Trafik polisi ile aramda geçen muhabbet
Reklamlar
-
01 Haziran 2013, 01:01
Bugün motor la geziyordum bulunduğum yerde herkes de fiyatı 3000 tl ye kadar olan motorlar mevcut aklınıza ne geliyorsa binlerce yer küçük herkesin işi çok çok rahat görülüyor.Benim gibi büyük racing motora sahip 5 kişi var.Ve diğer motorların %76 inde plaka + ruhsat + ehliyet hiçbirşey yok herkes böyle geziyor.Motorum da devil egsoz var köşeyi döndüm sol da polis yanıma gel di DUR DUR yaptı.Buyur abi dedim tamam anladık EGSOZ UN ORJİNAL DE NE O ÖYLE PATIR PATIR HELİKOPTER GİBİ SES ÇIKARIYOR MÜDÜR BİZE KIZIYOR dedi.Bende haklısınız abi dikkat ederim dedim.oda HA TAMAM BENDE YEDİM DEDİ GİTTİ.konuyu hiç uzatmadım gereksiz yere her türlü ceza yazabilirler asıl anlatmak istediğim gerçekten polis memurlarımız arasında kendini tam geliştirememiş personel var.Kimi zaman polis çeviriyor beyfendi ehliyet ruhsat diyor veriyorm.İyi yolculuklar diyor buda polis buda bi insanın kişisel gelişimi hele ki insanlarla muhattap olduğun bi meslekte isen ve kurumu temsil ediyorsan gerçekten çok önemli.
Reklamlar
-
01 Haziran 2013, 01:08
Uymadığın iyi olmuş. Taktı mı takarlar bunlar.
-
01 Haziran 2013, 01:57
Phoenixs adlı üyeden alıntı
Bugün motor la geziyordum bulunduğum yerde herkes de fiyatı 3000 tl ye kadar olan motorlar mevcut aklınıza ne geliyorsa binlerce yer küçük herkesin işi çok çok rahat görülüyor.Benim gibi büyük racing motora sahip 5 kişi var.Ve diğer motorların %76 inde plaka + ruhsat + ehliyet hiçbirşey yok herkes böyle geziyor.Motorum da devil egsoz var köşeyi döndüm sol da polis yanıma gel di DUR DUR yaptı.Buyur abi dedim tamam anladık EGSOZ UN ORJİNAL DE NE O ÖYLE PATIR PATIR HELİKOPTER GİBİ SES ÇIKARIYOR MÜDÜR BİZE KIZIYOR dedi.Bende haklısınız abi dikkat ederim dedim.oda HA TAMAM BENDE YEDİM DEDİ GİTTİ.konuyu hiç uzatmadım gereksiz yere her türlü ceza yazabilirler asıl anlatmak istediğim gerçekten polis memurlarımız arasında kendini tam geliştirememiş personel var.Kimi zaman polis çeviriyor beyfendi ehliyet ruhsat diyor veriyorm.İyi yolculuklar diyor buda polis buda bi insanın kişisel gelişimi hele ki insanlarla muhattap olduğun bi meslekte isen ve kurumu temsil ediyorsan gerçekten çok önemli.
müdür falan yalan sırf kıskançlıktan çevirmiş seni kaptan o polis bizim arkadaşın f 650 si var eski model kaç paraya aldın yok kaç basıyor yok bilmemne arkalı önlü gidiyoz bnm mobylette ye bakmadı bilem arkadaş durunca bende durdum yanına gittim bu saçma sapan sorulara şahit oldum gerisini sen düşün
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
-
01 Haziran 2013, 11:19
O bağırttılan egzozlar var ya ..........
İnsanları nekadar rahatsız ettiğinizi anlatamam.
Polise bukonuda çok fazla şikayet gittiğini,
İnsanların motosiklet sürücülerine karşı kin beslemeye başladığını
Ana avrat epey bi küfür ettiğini unutmayınız.
-
01 Haziran 2013, 11:26
Sinan Er adlı üyeden alıntı
O bağırttılan egzozlar var ya ..........
İnsanları nekadar rahatsız ettiğinizi anlatamam.
Polise bukonuda çok fazla şikayet gittiğini,
İnsanların motosiklet sürücülerine karşı kin beslemeye başladığını
Ana avrat epey bi küfür ettiğini unutmayınız.
Yazdıklarımı yanlıs anlamayın.
Arabadada aynı duygu var ..
Bu tür olaylar performans arttırmak amacıyla insanları tatmin etmek amacıyla yapılıyor.
Ne kadar salakca bir olay sikayet etmek bazı aracların sesi o kadar iyiki,Dinlemeye doymuyor insan,Gazı cektimi icini titretiyor,Su ana kadar sövdügüm oldu ama arayıp sikayet etmedim kimseyi,Sikayet edenleride anlamıs degilim sen sevmeyebilirsin ama,ona karısamassın,Madem devlet kızıyor kaldırsın ekzoz satıslarını.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
01 Haziran 2013, 11:49
-
01 Haziran 2013, 12:05
-
01 Haziran 2013, 12:17
bende emniyet şeridine girmedim diye uyaran polis memuru ile diyalogum şu konudaydı http://www.motosiklet.net/forum/moto...-saskinim.html
-
01 Haziran 2013, 12:31
Ceza yazmamış işte daha ne istiyorsun. Egzosdan motoru bağlarlar. bence sana insancıl rast gelmiş.
-
01 Haziran 2013, 14:22
önüne geleni polis yaparlarsa biber gazı bile yersiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)