yakından ölemı görukyoooo :D kaynaslı
daha on dakıka felan oldu katılalı tanımaya calısyorum sıteyı
evet kaynaslı sen yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hello kıngcıler nbrsı bugun
yakından ölemı görukyoooo :D kaynaslı
daha on dakıka felan oldu katılalı tanımaya calısyorum sıteyı
evet kaynaslı sen yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hello kıngcıler nbrsı bugun
arkadaşlar bu resimdeki motor rx 135 king falan değil bu motordan anlayanlar bilir özellikle benzin deposuna iyi bakın rx 135 king'in deposu böyle değildir resimdeki motor 95-96 model yamaha'nın 100cc motorudur arkadaş bazı parçaları değiştirerek rx 135 king havası vermiş motora
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
kahretsin ki tarsus ta yok olanlarda adamlar 2 500 ila 3 000 bin ytl az açmıyor azını bu motor dehşet bişi benim 350 jawayla ağır ağır giderken otobanda yarıştan dönerken bu yanımdan bir geçti allahım esirgesin arı gibi yaaa ben 3 ikiye 2 nesiye kadar bana 200 300 m fark atmıştı :S bi arkadaşın yazdığı gibi burada parası az olan ve 4 lüye binmek isteyen lere mühteşem bi alet hiç ya hiç şike yada modifiye yapmana gerek yok motora bi rektefeye sok sonra açılana kadar ağır ağır sür sonra bas gaza :D anlatırken bile bi değişik oluyorum ya dehşet bi alet o :D
[B]öZGüRLüGüN TaTı iKi TeKeR üZeRiNDe ÇıKaRrRrR. . . [/B]
bu motor tam bır olum makınası bızım arkadsın bı tanesınde war 3 le önü diki yo motor bu motor tam bir teminatör!!!!
selam siteye yeni katılanlardanım bir sorum olacak KİNG in parçası bulunmuyor diye birşey duymuştum acaba doğrumu cevap yazacak arkadaşlara teşekurler
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bendede yamaha rx 135 z var arkadaşlar bizde malatyadayız biz bu motorlarala en son 175 km ye kadar çıktık. gayette yol tutuşu iyi bir makina arayan olursa parça yada motor her türlü yardımcı oluruz 0555 393 94 36
yamaha rx z olan yokmu arkadaşlar sohbete düşelim
internet sitelerinden buldugumuz verilerle yorum yapmayalım. herkez kullandıgı motoru bilir. cclerinde mz251-350jawa ve bu rxlerin üzerine motor tanımam. gazı koydunmu uçar. tek teker vites değiştir. 150yi gormuyorsa en ölü halidir. yok artık boyle makina. motorlar eskiden performans için üretiliyormuş şimdi ekonomi için üretiliyor. bunu düşünürseniz eski motorların performansına inanmak zor olmaz. ama bu motoru herkezin begenmemeside normal tabi. kızlar bakmaz, havası olmaz. bunlar onemlidir çakma motorcular için.
Now the world is gone. Im just one.
heyy herkes sakın olsun yok 170 yok 140 bidakka beylerarkadaşlar şimdi bende kıng war kıng135 motorum 2002model olup135cc 18,5beygirdir.bu motor gerçekden efsanedir 1aydır kıngsahıbıyım yenıyım daha aldıkdan sora herşeyın farkına wardım bende öncelıkle bu motrun üstündeysenız 250ccye kadar butun motorcuların düşmanı oluyosunuz ben buna wardım.çünkü bu motor çok seri olduğu için we onlarında arkada kaldıkları için bu motora bazı motorcu arkadaşlarım bana we motoruma düşmanca bakarlar ewet 250dedim size emın olun 250cc kadar hiç bır motor sizi geçemiyor ben şahsen bir ay içinde öğrendim 180ibre war motorda bnm motorumda herhangıbı oynama yoktur ama size bi gerçek sölüyim ben dümdüz yolda saldım we motor bana enson 155gösterdidi we tam dayandı dewri zaten hissediyosunuz ama size şöle diyim 155e kadar öle bir hızlanıyorkı şaşar kalırsınız gerçekden bu motor tam bir ölüm makınasıdır.170 diyen arkadaşlar war ewet arkadaşlar yapabilirler imkansız deildir hiçbirşey tabı o hızı orjınal bır kıng yapamaz mutlaka otorunda weya dişlilerinde oynama wardır orjınal ı kıng 155 yapar bnm motorum çünkü orjınal we çok temız motor olarakda dış olarakda we bu hızı piayasadaki pek çok kıngde gösteremezde.herkesin sölediklerine inanmayalım insanlar işde formda sadece gaza gelıyolar hız bakımındanmotorumu aldığım alalı yunuslar we trafık polısleri hep bana düşman kesıldıler we yol da zewkımı yaşamakdan bazen benı mahrum bırakıyolar kısaca mutlaka butun polisler bu motoru kullanırken sizin üstünüzde oluyor gözleri çünkü bu mutoru polıslerımız pek sewmiyor.ama size şunu söliyım ben bugune kadar motorculuk aşamasına 2000li senesinde başladım bws100 ile o gunden beridir bu kıng135lerın hayranlarındandım 115 deil kıng135lerin sadece 115ler bana çocuksu gelıyodu ama ne warsa 135de war arkadaşlar gerçekden ne hayaller kurdum almak içinAllahım en sonunda bana bu guzel motoru bana kısmet etdi anca 2008senesinde alabıldım işde şuanda tam bir ay oldu geç oldu ama guç olmadı umarım herkes istediği hayallerıne kawuşur benım gıbı şimdiden saygılar herkese umarım bırazcık bılgımle sizleri aydınlatmış olmuşumdur
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
FAHRETTİN abi cim yaşını bilmiorum ama yinede saygı gereqi evet abi sana çok katılıyorum ben 15 yaşındayım ve bu motorların bide yamaha ybr yi bilirsen onun hastasıyım ben antalyalıyım burayı bilen warsa yamaha kingki namı deqer ölüm makinesini :D bilmiorum dien bence antalyayı bilmiorum ben dediqim qibi 15 yaşndayım bir çok bildiğim motorcu abilerim war hatta bnm bile 50 lik scooter motorum war :D bu motorlar 170 hatta 175 yapanları da oluooo fahrettin abi ninde dediqi qibi acayip derecede bu motorun en ince noktalarına kadr oynanıyor ayarlanıyor yani bu ybrlerde 1 2 hafta kinglerde baya bi zaman alıyor 2 3 hafta qibi ama qerçektende abartılı deil 170 yani eğer içlerinizde antalyalı olan warsa benden başka şeyler bilirler tabi ki bilen war sa lütfen yazsın bilqilenelim tşekkürlerr
arkadaslar 170 bu motorda 1 km de görülmüştür okadar
isteyenlere gösterilir mersinde
honda ne yaparsa yamaha taklidini yapıyor cgl nin ikizi bunuda taklit etmeyi başarmış saolsun
ve ayrıca 135 i olan arkadaslar bizdede 115 var ücretli yarısabiliriz:d tabi yerseniz
bide 135 rxz si var bizde 6 ileri vites 180 hızı 2 kmde gösterilir
yakıttürkiyede yaşıyoruzbilgilendirirseniz sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)