abi boşver doğalgazcı adam ne anlasın uzay tekonolojisinden...space diyoruz honda spacy anlıyor...insana benzerliğiyle dikkat çekiyor bu mezit ...
abi boşver doğalgazcı adam ne anlasın uzay tekonolojisinden...space diyoruz honda spacy anlıyor...insana benzerliğiyle dikkat çekiyor bu mezit ...
pamık şekeri la o..tombalak pamık şekeri...gazlı mazlı ..ossun varsın....
abi scarabeo motosiklet gibin takra tulara hiç yok.
la dinozor mete, sen bırak şanzımanla uğraşmayıda, sana bu sektör nasıl motür satıyo ona bak...
ay dogar aşar gider kızlar mersine gider diye bi türkü varmı ben mı yanlıs hatırlıyorum.konu yerel e ınerse bandırmaya gıderken sol tarafta sanayi,ben sana bakmıyordum ne bakıyon enayi diyede gün yuzune vurur bu mevzu.yöresel maniler yerli tatlar.ne gusel degılmı arkadaslar.karacabey e özgü bır yerel turkuyle kapatıyorum mevzuyu.mavi yelekli yarim gel sahınım gel.ınce bıleklı yarım.....
Scooter gibin güzel bi icat varken ne gerek var abi. Küçük ccde debriyaj zaten eziyet bence.
Ama şöyle kaliteli bi scooterın fiyatı da 4.500'den baslıyor. O yüzden yukarı tükürsen bıyık,asagı tukursen sakal.
Kendi kendime çelişkiye düştüm ben gideyim
ülem olm bide yeme bea..ne desek hemen yemeğe bağlıyon..obez olucan demedi deme sonra...
sırüstü yatınca göbekten şekerpareye benzeyebilirsin belki ama...
yok yok sende pamık şekerisin..pembeli pamıklarım benim...kilo aldıracaksınız banada..kendinize benzateceksiniz ülem...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu biraz ağır oldu len
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
yol yakınken dön derim , takılma sen bu obezlere, mezitle ikisini bir arada düşünemiyorum , günlük yemek ihtiyaçları ne kadardı yavvv ???? 1 filinkine eşdeğerdir kesin , hele mezitin yedikten sonra yanlayıp bir yatışı var yarılırsın gülmekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
aynen abicim oltayı attı , yatışta bekliyor , yemliyor milleti , hep strateji bunlar, birileri icat etsin diye , ama yemezler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
möööööö mööööööö kanka tercümesini yapsana olm yavv ben ilkokul mezunu adamım öle anlamam kotenjantından,hipotenüsünden buy ne looo böle terimler varmı yavvvv ? yoksa 2 dakkada kendin yazıp kendinmi oynadın
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
terimler olmazmı İrfan..matematikte az kafamızı itmediler bunlarla...
ama Metehanın motorunun ivmelenme katsayısının tanjantı,motorun jantına,motorun jantıda taşınacak ağırlığa orantılı olmadığından zor diyorum ama anlatamıyorum...
bunların hepsi matematiksel hesaplamalarda kullanılır ama...
cbf ye Metehanın arkasına Meziti bindirdiğini düşünmek istediğinde senin 1300 reno motorlu şanzumanın bile kayış koparır...
Mete Reyiz aha nöbete gidiyor sizin duzunuz guru dabi yarın görüşürük gençler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)