kurslar konuştum 600 tl ehliyet için 50 tl sınav parası dediler 50 bankaya 50 bize 50 tlde direksiyon için istiyolar fiyat biraz pahalı geldi bana sizce pahalı mı
kurslar konuştum 600 tl ehliyet için 50 tl sınav parası dediler 50 bankaya 50 bize 50 tlde direksiyon için istiyolar fiyat biraz pahalı geldi bana sizce pahalı mı
hangi şehirdesin bilmiyorum ama genede daha ucuzları var
ben 250 lira kursa verdim pahalı diyordum
beterin beteri varmış..
+50 yazılı
+60 direksiyon sınavı için verdim.
600 tl kurs 50 tl bankaya muayne ücreti almadilar 50 tl normalde 650 10 tl kan alma ucreti kan grubumu bilmiyorum daha neler cikicak bakalim
Kardeşim 600 liraya kurs mu olur derhal bırak orayı max 300 liraya bulursun kazıklanma sakın.
250 lira bile fazla kurs için...
B olup olmamasıyla alakası yok benımde b yok 200 e kaydoldum.
istanbulda nerde o kurslar 300 lira hemen kayıt yaptırırım
Şehirden şehre ve semtten semte fark ediyor.Ben kardeşimi Ankara-küçükesat'ta nisan ayında yazdırdım 250 peşin sadece kayıt verdim..Bir arkadaşımında ayrancıda 400-500 arası birşeye kayıt oldu misal..
Ben kursa 500 verdim. sabıka kaydı sınav ücretleri dosya vs her şey dahil. Yani kurstan mezun olmak 500 tl. Bi de buna ek kart çıkarma ücretiyle ehliyet harcı var emniyete yatacak. Toplam 700 civarı bir paraya ehliyetim cüzdanımda olacak. İstanbulda yaşıyorum
agustosta b sınıfını alıcam hemen ardındanda a2 alıcam ama b sınıfına 700 istiyolar a2 ye 600 diyorlar adamı motordan sogutuyolar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
güngörende 600 tl kurs mecidiyeköyde bir kursu aradım taksıtlı 400 taksitsiz 350 dedi b sınıfıda 450 tl ikisini birden alıcam inş
bak ben
250 lira kurs parası
50 lira yazılı sınav
50 lira direksiyon sınavı
40 lira sağlik raporu
110,80 lira a2 ehliyet harcı
101 lira kart parası bundan fazla 1 kuruş dahi vermedim bak yazılı sınav,direksiyon sınavı,ehliyet harcı,kart parası devlete gidiyor bunlarda pazarlık yapamassın ama kurs parasında pazarlık şansın var yani kurs parasını düşük tutmaya çalış sağlik raporunuda uğraşamadım sürücü kursu ayarladı... şehir olarak izmirdeyim 1 ay önce aldım ehliyeti
Beyler artık 250-300 liraya kurs yok malesef her yerde 400 ve üzeri.
b yide alıcağını bilmiyordum b yi alırsan sağlik raporunu parayla alırsan 1 kere ödersin parasız alırsan saymıyorum zaten kart parasınıda 1 kere ödersin yani 101 lira ucuz alırsın ehliyeti onun dışında aynı şekilde b nin de kurs parasını yazılı sınavını direksiyon sınavını ehliyet harcını ödersin ama kurs parası a2 yle alıcağın için biraz daha ucuz olur atıyorum sadece b 500 tl ise a2 de sadece 300 lira ise 800 lira ya 600 lira yada 700 liraya olur toplamda
tek sorun güngörende oturuyorum kurs mecidiyeköyde sadece sınavlara girsem yeter otomobilde motorda sürmeyi biliyorum onun için pek sorun olcağini sanmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)