Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk Motosikletim Rks Titanic 200 :)

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hayırlı olsun...
    Oguz7734 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Oguz7734 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 2014 xmax 250 :)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun...
    Teşekkür Ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

Alıntı okan kartal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk motor için biraz iddialı değilmi. ben asya scoterla başlamıştım
    allah kaza bela vermesin
    Amin İnşallah .Ben Kendime Güvendigim İçin Bunu Almayı Tercih Ettim Fazla Bir Zorluk Çekmiyorum Şuan Rahat Makine
    utkan35 ve mete_han bunu beğendiler.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Oguz7734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür Ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

Amin İnşallah .Ben Kendime Güvendigim İçin Bunu Almayı Tercih Ettim Fazla Bir Zorluk Çekmiyorum Şuan Rahat Makine
    abi titreşim durumu nasıl şöyle söyleim bizim bi arkadaşta pioneer xf 200-2v adlı bir motosiklet war ve bu rks titanicdeki makinenin aynısı war suzuk gs makine titreşim war fakat çok hızlı seri performanslı motor ama egzoz sesi biraz kötü geldi şöyle söyleyim benim driftin egzoz sesi daha güzel daha tok sende titreşim warmı birde seriliği nasıl ve egzoz sesi
    Oguz7734 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi titreşim durumu nasıl şöyle söyleim bizim bi arkadaşta pioneer xf 200-2v adlı bir motosiklet war ve bu rks titanicdeki makinenin aynısı war suzuk gs makine titreşim war fakat çok hızlı seri performanslı motor ama egzoz sesi biraz kötü geldi şöyle söyleyim benim driftin egzoz sesi daha güzel daha tok sende titreşim warmı birde seriliği nasıl ve egzoz sesi
    Titreşim Durumu Yok Denicek Kadar Az Şuan Rodaj Döneminde Oldugu İçin 90 km Den Sonra Biraz Titriyor ama Fazla Deil Onuda Rodaja Baglıyorumki Geçicegine eminim serilik bakımından kalkış anında güzel kalkıyor fena deil açıldıkdan sonra felaket uzuyor seri makine diyebilirim.Ses Dersen 200 cc Lik makineden 600-1000 ligin sesi aranmas diye düşünüyorum cc sine göre sesi güzel

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Oguz7734 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Titreşim Durumu Yok Denicek Kadar Az Şuan Rodaj Döneminde Oldugu İçin 90 km Den Sonra Biraz Titriyor ama Fazla Deil Onuda Rodaja Baglıyorumki Geçicegine eminim serilik bakımından kalkış anında güzel kalkıyor fena deil açıldıkdan sonra felaket uzuyor seri makine diyebilirim.Ses Dersen 200 cc Lik makineden 600-1000 ligin sesi aranmas diye düşünüyorum cc sine göre sesi güzel
    ses olarak dediğim arkadaşımın motorundan bu eski çinmalı scooterlara benzer bi ses cıkıodu benimki gibi deil o yuzden sordum

Motosikleti
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ses olarak dediğim arkadaşımın motorundan bu eski çinmalı scooterlara benzer bi ses cıkıodu benimki gibi deil o yuzden sordum
    çin malı ile alakası yok egzozun sesi güzel tok bir sesi var

dcb86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 Mh Dirft
    üstad bende bu motordan alıcaktım başlangıç motoru olarak ankaradaki bayi önermedi, bende dirft aldım, bayada güzel kullanıyorum dirfti, 3 defa uzun yol yaptım başlangıçta zorluk çektinmi özellikle şehir içi?
    Oguz7734 bunu beğendi.

alper_sahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 200
    Alıntı dcb86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad bende bu motordan alıcaktım başlangıç motoru olarak ankaradaki bayi önermedi, bende dirft aldım, bayada güzel kullanıyorum dirfti, 3 defa uzun yol yaptım başlangıçta zorluk çektinmi özellikle şehir içi?
    Bayi iyi demiş 5bin tl vermek biraz yanlış başlangıç için isteyen için. ben alırken şunu düşündüm başlangıç değilde hem başlangıç hemde orta segment bi motor olsun zaten 1 sene kuba çita 1 sene ybr esd 2011 kullanmıştım cbr250 yede para yetmiyordu bende 2012 model olsun masrafsız olsun deyip bu alet ialdım gerçekten ayrı bir heyecan bu alet bakımını yapıp motoruna iyi bakarsanız oda size gülümser benim motorum 10binde inanın bakım ve bir kere sübap ayarı hariç hiç bir sorun masraf çıkarmadı inşallahta çıkarmaz yolda bırakmak değil teklemedi bile güzel alet çözmeyi bilene binmeyi bilene. motora çin malı benzetmesini yapan ya hiç binmemiş görmemiş canlı oyle atıp tutuyor yada bi kore malına japon malına dünyanın parasını vermiştir bilinç altı olarak onune gelen motoru küçültüyordur yani benim motora canlı canlı bakıp oturup abi bu kalitesiz diyeni görmedim ilk defa yolda durdurup nerden kaça aldın diye soruyorlar buda beni mutlu ediyor.

