tam 4.800 km deyim yemin ederim ne yazıyorsa aynı oluyor sanırım dun bi viraji fazla yatarak geçiyodum dediği gibi keyifli arka kaydı kaptırdı resmen asvalta tekme attım devam ettim düşmedim 1 kerede önümdeki ani fren yapınca frene sert dokunmak zorunda kaldım ön kaydı ondada akayan tarafa ayağmı koyup duzeltim resmen ama bir süre sonra bunlara dikat etsemde değişmedi demek ikarus he.. iyi bağre tek değilmişim bu konuda korumalar da güven veriyor olabilir çıkarsam mı kask dışındakileri.. belki daha temkinli yapar beni..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
konunun başındada devam eden yorumlarımdada hatalı oluşumun ve bu tarz şeyler varsa çözümü bulanınız var mı diye yardım almak için açtığım bir konu ama anlık adneraline giriyorum farkında olsamda daha tecrubeli abilerimizden ustalarımızdan fikir almanın neresi yanlış ? ki öğrendiğim kadarıyla bu sendromun ismi bile varmış.. şunu çok iyi biliyorum ki araba motor snow board bunların hepsinde ben oldum dediğinde büyük kaza oluyor ve şuan ben bunu yaşıyorum.. açdığım konuda bir yanlışlık görmüyorum..