Vahşi Konsolos eşine yurt dışı artık serbest.
Reklamlar
-
DarkRaider adlı üyeden alıntı
Boşbakanımız sağ olsun ülkede adeletsizlik aldı başını gidiyor.
Lütfen böyle sözler yazma!!! başbakanımıza bir şey olursa,benzine kim zam yapacak
Böyle adalet mi? olur lanet olsun
Reklamlar
-
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Beyler Change.org'da bu konuyla ilgili imza kampanyası başlatalım.
Benim her zaman söylediğim bir söz var:
Türkleri Anadolu'dan savaşla, yalanla, dolanla çıkaramadılar. Şimdi vergiyle, adaletsizliklerle kaçmamızı sağlıyorlar. Hangi birimiz "Anasını satayım bu memleketin, keşke şurada yaşayaydım" demedi?
Change.org için kampanyayı başlatıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
Arkadaşlar Change.org'da kampanya oluşturdum. Siz de imzalayıp paylaşırsanız sevinirim:
Change.org | Vahşi Konsolos eşi Andrea Köppel’in hak ettiği şekilde cezalandırılmasını istiyoruz!
Yönlendirmiş olduğunuz siteden kampanyaya imza attığımdan bu yana casus mailler geliyor! Hiçbirisini açmadım tabi, ama diğer arkadaşların da dikkatli olmalarında fayda var,
Zira bilgisayarlara bu tür mailler vasıtasıyla ulaşma imkanı buluyorlar, hatta kameralı bilgisayarlardan görüntünüze bile ulaşıyorlar,
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
Bu olay beni suça teşvik ediyor. Vergi kaçırmaya, yalan beyanda bulunmaya, yolsuzluk ve evrakta sahteciliğe de ediyor. Suç işlersem teslim olmak, ifade vermek yada itiraf etmek yerine ört bas etmeye ve itiraz etmeye yönlendiriyor.
İnsanlara olan saygımın ve karşılıklı hoşgörümün azalmasına sebep oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)