ya motoru niye sokuosun ki oaraya ama bsy olucagı belli. ben sahsen motoru park eder öle giderdim. yani bile bile lades olunmaz. motoroda yazık. canımız bizim..
ya motoru niye sokuosun ki oaraya ama bsy olucagı belli. ben sahsen motoru park eder öle giderdim. yani bile bile lades olunmaz. motoroda yazık. canımız bizim..
bu ülkede 10 yıldır bütün şirketler kar üstüne kar yapmakta bankalar en büyük karları yapmakta otomotiv sektörü tarihinin en çok satışlarını yapmakta...vs... emperyalizmin aç gözlülüğü hiç doyymak bilmez. hep kar etsinler hep kazansınlar.bu şirketler kar yapmış banane bana yansıyan bir şey varmı ben ona bakarım.10 yıldır herşeye zam üstüne zam.ama maaşlara gelince zam yok. işte millet burada tıkandı.ayarı kaçırdılar. insanların aldıkları maaşlar şuan ancak ve ancak karnını doyurmaya yetiyor.buda birikiyor birikiyor patlama yaşanıyor. bunu devletimizin fark etmesi lazım.insanlar darda anne baba desteğiyle ayakta duruyorlar. annelerimiz babalrımız bizlere destekte bulunmasınlar bakın asıl ayaaklanma nasıl olur bu ülkede. bunun bilincinde olalım.3 sınıf insan vardır bu ülkede köleler burjuvalar asiller.biz köleler hep ezilmeye mahkumuz.bilinçli toplum olmadıkça!!! yaşam sıtandartları hiç bu kadar zor olmamıştı. bir an evvel asgari ücreti 1200 nete en az yüksltmeleri gerekiyor. tam yükselecekken koç sabancı devrede kısacası o kar yapmış bu şirket rekor kırmış hepsi hikayeee zenginler zenginliğine zenginlik katıyor düzen hiç değişmedi değişmiycek.bunlar doymak bilmezler. ben bu olylarda sokağa dökülen insanları keşke dağlıca baskınlarında türk evlatlarımız öldürüldüğünde insanların sokağa çıkıp milyonlarla tepkisini göstermesini isterdim.izmirde biz yürüdük ama 3000 kişi zor vardı. oda 1 gün dü. saygılarr
Bankalar emlak kralı oldu. Aldı başını gidiyor. Önceden tefeci denen bir şey vardı. İnsanlar zor kurtuldu. şimdi yasal olanı banka çıktı.
Çekme diyeceksin haklısın ama hayat şartları öyle bir hal aldı ki, denize düşen yılana sarılıyor.
Ben AVM taraftarı değilim. Adapazarında 2 tane kocaman avm var. Bir tanesinde mağazaların yarısı kapandı iş yapamıyor.
Milllete AVM değil. Yeşil alan lazım. Ailece oturup nefes alacak yer lazım. Bu ülkede sesli yada sessiz sürekli bir yerler yok ediliyor.
Çay, nehir, göl, deniz hepsi her geçen gün daha da kirleniyor. Her geçen gün bir şehirde canlılar telef oluyor.
Kim sesini çıkartıyor. Yok o zeytin fabrikası, yok mu şeker fabrikası paldur küldür pisliklerini nehirlerimize boşaltıyorlar.
Hiç bir şeyde yapılmıyor. Ağır ceza vereceksin. Komple fabrikayı yıkacaksın arkadaş, doğa öyle çabuk toparlanmıyor.
Ben sakarya dan zamanında su içerdim. şimdi 1 km öteden pis kokusunu duyuyorum.
Tüm fabrikalar, belediyeler tüm pisliklerini sakarya ya boşaltıyor. İmkanım olsa dexter amca gibi hepsini kaçırıp kaçırıp parçalarım.
Başka türlü bu işin içinden çıkılmaz.
Kimse forumu okumuyor anlaşılan. Haber yalan çıkmış ! Çoğu facebook haberi olduğu gibi. Arkasında sis olan mekana dalmayı ne kadarda çok seviyoruz !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)