2 Kişi Şehir İçi ve Orta Mesafe İçin 0km İnazuma mı CBR 250 mi ?
Reklamlar
-
08 Haziran 2013, 00:16
Reklamlar
-
08 Haziran 2013, 00:19
sukuki kulanamdım ama cbr dan daha konforlu gibi duruyor konforlu olsun dersen suzuki yedk parçası falan sevisi ucuz olsun dersen honda diye bilirim
-
08 Haziran 2013, 00:24
Sele konforu bakımından inazuma daha rahat gibi elli yüz kmde popo uyuşmasından nefret ediyorum Ama hondanın da karenajlı olması sanki rüzgar yönünden rahat ettiir. İkisini de kullanan birileri olsa da fikir verse. Bu sefer uzun süre kullanacağım bir seçim yapmak istiyorum
-
08 Haziran 2013, 00:28
250 lik bir chopper alırdım hem uzun yol yaparsin hem 2 kisi rahat rahat yayıla yayıla oturursunuz
-
08 Haziran 2013, 00:30
Chopper hiç tarzım değil. Yorumunuz için teşekkürler ama
-
08 Haziran 2013, 00:39
forevermore adlı üyeden alıntı
Sele konforu bakımından inazuma daha rahat gibi elli yüz kmde popo uyuşmasından nefret ediyorum
Ama hondanın da karenajlı olması sanki rüzgar yönünden rahat ettiir. İkisini de kullanan birileri olsa da fikir verse. Bu sefer uzun süre kullanacağım bir seçim yapmak istiyorum
artçın bayan ise kesinlikle inzuma tavsiye ederim
arkaya çantayı takarsın o da sırtını yaslar rahat edersin o da rahat eder
ama yazılarından anladığım kadarı ile senin gönlün cbr da
hani haddime değil ama tavsiyem iki motoruda bi sür test et
aradaki farkı o zaman anlarsın sürmeden aldığında pişman olma oranı yüksektir
keşke demek çok feci oluyor bikaç kere başıma geldi malesef
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
08 Haziran 2013, 00:41
Her türlü inazuma. İşin içine 2. kişi giriyorsa dik oturulan motor şart. Tabi arkadakini sevmiyorsanız ayrı Ayrıca çok kaliteli bir makine inazuma. Bunu gt250r kullanıcısı olarak kolaylıkla söyleyebilirim.
-
08 Haziran 2013, 00:45
Evet artçı genelde bayan Gönlüm aslında 1000kmde doyamadan sattığım eski motorum ninjamda ama yakıt tüketimi / yedek parça fiyatları ve kasanın değişeceği unsurlarından ötürü ve yaklaşık 2000 tl lik farktan dolayı biraz uzak kalıyorum
naked motosikletim olmadı hiç 120km gibi stabil hızlarda rüzgar inanılmaz rahatsız eder mi yoksa tolere edilir mi onu düşünüyorum.
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
08 Haziran 2013, 00:46
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
www.mehmetpasayigit.com @mcpasayigit
-
08 Haziran 2013, 00:49
0km dedim zaten 2.el kesinlikle düşünmüyorum.
-
08 Haziran 2013, 00:52
Cbr250r kullanıcısı olarak her türlü inazuma
-
08 Haziran 2013, 00:53
bende bu ikilemde kaldım ama konfor bakımından inazumada karar kıldım.
-
08 Haziran 2013, 00:55
Nexthor adlı üyeden alıntı
Cbr250r kullanıcısı olarak her türlü inazuma
Bu benim için önemli bir yorum. biraz açar mısınız?
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
08 Haziran 2013, 01:42
İnazuma !!! Amortisor daha iyi. Fren daha iyi. Cift silindir. Sele konforu. Rahat surus.
-
08 Haziran 2013, 02:03
Ben olsam düşünmezdim bile bir racing kullanıcıyla konusmustum 30 dk dan fazla binemiyorum falan diyordu ve resmen eziyet çekiyorum diyordu şehir içinde özellikle . Kesinlikle inazuma !
