siz rx leri hafife almayın gösterdiğini yaparrr
siz rx leri hafife almayın gösterdiğini yaparrr
arkadaşlar bakın şimdi bende yamaha 135 var sandığım kadarıyla temiz bir motor dün koşu yolunda bastım diyarbakır koşu yolu allahtan inancınız olsun motorun her iki tekeli yerden kesiliyordu motor harbiden kafa yedi ama önümde ne taksi ne kamyon bişi bırakmadım tam diyarbakıra varmadan radara yakalandım motora el koydular ama ehliyet plaka var alacam bu motoru almak isteyen varsa email msn nem vereyim tia_mariya@hotmail.com bence kaçırmayın daha büyük motor almaya niyetim var ondan satmak zorundayım siyah depo nikelaş alt motoru egsoz sıfır takılı fiyatı oldukça uygun
rx 115-135 lerin cok seri oldugunu biliorum.bide gılera runner.iki modeli tek gecerim.yani hakkını veriyor yolun.cihaz
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
ya yapan bunka nasıl 170kmh yapıyo
170kmh diyorum 100kmh diil atarken biraz yavaş atın ya...
motor alt tarafı 100kg o motor 120-130kmh den sonra havalanır yaa...
ama seriliğine laf yok çok hızlı bir motor hızlanma harika ama 170kmh yapacagını sanmam...
Saygılarımla...
bende 170 göreceğini sanmıyorum ama 140 km/h çok rahat göremesi lazımdı karamanda da var bu motorlardan bir kaç tane bunun 115 cc olanını pazarda 1800 YTL istiyordu ama 1600 YTL'ye felan rahat alınırdı km'de 100 binlirayı geçiyor diyordu adam mondial 125 AGK ve benzeri motorlarada tipi 5 basar hiç yoktan YAMAHA yazısı yetiyor motorun üzerindeki
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Gercekten Bende inanmadım fakat inanın 160km/h yaptığına şahit oldum.Arkadaşım Gecen Yıl Fazla yakıt tükettiği icin 1500ytl ye satmıştı plakasız.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
rx serisi gercekten koleksiyon degeri tasiyor benim icin artik piyasada cok az temizi var!benim elimde olsa satmam böyle bi motoru garaja sokar sirf sesini dinlemek icin bile bekletirim onu cok kaliteli ve saglam bi motora sahip vede süratliler rx 115 cok rahat 140 kmh görüyor _rx 135 king in cok hafif rampa assagi 170 yaptigini iyi biliyorum bu düz yolda cok rahat 155_160 görür demekdir...
RX 115 150 yaparken videoya almıslar ben twister ile 145 i gecemedim
http://www.youtube.com/watch?v=Mexx5XlX7Hw
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
bu motosiklet benim arkadaşımdada var 1 2 ayar yapıyor sonra çevreyolunda allah e verdiyse 180 lik kadranı sonuna kadar dayıyor... inceleyin görürsünz 170 az bile
115 çok kullandım, gerçekten süper makina kim ne derse desin yaktığı benzinin hakkını veriyor. Sanırım 1km ye 120 bin TL yakıyor...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
selamun aleykum arkadasım bende de king var ama ben daha senın moturun rengınde kıng gormedım bana kızma ama o motor boyanmıss
Kingin gidişine 115 in aragazına hastayım...
çok karizma duruyo la hoşuma gitti
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
hem boya hemde 2001 modeller ole deıl bı kere 2001 lerde kabartma yamaha yok depoda
bu motorların 115 likleri 130 devirdiğine şahidim..
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
abı 130da yapar 140da bastıgın kadar gıdıo dogru orantıdada benzın
Yamaha Rx 115 ve Rx 135 King Sadece sesi için bile alınır o sesi başka hiç bir motorda duymadım ve çoğu kişin dedigi gibi japon yapımı bide Yamaha yamaha diyince akın sular durur
yamaha rx 115 o bir efsanedir bilenler bilir sadece
müzisyen agırsiklet şampiyon
hello kıng sevenler makına super fıyatları ne kadar bubnların
* Düzcelisin sanırım
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)