Deneyimsiz gencin dramı
Deneyimsiz gencin dramı
Eleman motordan bihaber. o kadar gitmesi bile mucize.
Bi an hiç gitmicek sandım o kadar stop ettirince
ufacık kazada ne hale geldi koskoca yamaha şaşırdım o kadar hasara
aynı videoyu kaç kere izledim bilmiyorum.
ama ee abi 1000 lik makina fazla olurda 600 lük motorla ağır ağır öğrenirim diyenlere gerçek kapak gibi bir video öğrenirsin sen ağır ağır öbür tarafta öğrenirsin artık ...
Hata bu adamda değil, buna motoru emanet eden ya da aldıran zihniyette..
Bu Konu düzenli olarak haftada bir mutlaka açılıyor
Yinede görmeyenler için yararlı bir topik
Bunu izlemiştim de bi kere izleyip sonra izini kaybettiğim bir video vardı ah onu bulsam, bi daha kimse 600'lük motorla başlamak istemeyecek Sürücü pek yaralanmadı ama motor adamın gazı vermesiyle 30-40 metre öteye fırladı taklalar atarak.
Çekim zoomlu olduğu için hızı çok belli olmuyor. Oldukça hızlı orada ufacık bir kaza değil yani. Hızı yavaş olsa o kadar uçmazdı zaten.
çokta hızlı olsa o adamın yerden kalkıcağını sanmıyorum.banada hasar biraz fazla gibi geldi acaba toprak zemnde kayaya yada taşamı çarptı motor..
Bu kazayı yapan honda, suzuki, kawasaki yada italyan, ingiliz ve alman makineleri olsaydı bu hasarı muhtemelen yine alacaklardı. Yamahanın sağlamlığından süphe etmeye gerek yok bence
Asfaltta olmadığına şükretsin hocam.. Tüm bunlara rağmen gidipte 600lük alan olursa umarım kazası toprak zeminde olur
işte bu yüzden emanet motor vermiyoruz, bir tur vermiyoruz, şuraya kadar gidip gelcem nolcak diyenlere anahtar teslim etmiyoruz!!!!!!
Örnek Olur Umarım 600 cc İle Başlamak İsteyenlere
Kaza yapmadan önce viraja en az 80 KM/H hızla giriyor eleman, tabi viraj nedir nasıl dönülür bihaber olduğu için de hız kesip yatmak aklına gelmiyor en mantıklı yol olan toprak alana bodoslama dalıyor.. bence az bile hasar var.
yazık olmuş motora, aptallara acımıyorum.
Elemanın hızı uygun sadece motoru yatırmaktan korkmuş mobilet bile kullanmamış hiçbir bilgisi yok. Motoru yerinden kaldıramayan adama 600cc vermek büyük cesaret. Bu işler aslında yetenek işi ilk vitesli motosiklete bindiğimde hiç acemilik çekmeden alıştım 1000cc gsxr da kullandım önemli olan altında ne olduğunu bilmek onun ne yapıp ne yapmayacagını öğrenebilmek.
Aynı benim uyuyup motordan düşmem gibi olmuş.
Fark yok ikisi de bilinçsizlik ve cahillik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)