dcb86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 Mh Dirft
    bence en iyisini yaptın motor deneyimin de var, ustad ben alalı 15 gün oldu, motorumdan menmunum inan halen aklım titanic 200 de kaldı o dijital gösterge ile lastik kalınlığı beni cezbediyor, keşke ustayı dinlemeseydim de alsaydım, gerçi o an için ellerinde yoktu haziran 2 de teslim ederim demişlerdi. alper arkadaşım şu titreşim olayı ver deniyor forumlarda harbiden titreşim varmı, istersen dirft le takas edelim.

alper_sahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 200
    bence en iyisini yaptın motor deneyimin de var, ustad ben alalı 15 gün oldu, motorumdan menmunum inan halen aklım titanic 200 de kaldı o dijital gösterge ile lastik kalınlığı beni cezbediyor, keşke ustayı dinlemeseydim de alsaydım, gerçi o an için ellerinde yoktu haziran 2 de teslim ederim demişlerdi. alper arkadaşım şu titreşim olayı ver deniyor forumlarda harbiden titreşim varmı, istersen dirft le takas edelim.
    titreşim var usta ama nasıl var bana sorsan ybr esd 2012 model motorumdada titreşim vardı derim ama nasıl bir titreşim var rahatsız etmiyecek ufak tatlı bi titreşim var apache gibi sarsıntılı popo ağırtan ayak uyuşturan değil yani yamaha ybr esd gibi çok çok çok az bi titreşim var ama devir 6 yı geçtimi biraz daha hissettiriyor titreşim kendini motor zaten devirleri çok tok ben genelde 3. vites 4bin devirde gidiyorum sıfır titreşimle 40km/s köy içi kullanıyorum motorun en konforlu vitesi 4.vites 5bin devir 60km/s hızda öyle bir gidiyorki araba gibi akıyor ne zırıldama ne bişey sanki çalışmıyor buda benim çok hoşuma gidiyor. ama bazen apacheler ile kalkıyoruz o zaman deviri çıldırtıyorum 2. vites 65km/s 3. vites 90 km/s 4. vites 115km/s 5.vites / 135+ gidiyorum o zaman motor ben burdayım diyor zaten motorun son hızı 140-160 falan çıkmazda daha ama 200cc ye radyatörlü ve çatal maşa olması seramik piston ve silindir sistemi motorun 0-100 km hızlanışını acayip etkiliyor... Son olarak aklınız takılmasın abiler ablalar kardeşlerim bu motoru aldığım için değil cidden kendi parasal durumlarım çok kısıtlıyken bunu aldım ama gerçekten çok iyi bir tercih he gidin 5bin lira verin + plaka 5350 liraya alın demiyorum parası olan alabilirde benim nacizane tavsiyem ikinci el alın korkmayın 2012 model motorun cıvığı olmaz olanıda parlar belli eder kendini genelde tertemiz sorunsuz makinelerdir ve 4 bin liraya alabilirsiniz ve içiniz kıpıp kıpır edicektir binmeye can atıcaksınızdır emin olunuz. ben 5350 lira vermedim ama 5350 liram olsa daha başka motorlar alırdım mesela ikinci el calibre 250r mesela cbr125 2011 model hemde mesela gt 250r 2008 model olanlarından bunun gibi motorları çok rahat paraya sıkışmış ihtiyacı olan abilerden düşürüp alabilirim 5500 liraya.

mondial istemiyorum ustam çok sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

bu arada benim gariban küheylanın linki burda resimleride var isteyen kardeşlerim bakabilir reklam değildir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-mukemmel-makine-mukemmel-fiyata-125690496/detay

bu arada 5500 liraya gt250r 2008 model yada cbr125 2011 model alırım demişim lakin hatalıyım o sözümü kale almayın zira bilgim yanlış düzelteyim 7-8 bin tl den aşşa adam gibi olanları yok bilginize yorumu düzeltemeğim için kaldı öyle...

Motosikleti
    Hiç Bir Zorluk Çekmedim Çekmiyorumda Şuan İçin Bir Sıkıntı Yok 4 Günden Beri Bende Yaptıgım Km 150 Plaka Çıkmadıgı İçin Kmyi Fazlalaştıramadım.Şehir İçi Rahat Uzun Yolda Seri Kaçıyor ve Rahat Uzuyor Ama Rodaj Döneminde Oldugu İçin Tatlı Davranıyorum Kademeli Yükseltiyorum Vites Ve Devirleri Zorlamıyorum Fazla. Yatırmada Oyuncak Gibi Oynamaya Başladım Titreşim Yok Var Diyenleri Anlamıyorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)