Çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bir daha sağdan sollama yapmazsın artık.
Cok gecmis olsun kardesim.
Motosiklet ile guvenli surusun kutsal kitabi "motosiklet yol sanati" derki. " asil bir sebebiniz bile olsa risk almamalisiniz" . Zamanla yarismaya calismak , kazanamayacaginiz bir iddiadir. Herhangi bir araci sagindan gecmek vok buyuk risktir. Diyebilirsinizki "ayni arac soldan da yolcu indirebilirdi" dogrudur .
Ancak,
Yine kitap derki sollamaya calistiginiz arac ile aranizda en az kapi mesafesi kadar guvenli alan olmalidir. O kosullarda aracin arkasinda beklemek en guvenli davranistir.
Tekrar tekrar gecmis olsun.
.
Çok geçmiş olsun. İnşallah başka kaza bela gelmez başına abi. Ben mümkün olduğunca park halindeki araçlardan uzak geçiyorum çok riskli.
Geçmiş olsun ALLAh acil şifa versin.
cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda iyilesirsin. bende bu kapi acanlara cok uyuz oluyorum. araba ile giderken sagda durmus ama soldan yolcu indirenlere vurmamak icin sayisiz defa kendimi sola atmisligim var. artik bir karar aldim, eger o an arabayi ben kullaniyorsam acik kapi gordugumde onu koparmak icin dahada cok gaza basacagim hicte pismanlik duymam. kasko var odesin bana ne ama onlara gecirtecegim sokun degeri paha bicilemez.
çok geçmiş olsun dostum Allah beterinden korusun....
Geçmiş olsun son kazan olsun kardeş. Allah daha beterinden korusun herkesi
Büyük geçmiş olsun bu kadar az hızda bile olanlar düşündürücü
Allah beterinden saklasın acil şifalar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
çok geçmiş olsun sadece ceza ile kurtulmamaları lazım bence
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Saygılar.
Geçmiş olsun.
Allah korumuş. İnşallah bir daha olmaz.
sağol dostum
amin cümlemizi
aralardan geçmeden önce iyi hesap yapmak lazım
hele hastane kötü deneyim oldu aynen öyle dost
sağol tavares
neyse dostum rütük bize salmasın içinden et edebildigin kadar tşkler
kesinlikle katılıyorum düşük hızlarda kaza daha tahribat veriyor tecrübemle sabit
biz göremessekte çocuklarımız rahat eder belki inş.
türkiyede yaşamak kolay değil
insan başına gelene kadar daha net anlayamıyoruz. tşkler
sağol dostum
allah razı olsun.
sağol dostum
bir nüsibet bin nasihata bedel artık daha çok dikkat eederim.
kulağımızın bir köşesine küpe takarız tşkler.
allah razı olsun
valla ihtiyarı görsen kendisine vursan yarısı boşa gider
amin cümlemizi.
başkan düşük hızda yaptıgım ilk kaza. daha önce 100 ile virajda düştüm sıyrıklarla atlatmıştım. bu hepsinden daha fena. tşkler
yasa yok yasa bunlara para cezasıyla caydırmaya çalışmaları yanlış.
sağol dostum
sağol dostum
Allah hiç birimizi bu tür şeylerle sınamasın son olur inş.
Yolver gitsin .
Allah şifalar versin, tekerin daima düz bassın
soldan geçerken olsa haklısınız derdim. sağdan geçerken olduğu için ikiniz de haksızsınız.
sağdan geçmeyin hiç bir zaman.
geçmiş olsun, tekrarlanmaması dileğiyle...
burda otobusleırn kapısı sagda allahtan.
Cok gecmıs olsun
Allah şifa versin..takrarını yaşatmasın inşallah...
yaklaşık 2 ay önce geçirdiğimiş kazası sebebiyle kopan parmağımı yerine dikemeyen (hadi berbat ezilmişti onu anlıyorum), ve parmağımı büzdürüp paçavra gibi diken ve beni olaydan 2 ay sonra parmağın şeklini düzeltmek için hâlâ adam gibi plastik cerrah aratan (dilim varmıyor ama) doktorlara hörmetlerimi sunarım..devlette acile düştüğünde neler olduğunu bilirim...
büyük geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsınız, Türkiye şartlarında allah hastanelere acillere düşürmesin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)