Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arkadaşlar Motor Alıcam da 2 Şık Arasında Kaldım.Yardım Edin :)

REKLAM ALANI

Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26174755/detay

Bak bu lınkde birtane var örnek olsun dıye koydum.

sen o motoru 3 bin tl ye alıp taksiti bittiğinde bu fiyata satabılecekmisin? bunu hesapla !
    haklısın kardeşim de bana ilk peşin ile sonra senet veya vadeli taksik ile motor almak.bildiğin bayi varmı böyle senetle veren. ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı rangers07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın kardeşim de bana ilk peşin ile sonra senet veya vadeli taksik ile motor almak.bildiğin bayi varmı böyle senetle veren. ?
    Nekadar paran var.?
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nekadar paran var.?
    ya 900 tl param var malesef.daha fazlada biriktirme durumum yok.ilk peşin sonrası vadeli biryer arıyorum..mondial 125 agk olur.onlarda iyi motor .

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07957697/detay

pazarlıkla bu motoru 800 tl ye alırsın . daha ne istiyorsun işde 900 sana fazlasıyla yeter. 2 ay sonra satar 1500-200 tl toparlar sıfırını alırsın.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    bizim arkadaş mondial drift aldı senetle kefilde buldu sanırım 2820 tl nakit fiyatıydı senelte 3100 gibi bir rakama aldı motoru yanlış hatırlamıyorsam

---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Alıntı rangers07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya 900 tl param var malesef.daha fazlada biriktirme durumum yok.ilk peşin sonrası vadeli biryer arıyorum..mondial 125 agk olur.onlarda iyi motor .
    900 tl paran warsa bence 2.el al arkadaşın attığı gibi bu arada bende antalyalıyım yardımcı olmak isterim 0 almana gerek yok bu motorların yedek parçası zaten ucuz gücü seni tatmin etmesse 200cclik veya 150 cc lik yaptırırsın o kadarda kötü motorlar değil
    rangers07 bunu beğendi.

Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim arkadaş mondial drift aldı senetle kefilde buldu sanırım 2820 tl nakit fiyatıydı senelte 3100 gibi bir rakama aldı motoru yanlış hatırlamıyorsam

---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

900 tl paran warsa bence 2.el al arkadaşın attığı gibi bu arada bende antalyalıyım yardımcı olmak isterim 0 almana gerek yok bu motorların yedek parçası zaten ucuz gücü seni tatmin etmesse 200cclik veya 150 cc lik yaptırırsın o kadarda kötü motorlar değil

işte antalyada böyle senetle yer varmı ki varsa bilgilendirirmisin

Motosikleti
    Kuba Xcg 150 2013
    hocam benden sana kasinlikle tavsiye edeyim vadeli alıyorsan kesinlikle bayiden almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bayiye gittiğinde vadeli aldığın için pazarlık şansiz yok . direk satış fiyatı + faizinmi hesaplayıveriyolar bilek gibi geçiriyolar bana geçirdiler geçen ay nakit param olsa 2 bin liraya plakasını fln halledebileceğim motor bana motor plaka ve faiziyle 2.650 ye geldi eğer vadeli alıcaksan kardeşim zaten vadeli alabilmen için kredi çekebilmen gerekiyor yanı adamlar elini taşın altına koymuyolar basvuruyolar senin adına krediye çıkarsa veriyolar çekle senetle artık kımse ugrasmıyor. eğer almayı düşünüyorsan git bankaya ihtiyaç kredisi çek nakit para ile git bayiye veya tanıdıklarınla al ben mondial cup 100 aldım 2650 tlye geldi yan komsum var tanıdıktan aldı nakıt para 2800 tl lik mondial 125 mh drift motoru 2000 tl ye aldı 300 de plakaya gittti 2300 e 125lik benimki 100 lük 2650 düşün artık aradaki farkı :( tanıdık ve nakit indirimi 800 tl yaptılar ama biz vadeli alıyoruz diye geçirdiler karar senin ...

Alıntı fare662 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam benden sana kasinlikle tavsiye edeyim vadeli alıyorsan kesinlikle bayiden almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bayiye gittiğinde vadeli aldığın için pazarlık şansiz yok . direk satış fiyatı + faizinmi hesaplayıveriyolar bilek gibi geçiriyolar bana geçirdiler geçen ay nakit param olsa 2 bin liraya plakasını fln halledebileceğim motor bana motor plaka ve faiziyle 2.650 ye geldi eğer vadeli alıcaksan kardeşim zaten vadeli alabilmen için kredi çekebilmen gerekiyor yanı adamlar elini taşın altına koymuyolar basvuruyolar senin adına krediye çıkarsa veriyolar çekle senetle artık kımse ugrasmıyor. eğer almayı düşünüyorsan git bankaya ihtiyaç kredisi çek nakit para ile git bayiye veya tanıdıklarınla al ben mondial cup 100 aldım 2650 tlye geldi yan komsum var tanıdıktan aldı nakıt para 2800 tl lik mondial 125 mh drift motoru 2000 tl ye aldı 300 de plakaya gittti 2300 e 125lik benimki 100 lük 2650 düşün artık aradaki farkı :( tanıdık ve nakit indirimi 800 tl yaptılar ama biz vadeli alıyoruz diye geçirdiler karar senin ...

haklısın evkurdan almayı planlıyorum şimdi sipariş ettim onaylanmasını bekliyorum.peşinatsız kefilsiz senetsiz evkur.faiz falan geçiriyorlar ama motor çok lazım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)