Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

650 Enduro hangisini tercih etmeliyim yardımlarınızı bekliyorum.

REKLAM ALANI
    ayvaz55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar son motosikletim kawasaki klr 650 idi.Şimdi 2000 ve üzeri bir 650 enduro satın alacağım.Fakat cok kararsız kaldım.Şu seçenekler arasında bilgisi olan arkadaşlardan ricam bana yardım etmeleri.
    -YAMAHA XTZ 660 TENERE
    -HONDA XL 650 TRANSALP
    -SUZUKİ DL 650 V-STROM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    e tabiki v-storm tip olarak önde takip ettiğim kadarıyla sorunsuz.. şahsen düşünmezdim bile bide bmw f650 cs leri var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-yuksek-cc-ye-gecis-icin-ideal-masrafsiz-bmw-f650-cs-123241363/detay
    ama şansım ve durumum varsa stormdan şaşmazdim.. :D

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    V strom ve transalp yol makineleri tenere ise gerçek bir enduro. Her arazi koşulunda gidecek bir makine ancak ağırlıklı asfalt kullanacaksanız tenere tek silindir olduğundan titreşim ve ince sele nedeni ile yorucu olacaktır. Transalp ise anlamsız çok yakıyor. Tavsiyem v-strom almanızdır.

Neden bilmiyorum f650 görünümü beni cezbetmiyor

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    dl650 sahibi biri olarak,bu üç motorda en çok nasıl yolculuk yapacağına karar vermeniz lazım..
    eğer uzun soluklu yolculuklar yaparım diyorsanız konfor sıralaması: dl650-xl650-xt660 olacaktır.
    araziye girerim derseniz arazide performans sıralaması: xt660-xl650-dl650 olacaktır.
    artçılı çıkarım artçımda rahat etsin derseniz sıralama: dl650-xl650-xt660 olacaktır.
    yakıt tüketimi ekonomik olsun derseniz sıralama: xt660-dl650-xl650 olacaktır.

e tabi bir de bütçeniz önemli,kaç tl ye kadar araç bakıyorsunuz?maksimum bütçeniz ne kadar?
    fz6_fazer, Brakers, otopsici ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

O kadar zorlu arazi şartlarında kullanacağımı düşünmüyorum.kısmen stabilize yolllar oda yaylalara çıkmak için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

maximum 15.000 bu fiyattan yukarı çıkamam.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    o zaman yakıta çok takmazsan xl650 biçilmez kaftan..takarsan xt660..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Hocam yakıt önemli.Fakat xt nin tek silindirli olması beni korkutuyor.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    f650gs kullanan bir arkadaş yeni xt660 tenerelerin daha az titreşim yaydığını söylemişti..balansör tarzı bişiler yampışlar herhalde öyle bişi dedi.tek silindir olması hem ekonomik olur hem de arazide daha çok tork verir kanımca.dolayısıyla bu hususlar altında yakınlarında bu motorlardan varsa binip denemek kalıyor.bayilere gidip de görebilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-boyasiz-ve-kazasiz-full-aksesuar-31000-km-de-126250731/detay Bu motosiklet hakkında düşünceleri alabilirmiyim fiyatı modeli aksesuarları kısacası alınır mı?

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Araziye girmeyecekseniz ve birazda yakıt düşük olacaksa Dl 650, size en yakın seçenek

Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araziye girmeyecekseniz ve birazda yakıt düşük olacaksa Dl 650, size en yakın seçenek
    Hocam araziye girmeyeceksiniz derken böyle hafif bozuk stabilize yollarda dahi rahatsız eder mi?

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    v-strom a bindim . Yok böyle birşey v-strom rüyalarıma giriyor resmen

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Yakıt bu kadar önemli ise f650gs de seçenekler arasına koyulabilir. En azından asfaltta daha rahat bir yolculuk sunar tenereye göre.

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    aprilia pegaso traile bakmanı tavsiye ederim süper makinedir XT 66o motorludur tam bie endurodur

[QUOTE=TOP SPEED;3050055]aprilia pegaso traile bakmanı tavsiye ederim süper makinedir XT 66o motorludur tam bie endurodur [/QUOT

secenek için teşekkür ederim.fakat muhteşem üçlüden şaşmak istemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakıt bu kadar önemli ise f650gs de seçenekler arasına koyulabilir. En azından asfaltta daha rahat bir yolculuk sunar tenereye göre.
    peki f650 ile v-strom desem f650 nin sadece yakıt mı artısı olur sizce.

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    paran çoksa vstrom. yok dersen tenere.

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Umarın gönlünüze göre motor bulursunuz ama unutmayın motosiklet İTALYAN işidir anlaşılan siz hiç İtalyan kullanmamışsınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Bir model daha önerebilirim size Aprilia Capanord muhteşem ötesi bi makinedir.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Alıntı ayvaz55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam araziye girmeyeceksiniz derken böyle hafif bozuk stabilize yollarda dahi rahatsız eder mi?
    Bende daha önce sizin gibi bir arayış içine düşmüştüm.
    Transalp 650 - dl 650 arası gelip gidiyordum, ben enduroda çelık jant sevmıyorudum, Transalpın tarihini arastırmaya basladım, gözüme hoş geldi, bir kaç ustaya danıştım.
    Transalp 650 aldım, fazerden sonra yavaş geldi, kullanımı keyifli, suspansiyonları beğendim, frenleri daha başarılı geldi, Bakımları yaptık, sehir içinde 7 lt sehir dışı 5.5 lt 191 kılo
    transalpla arazide fazla atlayıp zıplamaya gelmez.
    Dl 650 sitede üye olan arkadaşım biri her zaman dl 650 tavsiye etti ama ben ille transalp alacam dedim
    Dl 650 arazide sert kullanmazsa ufak tefek patiklarda ve köy yollarında kullanırım ve uzun yola giderim dersen en idali
    660 tek silindir olması biraz titretecektir okadarda olsun, arazide tozu dumana kadar uzun yolda azda olsa yorar
    Benim sahsi fikrim dl 650
    YAMAHA

fazer cok tşk ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarın gönlünüze göre motor bulursunuz ama unutmayın motosiklet İTALYAN işidir anlaşılan siz hiç İtalyan kullanmamışsınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Bir model daha önerebilirim size Aprilia Capanord muhteşem ötesi bi makinedir.
    hocam pegassonun iyi bir motor olduğunu biliyorum benimkisi zevk renk biraz capoya gelince bir gün mutlak bir capom olucak aslında ilk tercıhımdı capo fakat agırlıgı yakıtı endurodan baya uzak bır makıne arkadaslarım uzaklastırdılar benı capodan anlıcagınız

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)