fotoğraf paylaşmayı bilmediğim ve netim yavaş olduğu için link veriyorum.kusura bakmayın
https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1
xanthi (iskeçe)
Severim seni bilirsin hade bunlarda benden olsun ulem
herzamanki gibi yakıyorsun ortalığı güzel gezi olmuş, eline sağlık
Benim hayatımda yediğim en güzel yemektir İnegöl'de yediğim köfte... Kocaman arka bahçesinde şırıl şırıl akan su, suyun üstünde ördekler, beride tavuklar, ötede tavşanlar, yanında kazlar... Tente ya da çadır gölgesi değil kocaman devasa ağaçların serin gölgesi altında. Karşısında otel olsa ve yola devam etmek zorunda olmasan otur iç içebildiğin kadar. Vallahi sarhoş olmazsın...
aga bende de tam tersi var, o kadar yol yaptım toplasam tabela fotosu çok azdır, anca artçım olursa ona foto çektiriyorum.. nedense yolda tabelaları ya kaçırıyorum yada durmaya üşeniyorum.. bu yaz yapmayı planladığım yurt dışı seyahatinde ne olcak halim bilmem artık.
Bende pek sevmem tabelalar önünde fotoğraf çekilmeyi.Bırakın tabelayı gittiğim yerlerde bile sevmem fotoğraf çekilmeyi.
Gezdiğim gördüğüm yerler bana kalsın isterim.Böylede bir bencilliğim vardır.Zira o gezinin parasını kimse cebime koymuyor ki,hesabını vereyim.
bende eskiden uzun yolu çok severdim ama son benzin zamlarından sonra 500 git 500 gel gibi düşüncelerin pahalıya patlayacağı hesabını ederken içime bir daral geliyor ve gezi zevkim biranda uçup gidiyor :( hafta sonu eşkişehir denio ama bilemiom 500 git 500 gel
sıcak rüzgar eşliğinde yol alırsın.. canının istediği yerde durur bir çay sigara molası verirsin.. ohhh bence en keyifli olanıda budur.. sabah yola çıktıysan bişey yemeden yola çıkarsın ki, yolda bir çorbacıya girip çorba içesin.. tek başınaysan başkadır tadı dostlarında berabersen başkadır bazen köy yollarına girersin köylerde durursun köylülerle sohbet edersin oohhh özgürlük dersin
Aynı durumdan ben de muzdaribim. Millet ağaç tarihi yapı vs yanında poz verir. Ama ben hep tabelada poz veririm Çok seviyorum onları. Hatta bazıları bana güç veriyor. Diyor az kaldı hadi dayan. İzmir 50, Balıkesir 30
Sağlıcakla.
bende o kadar gezdim ama hiç tabela çekmedim çünkü hiç sevmem
bi defa çapulcu kankam la bolu tabela sı önünde resmim vardı o güne lanet olsun
Bende geçen hafta sonu babama 'hadi şileye gidelim'dedim.Amacım saklıgölde yemek yiyip geri dönmekti. Şile-Saklıgöl çevresinde bulunan gruptan arkadaşlara ulaşamayınca, 'ne zamandır ağvaya gitmiyoruz bizi özlemiştir' bahanesiyle kocamanı(motorumun ismidir ağva istikametine çevirip yola koyulduk. Karacaköy koyunu ziyaretin ardından 'baba sen hiç kefkene gittin mi?' sorusunu patlatmamla yola çıkmamız bir oldu Bağırkanlının muhteşem manzarasında soluklanıp devam ettik. Akşam üstü kefkenden aldığımız balığı kerpede yaptırıp güneşin batışına yakın afiyetle yedik.
Köy kahvesinde mola verip güzel insanlarla sohbet etmek, köy yollarında ağaçlara dokunmak, rüzgarı hissetmek, artçı olduğum zamanlar gökyüzünün güzelliğinde kaybolmak... 140 km yapma niyeti bir anda 430 km ile sonlandı
Uzun yol gerçekten bir hastalık ve ben çok memnunum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)