Scorpion exo 500 kask aldım
Reklamlar
-
03 Haziran 2013, 17:33
Dün motomaxtan scorpion exo 500 kask,bering aero ceket ve bering eldiven aldım.
ilk defa kask aldığım için kafama takılan kaskın büyük bedenini taktım satıcı sabit tuttu kafam içinde hafif oynuyordu.küçük bedenini taktım onda daha az oynuyor ama yanaklarım cbr 250nin farı gibi oldu.saçımda biraz uzun.velhasıl kelam küçük bedenini aldım.Full face kask ve ilk defa kaskla tanıtığımdan evde taktığımda bunalttı sizce normal mi ?
Reklamlar
-
03 Haziran 2013, 17:35
kaskı taktığında kafan içerisinde oynuyorsa o kask sana büyüktür bir boy küçüğünü almakla iyi yapmışsın doğru olan bu zaten
-
03 Haziran 2013, 17:39
1 saatlik kullanım sonrası kafanın üst kısmından vurmakta bütün scorpion kasklar...en azından 5 kişi ile konuştum ben dahil 4 ü bu şekilde...iç kısmından vuran kısmın süngerini dikişleri sökmek vasıtasıyla çıkarabilirsin...kafanın üst tarafından vuruyor...
-
03 Haziran 2013, 17:43
Genelde kasklar açılma yapar bende ilk kaskımı aldığımda içinde boğulcak gibi hissetmiştim ama kullandıkca açılıyor rahatlıyor.
-
03 Haziran 2013, 21:18
O kask zamanla açılır, amaç kafanın korunması zaten. Satıcı doğru olanı vermiş sadece sabrediceksin.
-
04 Haziran 2013, 12:21
dün gece içine yastık tıkıştırdım bakalım..motoru alana kadar dursun zarar vermez heralde...
-
04 Haziran 2013, 12:26
-
04 Haziran 2013, 12:39
Normal, 1-2 haftaya sen kaska, kask sana alışır sorun kalmaz, ağzın balık gibi olmaz.
erro adlı üyeden alıntı
1 saatlik kullanım sonrası kafanın üst kısmından vurmakta bütün scorpion kasklar...en azından 5 kişi ile konuştum ben dahil 4 ü bu şekilde...iç kısmından vuran kısmın süngerini dikişleri sökmek vasıtasıyla çıkarabilirsin...kafanın üst tarafından vuruyor...
Kafa yapısına göre bazı kaskların hiç bir bedeni olmayabilir bazı kişilere. Mesela ben çok rahat ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)