Okula üzül"Hayatım bitti" diye.Nasıl yapsam düzeltsem başarılı olsam diye plan yap.Hedefin olsun.Motor bir mal sonuçta.Ona üzülme kendine üzül.
Okula üzül"Hayatım bitti" diye.Nasıl yapsam düzeltsem başarılı olsam diye plan yap.Hedefin olsun.Motor bir mal sonuçta.Ona üzülme kendine üzül.
Amaaaan. Rabbim uçak kazası vermesin. Geçersin bakalım.
Keşke bende sınıfta kalsam da motor almasalar
Ne yapar eder çalışır hak ederdim sadece motoru değil adam gibi hayat içinde çalış bence
Bu sistemde sınıfta kalmak biraz mesele...
Umarım eğitim hayatında dolayı elinden uçup giden tek hayalin motosiklet olur...
Son 10 yıldır sınıfta kalan birini hiç görmedim.
Sanırım bu konuda ciddi şekilde çaba harcamışsın.
Çocuğa destek olucağınıza demoralize ediyorsunuz aferim. Herkes hayalleri için birşeyler yapmıyor mu? Ortaokuldayken ne diyorduk, liseye geçelim daha özgür olucaz. Lisedeyken, lise bitsin seyahatlere çıkıcaz üniversite zaten özgürlük yeri. Üniversitedeyken üni bitsinde arabayı değiştiririm, sonra bir işe girerim vs. Tabi hiç biri olmaz o ayrı bi konu. Hep bir şeyler bir şeyleri tetikliyor. Çocukta motosikleti hedef olarak koymuş önüne ne var bunda. Aşması gereken engelleri arzuladığı şeylerle aşmaya çalışıyor. Lise öğrencisinden bekleyebilir misin ben en iyi üniversitelere girip en iyi yerlerde çalışıcam demesini. Akıl vermek kolay, acaba ben aynı şeyi düşündüm mü diye önce bir dönün kendinizi sorun, çocuğun da moralini bozmayın.
Sen de geçersin, yaparsın takma kafana bu kadar. Hayvan gibi çalışıp sınavları geçicem sonra motosikletime kavuşucam diye hırslandır kendini. İstersen oluyor, bizzat şahidim.
Bak ben 9 sınıfta kalmıştım şuan yaşım 18 ve 11 sınıfa gidiyorum ve sınıfı geçicem ama çok iyi notlarlar değil ve okullar kapanınca 3-4 güne bende motor alıcam allahın izniyle, kalsaydım alamazdım ,ama sen bişeyler istersen o şeyler olur zamanla.Hemen vazgeçme arkadaşlarımdan sorumluluklardan geçen çok kişi gördüm.
lise 1 de 8 tane zayıfım vardi 4 tane kurtalmıştım son andada 1 sınavı gelip geçmiştim şuan lise 3 ve 2 sınavım kaldı onlarıda lise 4 te hocalar geçiriyor zaten takma kafana çalış geçersin internetten çıkan sorulara fılan bak
Benim oğlum olsan herhalde elimde kalırdın Motorsuzlukla cezalandırıldıysan yine şanslısın.
Motor alamadım diye ilerde üzülmezsin çünkü maddi birşeydir para bulup alırsın fakaat okumadım keşke okusaydım diyerek kafanı taşlara vurursun,hayatının ozaman daha çok bitmiş olduğunu görürsün.2sene sonra motorunu al,ama 2senede okulunu geç.
Motor hayalleri yüzme bilir
hiç kafana takma sen
Kendi düşen ağlamaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)