yasa kapsamında başvurduğumuz için haziran da yapılacak sınava başvurmak zorunda olduğumuzu söyledi. Öğleden sonra bankaya gideceğim umarım kursun söylediği gibi son gün salıdır.

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Arkadaşlar bugün bizim elamanın ehliyet kaydını yapmak için kursu aradık kayıt için bugün son günmüş sınav harcı süresiyle ilgili bir şey demediler sadece bugün kayıt yaptırırsanız 29'undaki sınava yetişir dediler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler