Merhaba arkadaşlar geçen hafta başıma gelmeyene kadar ciddiyetinin farkına varamadığım bir hadiseyi paylaşmak istiyorum rutin olarak evrak dağıtımı yaptığım hemen hemen hergün kullandığım güzergah ist / sanayii mah sultan selim cad üzeri yol gidiş geliş yönlü saat 13:00 sıraları sağ ve sol tarafa ispark el koymuş günün her saati felç bir yol bizim gibi dakikalarla yarışan motosiklet kullanıcıları mecburen araçların arasından geçmek
durumunda zaten istanbulun herzamanki hali her tarafta durum aynı. bende aralardan temkinli ilerliyordum taki önümde duran milattan kalma haşat tofaş kartal tam durdu yolu ortaladı soldan geçe bilirmiyim baktım alan
dar neyse sağından geçeyim deyip kalkış için harekete geçtim hızım 15 -20 civarı kalkış hızı gaza dokunmamla sağ kapı açılıverdi kapının ilk aralanmasını gördüm saniye refleksi gidonu tam sağ yaptım kapıya girmiyim
diye sol elim parmaklarım debriyaj kolu ve kapının baskısı arasında sıkışarak savurdu koruma demirinin sol tarafı kapıya girdi motorun üstünden takla atarak sırt üstü yere uçtum. her yerim ağrı içinde yerde hareketsiz
kaldım şoktaydım kalkmaya çalıştım başım dönüyordu. ee Meraklı halkın etrafımda oluşturdukları çemberi görseydiniz Film setindeyiz kafayı yukarı doğru çevirdim pencerelerden aşşağı naklen izliyorlar hazırlıksızdılar
sanırım çekirdek eksik çıtlamaya.
gelelim bana 3 parmağım yaralandı derin kesildi kan durmuyor yoldan geçen bilinçli genç bir bayan kaskımı kafamdan çıkartmaya çalışan başı örtülü ablamıza çıkarmaması için azarladı
sonra parmaklarımı bağladı tampon yaptı bilincimi yokluyor uyanık kalmama çalışıyor. gögüsümün sol tarafı kapıya çarptığından şiddetli ağrıyordu. sol ayağım kaval kemiği koruma demirine geldi kırılmadı ama balon
şişmesi gibi kan toplandı. polis olaydan 30 dakka sonra olay mahaline geldi ambulans 40 dakka sonra nihayet geldi sedye serüm kan yolu açma kılı tüyü 1 saatte ambulansa taşınabildim ambulanstaki mudahale ekibinden
öğrendim bana ilk mudahale eden bayanın stajyer olduğunu. neyse hastane şişli etfal gittik aman allahım boş yer yok heryer balık istifi hastalarla dolu. neyse bir doktormu stajermi bayan geldi elinde diyet bisküvüsü ile
ağzı oynuyor şekilde
-Ne oldu sana düştünmüü?
-Ben trafik kazası motosikletle.
-Doktor ya motor çok tehlikeli.
neyse ona içimden biraz mırıldandım o sıra.
parmaklarım peçete ile hala tamponlu mudahale ekibini bekliyoruz az sonra geldi bir doktor hemen şunu şunu bunu bunu çekip gelin,
emar ultrason röntgen çektik 1 saat 45 dakkacıkta neyseki çok hızlı çektiler aciliz ya
allahtan aciliz bide olmassaydık!
kan tahlili aldılar bide oooo baktık trafik ekibi gelmiş ellerinde alkol metre ile neyse üfledik ( 0 pro. ) gittiler. Saat oldu 17:00 hala parmaklarıma pansuman yapılmadı kan kendi kendine durmuş olması benim için mucizeydi
neyse yanıma refakatçı arkadaşa dedim şurda elimi pansuman edelim oda aldı geldi bant gazlıbez parmakları sardık doktor bey geldi siz napıyorsunuz YANIMDAKİ arkadaş 4 saattir parmaklarımı pansuman etmediniz size yardımcı olduk kötümü. sonra nasıl oldun dedi süper oldum dedim. gitmek istiyorum neyse ufak ufak yürümeye başladım kendime geldim. Polis Kara'koluna gittim ifade vermeye adamı salmışlar 300 lira kara yolları kuralları geregi kontrolsuz yolcu indirme veya bindirmeden ceza yazmışlar. Banada 74 tl ceza aracı sağından solladığım için. Eve geldim parmaklarım agrıyor bazen şiddetli agrıyor kesiklerden sanıyorum neyse öyle aradan 4 gün geçti elimde şişme başladı agrılar geçmiyor en sonunda başka hastaneye gittim film çektiler avuç içi kemiğim bir birinden ayrılmış kırıgı kendim gördüm şok geçirdim, elimi dirseğime kadar alçıya aldılar 10 gün rapor. allaha emanet olun.