Araba kapıyı açtı kaçınılmaz kaza ve sonrası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun arkadaşım, son kazan olsun.. Bu arada bu kontrolsüz kapı açanlar, sadece motosikletliler için değil, arabalar için de tehlike, yolun sağına yanaşıp solundan yolcu indirenler bile var!!
-
Geçmiş olsun. Eğitim olmadığı sürece bu kapı açma işinin sonu olmaz diye düşünüyorum.
-
geçmiş olsun.. allah beteriden korusun...
-
Geçmiş olsun, benzer bir olay 2 yıl önce E5'te başıma gelmişti evet adam E5'te yolcu indirmek için kapıyı açtı hızım 50-60 km falan ben refleks olarak çarpma anında iki elimide gidon kaldırmışım motordan düşüp biraz sürüklendim Allaha şükür büyük bir yara almadım.
-
-
Çok geçmiş olsun inş. son olur .
-
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun arkadaşım, son kazan olsun.. Bu arada bu kontrolsüz kapı açanlar, sadece motosikletliler için değil, arabalar için de tehlike, yolun sağına yanaşıp solundan yolcu indirenler bile var!!
yapacak bişeyyok bu nesil göremiyecek biliçli sürücüleri
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Eğitim olmadığı sürece bu kapı açma işinin sonu olmaz diye düşünüyorum.
eğitim değilde bu geri kafalıları men etmeleri lazım trafikten.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.. allah beteriden korusun...
sağol dostum cümlemizi inş
Ercument adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, benzer bir olay 2 yıl önce E5'te başıma gelmişti evet adam E5'te yolcu indirmek için kapıyı açtı hızım 50-60 km falan ben refleks olarak çarpma anında iki elimide gidon kaldırmışım motordan düşüp biraz sürüklendim Allaha şükür büyük bir yara almadım.
benden daha şanslıymışsın sanada geçmiş olsun.
Yolver gitsin .
-
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
-
-
çok geçmiş olsun. bu kapı açma işinden bende çok tırsıyorum.
-
geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsınız böyle durumları, en kötüsü hastanelerde sürünmek zaten...
-
-
oncelikle gecmis olsun.. aman dikkat edelim yav ne olursa olsun onlarin kapisi bizim canimiz gidiyor o yuzden yavas gecin malum memlekette oküz oglu okuz cok :'/
-
Cok gecmıs olsun .
Sunu hıc anlatamadım , kaza ıle dusme ayrı seylerdır . 100 km hızla dusersın bırsey olmaz ama 10 km hızla kaza yaparsın sakat kalırsın . Okuyanlarada ders olur umarım .
-
Geçmiş olsun...
Benimde ayak parmağım kırılmıştı. Acile (vurgulandığı gibi adı acil) gitmiştim röntgen çekildi; kırılmış falan dedi, atel yapıldı dandirikten. 1-2 kere daha gittim, bir doktorun kırılmış dediğini diğeri kırılmamış diyor tam bir komedi.
Türkiye'de insana değer yok. saygı hiç yok belki 150 yıl sonra düzelir...
Tekrar geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...
-
Geçmiş olsun,kazadan sonra prosüdürler çok daha zor.Allah beterinden korusun.
-
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Ben de yıllar önce komutanına kapıyı açmak için aceleyle araçtan inen asker yüzünden aracın sol kapısına çarpmış ama çok daha ucuz atlatmıştım.
-
geçmiş olsun...umarım bir daha yaşamazsınız böyle şeyleri.
-
Çok geçmiş olsun abi. Allah beterinden saklasın .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)