KAWASAKİ KLR 650 YA DA BMW F 650 GS başka bişe demiyorum
KAWASAKİ KLR 650 YA DA BMW F 650 GS başka bişe demiyorum
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
Arkadaslar dl 650 bu geceyi galip kapaticak sanirim sanirim dl 650 ailesine girmek uzereyim gibi hissediyorum
Gir gir pişman olmazsın
o zaman ben de birkaç ekleme yapayım.arazi olayını eleyip toprak köy yollarından daha sert yollara girmem dersen dl650.
bu arada f650gs i de ihtiyaçlar doğrultusunda göz ardı etmemeli.ben çok araştırmıştım.ve konforu seçtim.motoru izmirden satın alıp iskenderuna binerek getirdim ve hiç mola vermeden bir depo bitene kadar kullandım.hiç de yormadı.ve yolda bağıra bağıra kaç tane şarkı söylediğimi hatırlamıyorum bile
neyse olayın özü nasıl kullanırım ne şartlarda kullanırım ve elbetteki yakıt tüketimi.
2007 ve sonrası dl650 lerde abs mevcut.absli bulabilirsin..ayrıca yine 2007 ve sonrasında silindir başına çift buji konumlandırılmış.bu da ortalama 0.5 lt ekstra avantaj denebilir tüketimde..
hayırlısı olsun ne diyelim.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
dl 650 ıyı tercıh bence bınıpte ınmek ıstemeyecegın bı makına sımdıden tercıhınde hayırlı olsun
klr 650 den inmişin tenereye binme bence v-storm diyorum kardeşim
Evet arkadaşlar yardımlarınız için tşk ederim. dl 650 son kararımdır.Temiz bakımlı bir dl650 gözüne ilişenlerin haber vermelerini rica ediyorum üst limit 15,000 tl dir
Ktm 640 Adventure al kafan rahat etsin.d
640 adenture bunları havada karada yer :D leblebi gibi yer
haşat eder :D
xtz660 tenere- güçlü ve öfkeli
vstrom- yakışıklı ve cool
transalp- dayanıklı ve sabırlı.
bende karasızdım ama sonunda tenerede takılıp kaldım.
bmw f650gs az yakıyor. 180 bastım 150 km'den sonra titreşim var. Tork deli ama Yakıtıda en ideali
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)