Geçen hafta Konya'dan Antalya'ya gitmiştim ve Antalya'da yol üzeri gece saat 12:00 da bi opet istasyonunda durmuştum benzin almak için. 62.05 TL Lik benzin aldım üzerimde nakit yoktu ve parayı bankamatik kartı ile ödeyecektim. İstasyondaki görevli pos makinesinden kartı çekti RED cevabı geldi. 3 4 Kere denedi her seferinde RED cevabı geldi. Görevli birisi saat 12:00 İle 12:30 Arasında bankaların pos makineleri çalışmıyor bakım gibi birşey oluyor dedi. Bi 10 15 dk bekledik saat 12:36 oldu ve görevli tekrar denedi ilk seferde tekrar RED cevabı verdi hemen ardından birdaha denedi ve 62.05 TL ' yi çekti. Sabah tekrar eve Konya'ya döndüm ve kartta para eksik oldugunu farkettim. Online işleme girip baktıgımda 62.05 TL ' yi çektikten 30 saniye sonra tekrar 62.05 TL çekildigini gördüm yani 2 kere 62.05 TL çekilmiş. Opet müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım incelenecek filan dediler ve bugün aradılar. Müşteri hizmetleri incelendi ve bir hata olup 2 kere 62.05 TL çekildigini söyledi. Bana dilerseniz gidip 62.05 TL ' lik akaryatık alabilir isterseniz Opet kartınıza 62.05 TL yüklenebilir dedi. Ben Antalya'da oturmuyorum yol üzeri durdum benzin aldım gidipte ordan o parayı alamam dedim benim bankamatik kartıma veya size başka hesap no vereyim ona 62.05 TL mi yatırın dedigimde müşteri hizmetleri bu mümkün degil sadece OPET kartınıza 62.05 TL yi yükleyebiliriz dedi. Peki o opet karttaki 62.05 TL yi ben başka bir yerde markette filan kullanabilirmiyim dedim Hayır sadece opet istasyonlarında yakıt alımında kullanabilirsiniz dedi. Yani opet 62.05 TL yi vermiyor sadece akaryakıt için veriyor. Ama ben opetten akaryakıt istemiyorum paramı geri istiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ne yapmalıyım ?