Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

herkes düşman :(

Motovento
    REKLAM ALANI

2 motoru çok beğendim bi mondial vulture ve drift. 2.si cb125e .. neden herkes bunlara düşman cb için kadran görmek çok mu önemli .. (gerçekten merak ediyorum ne alcağıma karar vermedim) iki marka arasında düşününce mondial tam öğrenci işi ve ilk deneyim parçalasan bile ucuza yaptırırsın .. ama hondaya dönünce adı honda olması yeter gibi düşünüyorum . lütfen bilgi paylaşımı
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yeni Çelik Crown 150
    Öğrencisin öğrenci...
    Sizler bir yerlere gidebilmek için demir yığınlarınıza binersiniz, biz ise motosikletimize binebilmek için bir yerlere gideriz... Not : '' İmza Çalıntıdır...''

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı özgüryıldız adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 motoru çok beğendim bi mondial vulture ve drift. 2.si cb125e .. neden herkes bunlara düşman cb için kadran görmek çok mu önemli .. (gerçekten merak ediyorum ne alcağıma karar vermedim) iki marka arasında düşününce mondial tam öğrenci işi ve ilk deneyim parçalasan bile ucuza yaptırırsın .. ama hondaya dönünce adı honda olması yeter gibi düşünüyorum . lütfen bilgi paylaşımı
    Öyle Honda alacağına diğerlerini al kadran görmek yeri geldiğinde önemli ve o kadar para veriyorsun emsallerinde var Honda da yok ise müşteriyi keriz yerine koymaktır o başka birşey değil yapılması gerekende almamak.Filo kullanıcılarına ve kuryede çalışan insanlara lafım yok onların motorla ilgi anlamında uzaktan yakından alakası yok çünkü.

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Dostum cb hakkında sadece titriyor hakkında şikayet alırsın. Drift hakkında ise götü başı oynuyor vs vs saçma sapan arıza şikayetleri alırsın. Çok yakması da cabası. Aynı kmlerdeki cb125e ve driftlere git bir bak. Çocuk bile anlar aradaki farkı.

Cb125e kullanırken Drift almayı düşündüm bende. Gittim kullandım evet süper gidiyor alet dirft 4. viteste öper cb125e yi.
    İyi ki test sürüşü yapmışım. Cb125e motoru daha bir sevdim. Stabildi. Götü başı oynamıyordu. Saçma sapan arızalar vermiyordu.

Şunu da söylüyorum. 4 milyar parayla asla cb125e almam. Yanlış anlaşılmasın cb125e iyi bir motor demiyorum. Driftten kaliteli driftten iyi diyorum. Tabi bu benim görüşüm.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum cb hakkında sadece titriyor hakkında şikayet alırsın. Drift hakkında ise götü başı oynuyor vs vs saçma sapan arıza şikayetleri alırsın. Çok yakması da cabası. Aynı kmlerdeki cb125e ve driftlere git bir bak. Çocuk bile anlar aradaki farkı.

Cb125e kullanırken Drift almayı düşündüm bende. Gittim kullandım evet süper gidiyor alet dirft 4. viteste öper cb125e yi.
    İyi ki test sürüşü yapmışım. Cb125e motoru daha bir sevdim. Stabildi. Götü başı oynamıyordu. Saçma sapan arızalar vermiyordu.

Şunu da söylüyorum. 4 milyar parayla asla cb125e almam. Yanlış anlaşılmasın cb125e iyi bir motor demiyorum. Driftten kaliteli driftten iyi diyorum. Tabi bu benim görüşüm.
    Neymiş arızası öyle saçma sapan arızalar veriyo demekle olmuyo. Forumda mondial drift sayfası var 3 senedir açık, abuk sabuk bir arıza görmedim duymadım.
    cenkito bunu beğendi.

caner6776 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Cb deki devir göstergesine takılmak nedir ya

Ben hayatımda ilk defa dün vitesli motor kullandım. Motor vites attıracağı zaman söylüyor zaten kendisi

Motosikleti
    Alıntı caner6776 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cb deki devir göstergesine takılmak nedir ya

Ben hayatımda ilk defa dün vitesli motor kullandım. Motor vites attıracağı zaman söylüyor zaten kendisi
    Olsa iyi olmazmıydı neden yok devir göstergesi. Ayrıca sağ elcikte acil stop tuşu niye yok. Farları istediğim zaman neden kapayamıyorum, park lambası niye yok illa normal farlarla mı gezecez ?
    caner6776 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olsa iyi olmazmıydı neden yok devir göstergesi. Ayrıca sağ elcikte acil stop tuşu niye yok. Farları istediğim zaman neden kapayamıyorum, park lambası niye yok illa normal farlarla mı gezecez ?
    Tabiki olsa iyi olurdu abicim ama benim düşüncem şart olmadığı Ama diğer iki saydıklarınız gerçekten önemli eksikler. Bende farları kapayamamaktan şikayetçiyim :/
    Caner KIRMIZI
    [Zonguldak-MT]

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farlar otomatiikmii ??

Motosikleti
    Honda Cb125e '13
    farlar sürekli yanıyor kontak açık olduğu sürece

farlar güvenlik açısından gündüz de çalışıyor.tüm dünya artık bu standarta gecıyor yavaş yavaş

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farlar güvenlik açısından gündüz de çalışıyor.tüm dünya artık bu standarta gecıyor yavaş yavaş
    bizimkilerde topiclerde cok büyük eksik diyor

benm o olay hoşuma gitti bizde kia ceed 2013 var onunda sürekli farları yanıo iç uraşmıom aç kapa

Motosikleti
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok öyle bişey maliyetten kısma amaçlı. Öyle olsaydı marşa basınca farları kapayan sistem koyarlardı 7 amper aküye farla marş bastırıyolar boşuna zorlanıyo akü, zayıflayınca da marş basmaz olacak.

ya mesela yeni arabalarda şarj dinamosu esilere göre sağlamdır gece açık bıraksan sabaha kadar yanar motorlarda o cins bişey yokmu ?

Motosikleti
    benm o olay hoşuma gitti bizde kia ceed 2013 var onunda sürekli farları yanıo iç uraşmıom aç kapa
    Son 10 yılda çıkmış arabaların neredeyse hepsinde marş basarken bütün farları ve teybi kapayan sistem var. 80 amper akü olmasına rağmen bunu koymuşlar, motosiklette 7 amper akü var ve farlar açık marş basıyosun sence nasıl olur ?

belki dengeleyici bir sistem vardır öle saçma şeymi olurmuş ya şaşırdım çok

Motosikleti
    belki dengeleyici bir sistem vardır öle saçma şeymi olurmuş ya şaşırdım çok
    Öyle bişey koysa maliyeti far anahtarından pahalıya gelecek, amaç maliyet kısmak olduğu için akünün ömrünü düşünmeye gerek yok. Bu araçlar nasıl olsa servise gelip gidecek bol bol yedek parça kullacak. Ömürlük honda titan mı sandınız artık üreticiler servis bakımından çok para kazanıyor.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    çünkü bunlar al birini vur ötekini motorları:D
    sadece onlar değil ybr siydi apachesinide içine kat
    korbygs bunu beğendi.

korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    bi sene daha para biriktir PCX al hem bi yaş daha büyümüş olursun hemde ailen artık karışmaz büyüdüğün için hemde PCX e kimse kötü demez rahat ol örnek 40000 km kayışı gidiyor km 10 krş yakıyor gibi gibi anlatmıyorum paranı biriktir PCX al seneye ehliyetinide al koruma ekipmanlarınıda seneye alıcağın zaman anlatırım
    1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
    3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)