millet bozuk ibrelere veriyor zaten o paraları.. o ibreler dogru gösterse, mondialin satışlar yarı yarıya düşer.
etkiler kardeşim etkiler. Koruma demirini sök, aynaları sök, granajları sök, far ve sinyal ne işe yarıyoki? Onlarıda sök. Eksozu boşalt hafiflesin. Amasörleri kes iyice düşsün. Dişli büyüt, düzde 140 garanti. 200 km de ki motorla bu kadar derdin ne anlamadım? 100 gidiyosa öpte başına koy. Sen 100 le düştünmü hiç?
normali o
ps ye hep yem oluyolar ordan biliyom
Şimdi bak dur orada işte
ozaman bende sana derimki millet TVS nin bozuk İbresine para veriyor diye
Sizin ibreler değilmiydi o 130 felan geçince 160 gösteren hatta başkası 160 gördümüş ibresinde gördüm benimki niye 130 zor geliyor diye tartışılan
Şuanda Link atamam ama Mt yi takip edenler biliyorki bu sorun geçen sene Tartışılmıştı belli bir hızdan sonra ibre 160 gösteriyor Max Speedi
Önce Çuvaldızı önce kendine sonra başkasına batır.
Sado
Velev ki etkilesin dostum. Ne yapacaksın korumayı mı sökeceksin?
Yarışa katılmıyorsun ki aerodinamik yapıyı felan düşünesin.
Zaten max hızı 120-130 olan bu motorun güvenli hızı 100 civarıdır.
Dert etme bu kadar. Daha yolun başındasın. Önemli olan 140 basmak
değil güvenli konforlu seyahattir. Güle oynaya bin takma kafana bunları
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Konu sidik yarışına dönmüş gibi...
Konuyu açan arkadaşım en önce adam gibi motorun rodajını yap.Bedavamı aldın motoru?Daha ilk yağ değişimin olmamış bari onu bekle.Daha sonra açarsın konuları birer birer motorumun orası bozuk,şurası patlak diye.Bu motosiklette ve her 125 cc motosiklette 110-120 dir hız.bayır aşağı ve arkadan iten rüzgarla 130 olabilir.sabit 130 değil tabi.Gerçi bakımları yerine hızla ilgilendiğinden dolayı 1 tane daha mondialin adı kötüye çıkacağa benziyor.Motorun adı çıksın da sana bişey olmasın,yavaşla biraz.90-100 km de giderken de keyif alıyosun.
Haklısınız arkadaşlar sadece merakımdan sordum forumda herkes 130-140 görüyoruz demişti bende ona istinadan bu soruyu sordum teşekkürler yorumlarınız için saolun
Bu duyguyu çok iyi biliyorum bende mash i aldığımda diyordumki 120 görür birgün deniyim dedim pat 90 da kaldı halada öyle o köyü hissi biliyorum niye benimki gitmiyor hissini dert etme zaten bu motorlar için 90 dan sonrası çok büyük risk hiç gerek yok
Zaten motoru zorlamak gibi bir niyetim yok en fazla 3-4 dakika zorladım oda maksimum hızı görmek için sürekli basıyim gibi bir derdim yok arkadaşlar forumda 130 ları duyunca denemek istedim hepsi bu yoksa rodajıma güzel bir şekilde devam ediyorum sıkıntı yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)