-
08 Haziran 2013, 02:22
inazuma gidion açısı daha fazla kulanışı daha kolay cbr 250 kulandım ama inazumayı kulanmadım altın elbiseli abimizin 250likler kıyaslamasınıda izlemeni tavsiye ederim bence senin icin verimli olur inazuma cbr 250 ninja ktm sym wolf huysong dailim bunları karşılaştırıyor orda inazuma açık ara yorumlarda önde gözükdü bana.. özelikle cbr kulanıcısı çok övüyordu hatta param sınırsız olsa atraxyon için ktm şehir içi ve konfor için inazuma diyordu kesinlikle inazuma olurdu felan.. izlemeni tavsiye ederim..
-
08 Haziran 2013, 15:45
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ben olsam düşünmezdim bile
bir racing kullanıcıyla konusmustum 30 dk dan fazla binemiyorum falan diyordu ve resmen eziyet çekiyorum diyordu şehir içinde özellikle . Kesinlikle inazuma !
cbr250 tam racing değil dostum spor turing. gidon diğer racingler gibi çok aşağıda değil. yakın bi abimde var ve gram yorulmuyor. onunda inazumaya içi gidiyor ama şehir içi yakıtı (çift silindir olduğundan) cbr ye göre fazla,bakımları daha pahalı (2.1 litre yağ konuluyor),parçalar cbr ye göre çok daha kaliteli ama bi o kadar pahalı. yani işin özeti sadece motoru almakla iş bitmiyor,sonrasınıda düşünmen lazım. bakım masrafları,yakıtı,parça pahalılığı bana koymaz dersen tabiki benimde tavsiyem inazuma. ama ''yok o saydıkların bana ağır gelir '' dersende cbr250. cbr alırsan arkaya 3 lü çanta yaptırırsan artçınında pek fazla yorulacağını sanmıyorum.
örneğin;
umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur
-
08 Haziran 2013, 18:32
Açıkçası 2 kişiyken cbr250 den zevk alamıyorum. istediğinde gitmiyor istediğinde durmuyor :D bu motordan zevk alacaksan tek kişi binmen lazım. Ayrıca artçı olmak istemem pek konforlu olmadığını söylüyor binen arkadaşlarım
-
08 Haziran 2013, 18:43
forevermore adlı üyeden alıntı
Chopper hiç tarzım değil. Yorumunuz için teşekkürler ama
ozaman inazuma derim
suzuki b king havasi var
-
08 Haziran 2013, 19:24
Genel yorumlara göre inazuma önde. Bende Ybr den inazumaya geçmiş birisi olarak sana İnazumayı tavsiye edicem. Fotoğraftaki cbr da iki kişiye motor saplanmış gibi duruyo ve yol tipi super sport (!) bir motora hiç yakışmıyor. Cbr ın inazumaya göre tek artısı bence rüzgarı kesebiliyor olmasıdır. İnazumada 110 üstü hızlarda rüzgar çok rahatsız ediyor. Yukarıdaki bir arkadaş artçılı sürerken cbr ın gidişinin ve duruşunun etkilendiğini söylemiş, İnazuma bu konuda bir adım daha önde, ben kız arkadaşımla (65 kilo) ybr de müthiş yoruluyordum hem gitmiyor hemde hızlanınca yavaşlamıyordu en ufak tümsekte amortisör sonuna kadar gelip tak diye vuruyordu inazumada bazen arkamda olduğunu unutuyorum tek başıma sürüyomuşum gibi oluyor.Şehir içindede gayet ekonomik km.de 18 kuruş yaktım ilk depomda rodajda olduğu için uzun yolda pek fazla uzayamadım ama bir kaç kere kamyon sollarken 6. viteste düşük devirde gazı açınca müthiş bir tork göstererek ilerde beni memnun edeceğini kanıtladı diyebilirim. Yazının sonunda şunuda belirteyim yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)