kesinlikle başlanmaz 30 yıllık motor tamircisi bir arkadaş bindi test sürüşünden sonraki yorumu binilecek motor değil çok agresif ve hırçın yarış için pistte kullanılabilir ama asfaltta çok tehlikeli gaz açmaya gelmiyor dedi
kullanılır
Tehlikeee
yeni başlayıp hızlı ölmek isteyen için ideal
Yeni başlayanlar için , Tavsiye meselesi bile olamaz.
Vitesli istiyorsan bir 2. el bir cup alıp deneyim kazanmanı tavsiye ederim.
Otomatik istiyorsanda , bi Schooter alıp bin .
Bu motor deneyimli kişi için bile çok agrasif ...
Şimdi biz başlanmaz dersek gerçekten başlamayacak mısın?
600 cclik coper falan desen neyse
bence sen hiç bulaşma bu işlere.
trafiğe bile alışmak gerekiyo , bu trafikte böle bir motor önermiyorum . zekime uygun diyosan bence parada sıkıntı değilse ufak cc güzel motorlar var bence onları düşün.
duke 200 gibi
Ducati zevk ve performans odaklı bir markadır.Yakıt,parça masrafı ve fiyat alıcısı için 2.plandadır bunu sölemek bile bu motorun ne kadar profesyonel işi olduğunu tanımlamaya yeterli sanırım.Üstelik naked olmasına rağmen direksiyonu naked gibi dönmez dar alanları nakedla 2 turda dönerken bunla 3 hatta 4 tur ileri geri yapmanız gerekebilir.Şehir içinde görüntüsü ve sanıldıgı gibi kıvrak bir motor değildir dik sürüşle eğik sürüş arasında bir oturuşu vardır ve sürücüyü naked motora göre oldukça yorar.
ben 2 gün önce anladım motora başlıyacak biri scooterla trafiği tanıyıp ondan sonra vitesli motor almalı
Bugün BMW'de test sürüşü vardı ve önce F700GS, ardından C650GT scooter, sonra F800GS ve en son olarak da R1200GS kullandım. 1600GT'ye ise binmeye cesaret edemedim. Bu benim ilk büyük motosiklet sürüşüm oldu. Daha öncesinde en büyük 250 cc scooter kullanmışlığım vardı. Bunun ışığında sana söyleyebileceğim tek birşey var: Aklından bile geçirme. Hakim olman mümkün değil, mutlaka hata yaparsın. Scooter için ise böyle bir sınırlama olmadığını düşünüyorum. Kullanması çok kolaydı.
Duke 200 O Zaman :D
kesinlikle başlanmaz
küçük kalır
hayabusa
r1 falan
lazım sana
buradaki herkes büyükten başlayıp küçüğe gidiyor sen bilmiyormusun.
ZX-6R daha mantıklı.
sen bu soruyu buraya cıkıp sorabiliyorsan neden olmasın ?
Bi bitmediniz ....
fatal error___________________________ .
Yanlis anlamada usta su ana kadar butun yorumlarin birbirinden farkli biraz dengeli at. Monster olmaz sana Multistrada al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)